Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki inanmazsınız ama 8 Mart'ta verdigim siparişim hala elime ulaşmadı.24 Mart'tan beri gümrük 'de sözde teftiş ediliyor.böyle birsey ne gördüm ne duydum 3.dünya ülkesinde yasıyoruz malesef.bb ile görüşüyorum hep aynı cevap teftişde :(sanki yurda faturali uyuşturucu sokuyoruz bu durumdan dolayı tc de yaşamaktan utanıyorum :(hani hiçbir gumruk elemanı demez mi?bu kargo kac gündür burda duruyor neden diye sormaz mı ?bu kokusmus düzen'e lanet olsun!illaki torpil mı bulmak lazım ürünü çıkartmak için onuda buldum hadi bakalım vermesinlerde görelim artık!kusura bakmayın icimi dökmek istedim saygılar.

bildigim kadarıyla gumruk kontrolunun bu kadar uzun surmemesi lazım
en fazla 10 gun icinde adresine gumrukten bir kagıt gelmesi gerekiyor
gidip gumrukle gorusuyosun
1 ay icinde teslim alınmayan urunler tekrar iade ediliyor diye biliyorum
gumrugu arayıp konuşsan iyi edersin

bendede aynı problem devam ediyor, dhl ile bbden 3 martta verdigim siparis hala gümrükte , hakkinen benim paketide alsana kardes:) bide gümrügü aradım birkac kez takip numarası olmadan size yardımcı olamayız dediler.

nutritiondan 2 kutu DREN aldım airmail 10 dolara geldi,

arkadaşlar BBden diğer siparişi geçsem 3 kutu gümrüğe takılırmı acaba,

(yurtdışından bisiklet almış ve gümrüğe takmış biri olarak, parasından değil ama
o kötü atmosferi bidaha yaşamaktan tırsıyorum)

Arkadaşlar dün ,
5 lbs protein tozu , 325 tabletlik amino acid ve 500 gram creatin siparişi verdim fedexle bb den..
şimdi incelediğimde toplam ağırlık 11 lbs 5 kg yazıyor fedexte ..

1.si neden böyle bir ağırlık farkı var ?
2.si 11 lbs problem çıkartırmı gümrükte ??

tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ..

Arkadaşlar dün ,
5 lbs protein tozu , 325 tabletlik amino acid ve 500 gram creatin siparişi verdim fedexle bb den..
şimdi incelediğimde toplam ağırlık 11 lbs 5 kg yazıyor fedexte ..

1.si neden böyle bir ağırlık farkı var ?
2.si 11 lbs problem çıkartırmı gümrükte ??

tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ..

Bu sıkıntının aynısını bende iherbden spariş verdiğimde yaşadım.Toplam kargo ağırlığı 3,5 kg.Ama shippingde 4 kg gözküyor.Bir 3 kağıtçılık yapıyorlar.Emin ol.:)

tolgaozn senin fedexte economy mi yazıyor gonderi bolumunde?

servis type : International Priority Service yazıyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:57 ----------

iherbten sipariş vericem. Ups mi seçmeliyim dhl mi.

ups le hiç alışveriş yapmadım en pahalısı o oldugu için dhl le fedex le alışverilerim oldu hepsi geldi .kargo şirketinin pek önemi yok bence gümrük konusunda tracking seçeneği olan en ucuz kargoyu seçmek en mantıklısı.

Bizim ürünlerin gelmediği gümrüğün telefon numaralarını bilen var mı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:50 ----------

Yani herkesin ürünlerinin geldigi bizimkilerin gelmediği gümrük nosu;)

arkadaşlar bu bodybuilding den eskiden türkiye için kredi kartı ile alışveriş olmuyordu demin baktım.. artık oluyor sanırm.. doğru dimi?

iherbten sipariş vericem. Ups mi seçmeliyim dhl mi.

24 USD (kargo maliyeti) gibi bir fiyattan sonra DHL ile UPS kargo fiyatları her kilo artışında eşit seviyede oluyor. Tavsiyem UPS ile sipariş etmen, ben defalarca Netrition.com'dan sipariş verdim fakat iherb.com'u yalnızca bir kez denedim ve UPS ile sipariş verdim, sorunsuz şekilde elime ulaştı. Tek problemi sabahın köründe getirdiler. :) (Şaka yanı)

Netrition.com'dan MuscleTech Aplodan siparişi verdim ve 0,8 Lb. ağırlığındaki paket Paris'ten Türkiye Cumhuriyeti'ne gelmek üzere yola çıkmış, sorunsuz şekilde elimde olacaktır. Kargo seçimim FedEx oldu. Kafasında soru işaretleri olan ve konuyu yeni okuyan arkadaşlara bilgi vermesi adına gelişmeleri eklerim.

Son düzenleme:
Products OrderedSKUProductItem priceQuantityTotal
SafeRedirect.aspx
OPT071Optimum Opti-Men, 180 Tablets $18.99 1$18.99 OPT358Optimum Glutamine 1000 Caps, 120 Capsules $9.49 1$9.49 Subtotal: $28.48 Shipping cost: $20.57
Bende pazertesi sipariş verdim airmail inş gelir

hakinen88, bence sen gumruge git, şahsen. telefonla falan zor, tebligat da gelmediyse, geri gidebilir urun, bb.com bilemeyebilir urunun buradaki statusunu, geri giderse olan senin nakliye ucretine olacak.

Cunku 8'inde siparis verissin, 28'de girse, 1 ay olmuş, 30 gun ardiye'de kalıp sonra geri gonderiyorlarmış sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı