benim bildiğim 3 kereye kadar hakkın var ,acelesi yoksa bırak getirsinler.......FedEx bugün eve gelmiş de kimse olmadığı için teslimat yapamamışlar. Sabah arasam tekrar gönderi yaparlar mı yoksa benim mi gidip almam gerek?
geri ödeme yapacaklarmış tekrar gönderemezlermiş kargo ücretinin fazlalığından ötürü
34.19$'ın kredi kartınıza yatırıldığını haber vermek için elektronik posta gönderiyoruz.Bu ödemenin 48 saat içerisinde hesabınızda görünmesi gerekir.Hocam çeviri için teşekkürler.Konu aslında şu.İherb.com da protein tozu aldım.Fakat gel görki ürünün son kullanma tarihi geçmiş ve kapağı açtınızda altta bulunan koruyucu kağıt delinmiş bir şekilde buldum.Bunun üzerine direkt iherb.com müşteri temsilcisine kendi çabalarımla bir mail attım ve bu mesajı yazdı bana.
Ve son mesaj aşağıda birde bunu çevirebilirseniz sevinirim.
We are emailing to inform you that we have issued a refund credit in the amount of $34.19 back to your credit card. This credit should show in your account within 48 hours.
Please Note: The amount credited will be impacted by any discount(s) on your order. Also, if you have credits from multiple orders, you will receive an email from each order.
Have a healthy day!
kargo parasını ödemiyorlar sanırsam yazık olmuş tabi, benim de twinlabin üstünde delikler vardı ama gümrükte kontrol etmişlerdi böyle bişey yaşayan var mı
34.19$'ın kredi kartınıza yatırıldığını haber vermek için elektronik posta gönderiyoruz.Bu ödemenin 48 saat içerisinde hesabınızda görünmesi gerekir.
NOT: Ödeme miktarı siparişinizdeki herhangi bir indirimden dolayı gecikebilir.Aynı zamanda birden çok siparişiniz için geri ödemeniz var ise, her bir siparişiniz için elektronik posta alacaksınız.
Sağlıklı bir gün dileriz!
çevirebildiğim kadar ile budur, umarım yardımı olur![]()
geri göndermene gerek yok ,zaten onlarda kargo felan uğraşmamak için para iadesi yapıyorlar ......Kardeşim benimkiside sende olduğu gibi oldu.Kutunun kruyucu şeffaf naylon sayulmuş ve kapağı açtığımda kağıdı resmen delinip toz boşaltılmış biraz.Ama kargomu aldığımda altına gümrük kontrolü nedeniyle açılmıştır yazmıyordu.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:27 ----------
Hocam peki ben bu tarihi geçmiş tozu geri gönderecekmiyim.Arkadaş bir toz alalım dedik adamların yaptığına bak.
sanırım göndermenizi istemiyorlarKardeşim benimkiside sende olduğu gibi oldu.Kutunun kruyucu şeffaf naylon sayulmuş ve kapağı açtığımda kağıdı resmen delinip toz boşaltılmış biraz.Ama kargomu aldığımda altına gümrük kontrolü nedeniyle açılmıştır yazmıyordu.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:27 ----------
Hocam peki ben bu tarihi geçmiş tozu geri gönderecekmiyim.Arkadaş bir toz alalım dedik adamların yaptığına bak.
b.b comdan
Order status: Queued
Payment method:
Check Or Money Order By Mail (manual processing)
Delivery method:
Global DHL Post (7-14 Days)
şeklinde sipariş verdim benden kredi cartı ve nufus cüzdanı ehliyet fotokopisi istiyorlar sizdende istediler mi,
ama ben sanal kart ile alış veriş yapmak istiyorum ne yapmalıyım. anlamadım yardım lütfen
kredi kartı bilgileri nüfüs cüzdanı bilgileri vermek sorun çıkarabilir mi?