Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En az 500-1000 işleme gerek yok ürünlerin ojinliğini anlaşılması için satıcı fatura belge cargo bilgileri göstere biliyorsa ürün zaten orjinaldir.
satıcı çok işlem görmesi onun daha yüksek fahiş fiyatlara satmasına sebebiyet vermektedir dersen 35$ pump ürüne 200 tl veririm oda kişinin bileceği iştir..

dominic foto seninmi. 10 numara vücut var, kaçyılda gelişti?bench_O

selamlar buitman,

şimdiye kadar sadece 1 kutu sahte ürün elime geçti oda 2003 yılındayken acemi dönemlerimde, unıversal marka amıno 2700' dü bulgaristan üretimi olduğunu öğrendim.
bu süreden beri TR 'de sahte ürünle karşılaşmadım. sahte ürünlerin olduğu paronoyalardan ibaret çünkü ilk defa bir ürün kullanıcak olan ilk kullandığı ürün ile daha sonra aldığı aynı ürün arasında üretici firma tarafından ambalaj yada güvenlik folyosu farklı renkte üretile biliyor.
örnek Twinlab sıvı amino USA'dan geldihi halde kıvamı daha akışkan rengi daha koyu gibi. bu ürün sahtemi acaba diye düşünen panik yapan kişiler bile mevcut.
yeni kullanıcılar ürünü sahte olrak yorumlamasından dolayı böyle bir söylenti yayılıyor.
bana göre paranoya. istersen forumda bir başlık açıp forum genelinede danışılabilir dedidiğin gibi Fazla eleyip sık dokursak makul fiyatlı ürünlerden de mahrum kalırız

Güzel yorumların için teşekkürler.

selamlar..

bir süredir sınır 150 avro. ama ister 200 avroluk ürün getir ister 50 herşey memurun insiyatifinde.

valla daha iki gün önce kitledi bana 100 euro geçti diye.. kağıt gönderdiler sadece konşimento bedeli 150 lira. Sonra yuzde 18 KDV, bide 35 lira damga bilmemnesi dedi.. ürünler zaten 250 lira.

dedim senin olsun, üzerlerine otur kaslanırsın belki

Fatura vs örneğine gelecek olursak. Bunu özellikle abercrombie gibi markaları getirenler iddia ediyor satış sayfasında. Ama ne malum sana göndereceği ürünün o ürün olduğu? Bu, supplement'ta da geçerli. Adam bir parti orjinal getirir. Gerisini sağdan soldan tedarik eder. Belgelerle oynamak scan etmek zor değil.

Ama herşeye rağmen bu kadar da paronayak yaklaşmamak lazım. Toplu mal çekildiği için bu fiyatlarda satmaları gayet doğal. Fazla eleyip sık dokursak makul fiyatlı ürünlerden de mahrum kalırız kanımca. Bu sebeple ben GG'deki satıcıları destekliyorum.

Tedirgin oldum simdi :confused:
Peki Universal ürünlerindeki seri numarasıyla orijinalliği sorgulamak?? Eğer seri numarası ürün kutusuna işlenmiş ise bunun da sahteciliği yapılamaz sanırım?

Bundan epey bi zaman önce bu başlığı takip edip supplement almak için İherb adlı sitede karar kıldım ve yurtdışından alışveriş yapmaya başladım. Toplamda 8-10 adet farklı supplement aldım.. İçlerinde Now Foods, Nature's Way, Carlson gibi markaların multivitamin ve balık yağı preparatları vardı. Hepsini düzenli kullanmama rağmen hiçbirinden sabah içtiğim portakal suyu kadar bile fayda göremedim. Üstelik beni daha yorgun ve bitap düşürdüler.

Birçok kişi yurtdışından ucuz olduğu için çok sık alışveriş yapıyor ama gerçekten aldıkları ürünlerden placebo olmaksızın fayda görebiliyorlar mı merak ediyorum.

multivitamin ve balıkyağı neden kullanırsınızki? hiçbir işe yaramayacağı garanti zaten. yaralı olsada bunu nasıl hissedebilirsinki enerji veren ürün değilki bunlar. boşuna bunlara para vermeyin. standart protein tozu ve amnoasit kullanın. vitamini doktor vitaminsiz kaldığını tespit ederse verir kendi kendinize vitaminsiz kaldım deyip kullanmak zaten saçma birşey

min 2-3 hafta hocam stress yapma ptt ile gelicek kargon(2-3 kere aynı şekil airmail ile aldım,son sefer fedexle bi haftada geldi hiç sorun olmadı.)
bench_O

Cevabın oldukça rahatlatıcı oldu benim için. İnşallah sağ salim gelir de faydasını görürüz bu ürünün. Bakalım NOP47 nasıl bir protein tozu...Teşekkürler...

Arkadaşlar benim kargo takip sayfam şu şekilde kaldı.

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 365
  • Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 370
arkadaşlar 50-100 sayfa okudum aradığım bir çok cevaba ulaştım ancak hala kafamda bir kaç soru işareti var açıklık getirirseniz sevinirim

öncelik http://www.netrition.com/ dan sipariş vermek istiyorum fakat ödemeyi nasıl yapacağımı bir türlü bulamadım yani herhangi bir kredi kartıyla ödeme yapabiliyormuyuz yoksa bb.com da olduğu gibi sadece vestern union ilemi ödeme kabul ediyor yada ne şekilde oluyor açıklarsanız sevinirim

birde siteden alışverişi yaparken dikkat edilecek hususlar nelerdir(5 lbs yi ve 150 euroyu geçmemk dışında)

son olarak arkdaşlar ingilizcem pek yok çat pat birşeyler biliyorum bir sorun olurmu

arkadaşlar 50-100 sayfa okudum aradığım bir çok cevaba ulaştım ancak hala kafamda bir kaç soru işareti var açıklık getirirseniz sevinirim

öncelik http://www.netrition.com/ dan sipariş vermek istiyorum fakat ödemeyi nasıl yapacağımı bir türlü bulamadım yani herhangi bir kredi kartıyla ödeme yapabiliyormuyuz yoksa bb.com da olduğu gibi sadece vestern union ilemi ödeme kabul ediyor yada ne şekilde oluyor açıklarsanız sevinirim

birde siteden alışverişi yaparken dikkat edilecek hususlar nelerdir(5 lbs yi ve 150 euroyu geçmemk dışında)

son olarak arkdaşlar ingilizcem pek yok çat pat birşeyler biliyorum bir sorun olurmu

ultraslan-Bh vestern union falan bir kac sene oncesi tek secenekti, artık bb.com da kredi kartı ile odeme kabul ediyor. Arkadaslar sanal kartla falan aldıklarından bahsetmisler ama ben bb.com un guvenilir bi site oldugunu dusundugumden kendi kredi kartımla alısverisimi yaptım. neticede adamlar 6.000.000 un uzerinde urun gondermisler dunyaya. kadro ve yapılan is bence gayet profesyonel. kartının hangi banka oldugu onemli degil uzerinde visa yada master logosu olsun yeterli alısversi icin (tabiki internetten alsıverise de acık olmak kaydıyla). ha unutmadan bb.com tekrar 75 usd ve uzerinde alısverisler icin free gift (hediye urun) uygulamasını yeniden baslatmıs. bahsettigin gibi 150 avro ve 5 lbs tavsiye edilen sınırlar. benim onceki siparisim 9.2 lbs idi ve sorunsuz elime ulastı. bu 5 lbs urunun eline kesin ulasacagı anlamına gelmemekle beraber buyuk oranda sorun olmayacagını gosterir. unutmadan fedex global ile siparis verirsen belki 20-30 usd daha fazla odersin ama hem cok daha kısa surede hem de daha guvenli eline ulasır. zaten kargo dahil edildiginde bile rakam Turkiye piyasasının yarısına karsılık geliyor yani fazla malın gozu olmaya calısmamak ta fayda var. uzun oldu biraz ama umarım faydalı olmustur...

ultraslan-Bh vestern union falan bir kac sene oncesi tek secenekti, artık bb.com da kredi kartı ile odeme kabul ediyor. Arkadaslar sanal kartla falan aldıklarından bahsetmisler ama ben bb.com un guvenilir bi site oldugunu dusundugumden kendi kredi kartımla alısverisimi yaptım. neticede adamlar 6.000.000 un uzerinde urun gondermisler dunyaya. kadro ve yapılan is bence gayet profesyonel. kartının hangi banka oldugu onemli degil uzerinde visa yada master logosu olsun yeterli alısversi icin (tabiki internetten alsıverise de acık olmak kaydıyla). ha unutmadan bb.com tekrar 75 usd ve uzerinde alısverisler icin free gift (hediye urun) uygulamasını yeniden baslatmıs. bahsettigin gibi 150 avro ve 5 lbs tavsiye edilen sınırlar. benim onceki siparisim 9.2 lbs idi ve sorunsuz elime ulastı. bu 5 lbs urunun eline kesin ulasacagı anlamına gelmemekle beraber buyuk oranda sorun olmayacagını gosterir. unutmadan fedex global ile siparis verirsen belki 20-30 usd daha fazla odersin ama hem cok daha kısa surede hem de daha guvenli eline ulasır. zaten kargo dahil edildiginde bile rakam Turkiye piyasasının yarısına karsılık geliyor yani fazla malın gozu olmaya calısmamak ta fayda var. uzun oldu biraz ama umarım faydalı olmustur...
çok sağolasın cevabın oldukça yararlı oldu iş şimdi sipariş vermeye kaldı aslında netrition dan vericektim ama mademki bb.comda kampanya var bir bakalım işime yarayan birşeyse oraya yönelirim

birde şöyle bir durum var benim çalıştığım şirket büyük bir test firması(yurt dışından özellikle dhl ile çok numune gelir) ben ürünleri buraya sipariş ettirip üzerinede sample(numune,örnek) yazdırıp istetsem gümrükten geçmesinde bir kolaylığı olurmu acaba

ben 20 den fazla sipariş verdim yurtdışından hiçbirinde sorun yaşamadım hepsi sorunsuz elime geçti kargo hariç 100 $ ı geçmedim bazı arkadaşlar kargo ücreti vermeyeyim diye yükleniyolar ee takılmasından doğal bi şeyde olamaz 2-3 kuruş fazla verin içiniz rahat olsun

Invoice#: 201006150185Customer#: 792315 bu şekilde 2 numara var fakat nereden takip edicem bu numaralarla

yada takip için çokmu erken daha yeni verdim siparişi

gelen mailde bunlar yazıyor sipariş gerçekleşti sanırım

Thank you for ordering from Netrition

Invoice#: 201006150185Customer#: 792315Please retain this email as a record of your order

Time of order: 2010 Jun 15 07:26:20 EST

Your order will be shipped to:isim ve adres yazıyor bu kısımda

Please check your email during the next few days. If there is a problem with your order we will attempt to contact you by email.

Your Netrition OrderQty Item ID Product Price Total1 504-0009 Jack3d, Tropical Fruit Punch, 250 grams $23.95 $23.951 52-0456 Animal Pump, 30 packs $35.95 $35.95Subtotal $59.90Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $36.70Total $96.60

You will receive another email notice when your order is processed.This is generally within 1 business day

You can access the following features using Netrition Account Maintenance at:http://www.netrition.com/youraccount.html

1. Change any of your Netrition registration information such as shipping address, credit card information or email address.2. View your order history and quickly re-order previously ordered products

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı