Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geri ödeme yapacaklarmış tekrar gönderemezlermiş kargo ücretinin fazlalığından ötürü

Hocam çeviri için teşekkürler.Konu aslında şu.İherb.com da protein tozu aldım.Fakat gel görki ürünün son kullanma tarihi geçmiş ve kapağı açtınızda altta bulunan koruyucu kağıt delinmiş bir şekilde buldum.Bunun üzerine direkt iherb.com müşteri temsilcisine kendi çabalarımla bir mail attım ve bu mesajı yazdı bana.

Ve son mesaj aşağıda birde bunu çevirebilirseniz sevinirim.

We are emailing to inform you that we have issued a refund credit in the amount of $34.19 back to your credit card. This credit should show in your account within 48 hours.
Please Note: The amount credited will be impacted by any discount(s) on your order. Also, if you have credits from multiple orders, you will receive an email from each order.

Have a healthy day!

Hocam çeviri için teşekkürler.Konu aslında şu.İherb.com da protein tozu aldım.Fakat gel görki ürünün son kullanma tarihi geçmiş ve kapağı açtınızda altta bulunan koruyucu kağıt delinmiş bir şekilde buldum.Bunun üzerine direkt iherb.com müşteri temsilcisine kendi çabalarımla bir mail attım ve bu mesajı yazdı bana.

Ve son mesaj aşağıda birde bunu çevirebilirseniz sevinirim.

We are emailing to inform you that we have issued a refund credit in the amount of $34.19 back to your credit card. This credit should show in your account within 48 hours.
Please Note: The amount credited will be impacted by any discount(s) on your order. Also, if you have credits from multiple orders, you will receive an email from each order.

Have a healthy day!
34.19$'ın kredi kartınıza yatırıldığını haber vermek için elektronik posta gönderiyoruz.Bu ödemenin 48 saat içerisinde hesabınızda görünmesi gerekir.
NOT: Ödeme miktarı siparişinizdeki herhangi bir indirimden dolayı gecikebilir.Aynı zamanda birden çok siparişiniz için geri ödemeniz var ise, her bir siparişiniz için elektronik posta alacaksınız.
Sağlıklı bir gün dileriz!

çevirebildiğim kadar ile budur, umarım yardımı olur :)

kargo parasını ödemiyorlar sanırsam yazık olmuş tabi, benim de twinlabin üstünde delikler vardı ama gümrükte kontrol etmişlerdi böyle bişey yaşayan var mı

kargo parasını ödemiyorlar sanırsam yazık olmuş tabi, benim de twinlabin üstünde delikler vardı ama gümrükte kontrol etmişlerdi böyle bişey yaşayan var mı

Kardeşim benimkiside sende olduğu gibi oldu.Kutunun kruyucu şeffaf naylon sayulmuş ve kapağı açtığımda kağıdı resmen delinip toz boşaltılmış biraz.Ama kargomu aldığımda altına gümrük kontrolü nedeniyle açılmıştır yazmıyordu.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:27 ----------

34.19$'ın kredi kartınıza yatırıldığını haber vermek için elektronik posta gönderiyoruz.Bu ödemenin 48 saat içerisinde hesabınızda görünmesi gerekir.
NOT: Ödeme miktarı siparişinizdeki herhangi bir indirimden dolayı gecikebilir.Aynı zamanda birden çok siparişiniz için geri ödemeniz var ise, her bir siparişiniz için elektronik posta alacaksınız.
Sağlıklı bir gün dileriz!

çevirebildiğim kadar ile budur, umarım yardımı olur :)

Hocam peki ben bu tarihi geçmiş tozu geri gönderecekmiyim.Arkadaş bir toz alalım dedik adamların yaptığına bak.

Kardeşim benimkiside sende olduğu gibi oldu.Kutunun kruyucu şeffaf naylon sayulmuş ve kapağı açtığımda kağıdı resmen delinip toz boşaltılmış biraz.Ama kargomu aldığımda altına gümrük kontrolü nedeniyle açılmıştır yazmıyordu.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:27 ----------

Hocam peki ben bu tarihi geçmiş tozu geri gönderecekmiyim.Arkadaş bir toz alalım dedik adamların yaptığına bak.
geri göndermene gerek yok ,zaten onlarda kargo felan uğraşmamak için para iadesi yapıyorlar ......

geçmiş olsun kargo parası uçmuş sadecea32

sanırım göndermenizi istemiyorlar
zira yine tahminime göre eğer ki illa göndermenizi isteseler nakliye masraflarının size ait olduğu ikazıyla bunu belirtirlerdi.
fakat ticarette sağlama alma ba'bında elimdeki bu protein tozunu göndermem gerekli mi, eğer öyle ise nakliye masraflarını üstlenemeyeceğimi önceden belirtmek isterim şeklinde bir posta gönderebilirsiniz diye düşünüyorum.

tabii ki geri istemezler öyle saçmalık olur mu. adamlar kabahatlı zaten bence kargo parasını da ödemek zorundalar aslında yurt içinde bir yer olsa hukuksal mücadele verebilirdiniz. bence kargo parasını da isteyin. kendi kabahatları yüzünden mağdur oldunuz.

arkadaşlar merhaba body bulding com dan finasbank sanal card ile sipariş verdim ödeme şeklini yanlış seçmişim değiştirmek istedim yanlız benden , the statement ve ıd istedi bende siparişim iptal eetirdim . bu siteden alış verişte hep isterlermi bu tip şeyler normalmidir ve o istedikleri nedir tam olark anlamadım... yardımcı olabilirmisiniz...

BB.com 'da state ve city bölümü var bildiginiz gibi state'e ne yazacaz onlar eyalet yaziolar bildigim kadarıyla.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:14 ----------

state'e mi ilçemi yaziyim ?

b.b comdan

Order status: Queued
Payment method:
Check Or Money Order By Mail (manual processing)
Delivery method:
Global DHL Post (7-14 Days)

şeklinde sipariş verdim benden kredi cartı ve nufus cüzdanı ehliyet fotokopisi istiyorlar sizdende istediler mi,
ama ben sanal kart ile alış veriş yapmak istiyorum ne yapmalıyım. anlamadım yardım lütfen
kredi kartı bilgileri nüfüs cüzdanı bilgileri vermek sorun çıkarabilir mi?

Hayır sanal kart yerine direk kredi kartı numaranı da verebilirsin. Şu tarz sertifikaları gördüğün vakit anla ki o site son derece güvenli

2dgpzd0.png

b.b comdan

Order status: Queued
Payment method:
Check Or Money Order By Mail (manual processing)
Delivery method:
Global DHL Post (7-14 Days)

şeklinde sipariş verdim benden kredi cartı ve nufus cüzdanı ehliyet fotokopisi istiyorlar sizdende istediler mi,
ama ben sanal kart ile alış veriş yapmak istiyorum ne yapmalıyım. anlamadım yardım lütfen
kredi kartı bilgileri nüfüs cüzdanı bilgileri vermek sorun çıkarabilir mi?

bak sanırım ilk alışverişinde güvenmek için istiyolar.

yaa bu işi hiç sevmedim yurt dışından suplement alıcağıma hardline kullanırım bahar kampanyasından daha iii. yok geldimi gelmedimi. kredi kartı sorunu... bir sürü sorun eğer
bu sipariş ulaşmazsaa elime sorun çıkarsa bir daha asla...cevaplarını bekliyorum şimdi [email protected] un

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:26 ----------

Products Ordered SKU Product Item price Quantity Total
SafeRedirect.aspx
MT145 MuscleTech Nitro-Tech Hardcore, 4 Lbs., Vanilla $49.99 1 $49.99 BSN041 BSN NO-Xplode, 2.25 Lbs., Grape $34.98 1 $34.98 U602 Ultimate Nutrition Amino Gold Tablets, 1500mg/325 Tablets $18.99 1 $18.99
Subtotal: $103.96 Shipping cost: $39.66
SafeRedirect.aspx

Total: $143.62

arkadaşlar bodybuilding.com'dan sipariş verecek arkadaşlara yardımcı olsun diye belirtmek istiyorum.paypal ile ödeme seçeneğinde adres kısmı paypal hesabındakiyle aynı olursa sipariş direk olarak kabul ediliyor.geçen hafta verdiğim siparişi bu şekilde yaptım sadece state kısmını boş bıraktım bugun gümrükten geçmiş ürünler.thums:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı