Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne siparişi verdiniz acaba, ağrlık kargo fiyatı nekadar tuttu ?
teşekkürler
i herb den verdim 1. sipariş 2.5 luk whey ,sıvı amino ,nitrix 30 dolardı kargosu
2. de ise 2.5 luk whey glutamine , bcaa, twinlab male die bi sipariş werdim buda 30 dolar ciwarıydı kargosu yanlış hatırlamıyorsam. 1 hafta içinde 2 siparişimde sorunsuz geldi.ama twinlab baydı artık kaç aydır burdan alıyorum americanntrn dan verilen siparişleri 4 gözle bekliyoruz arkdaşlar.

americannutritiondan sipariş verenler. amercinnutritiondan siparişleriniz gelince yazarsanız seviniriz. bazı kişiler siparişlerim geldi diye yazıyorlar ama kimin nerden geldiği belli değil. teşekkürler. bu arada kargo fiyatlarına sonradan ekleme yapmıyorlar değilmi ?
Bilmiyorum ama ben dün onun için bide mail atmıştım ama daha cevap gelmedi ama suanda ben 106 $ ödeme yaptım. yani en azından öle gözüküyor kargoyu en pahalıyı işaretledim oda 15.95$ dolardı. daha bana kargo numarası gelmedi bakıyorum ama suanda orda saat ögleden sonra 2 eger kargoya verirlerse onlara göre saat 4 de verierler cünkü şirket 5te kapanıyor :D

Bilmiyorum ama ben dün onun için bide mail atmıştım ama daha cevap gelmedi ama suanda ben 106 $ ödeme yaptım. yani en azından öle gözüküyor kargoyu en pahalıyı işaretledim oda 15.95$ dolardı. daha bana kargo numarası gelmedi bakıyorum ama suanda orda saat ögleden sonra 2 eger kargoya verirlerse onlara göre saat 4 de verierler cünkü şirket 5te kapanıyor :D

siparişin çabuk gelir umarım, gelişmeleri bekliyoruz thums:

slm www.netrition.com su siteden 2 tane 4 lbs nitro tech sipariş vermek isityorz arkds ile birlikte ama hiç bir ibilgimiz yok... krdi kartini bi yere üye fln yapmak gerekiyo mu ? ayni üründen 2 tane aldik die gumruge fln takilmaz mi sinir ne hani ne kdrlik aliş vertiş yapabilrriz 1 defada ... biri yardimci olursa sevinirim şimdiden tşkk ii aksamlar....

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:33 ----------

son bi soru :D hangisi daa güvenilir
1... http://www.americannutrition.com/about.html
2...www.netrition.com
:)) .....

americannutrition dan alışveriş yapan 1 2 kişi var siparişleride yeni verdiler ama netrition iyi bi seçim
kimse takılrı geçer diye kesin bişey söyleyemez ama 5 lbs 150 avro sınır var o standatlara uyuyor
denemekte fayda var sonuçta yanına ufak amino falan sıkıştırırsanızda karınıza olur.bence

önce bir kullanıcı adı oluşturun daha sonra alışveriş yap seçeneğiyle kademe kademe soruyor size
kredi kartı bilgilerini orda giriyor ve blink adresi veriyorsunuz sonra emailinize bilgiler geliyor.

bu arada bende çarşamba gecesi netritiondan alışveriş yaptım 8 lbs tuttu 142 dolar kargo hariç gümrüğü geçmiş paket fedexten gördüm şuan dağıtıma girecek pazartesi

Son düzenleme:
beyler bende uygunundan bır proteın tozu almak ıstıyorum urunün ustune tıkladıgımda urunlerın cesıtlerı ve fıyatları yazıyor kargo ucretının nekadar oldugu görmek ıcın napmam lazım ve ödeme şeçenekleri neler? azçok bilgi verebılırmısınız

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:06 ----------

http://www6.netrition.com/optimum_whey_page.html

bu ürünün fıyatı 21 $ tl olarak 31 tl edıyor kargo dahıl kaç tlye cıkar sizce

Son düzenleme:
beyler bende uygunundan bır proteın tozu almak ıstıyorum urunün ustune tıkladıgımda urunlerın cesıtlerı ve fıyatları yazıyor kargo ucretının nekadar oldugu görmek ıcın napmam lazım ve ödeme şeçenekleri neler? azçok bilgi verebılırmısınız
http://www6.netrition.com/optimum_whey_page.html

bu ürünün fıyatı 21 $ tl olarak 31 tl edıyor kargo dahıl kaç tlye cıkarsizce

bu kadar tutar ayrıca 2lb neyine yeticek 900 gram
=
airmail 15/ fedex 35/ ups 43 (dolar)
bench_O

Son düzenleme:
hocam siteye baktım türkiyeye gönderim gözükmüyor,

heralde iherbden sipariş geçicem, dhl de son durum nasıl, 100euroaltındaki alışverişlerde takılma varmı,

iherb de lipo 6x black yok buna muadil yağ yakıcı ne alınabilir,

yada sizin düşünceniz ve ban tafsiyeleriniz nedir,bugünlerde acil sipariş geçeceğim

i herbten alırsan UPS i seç DHL den daha hızlıdır.3 günde teslim ettiklerini gördüm.UPS in ikinci bir avantajı shiping i faturaya eklemiyorlar.usd/euro exchange rate nasıl bilmiyorum ama 200 usd ye kadar yolu var.

Netrition'dan, bb.com'dan son verdigim siparisin aynisini verdim, airmail ile..Haydi hayirlisi..

1 adet Jack3d
1 adet xtend 30 servings
1 adet twinlab amino 2000, 150 tabs (bu onceki siparisinde 1000, 250 tabs idi)
1 adet opti-men 180 tabs

bunlar icin 31 dolar kargo tuttu.

Qty Item ID Price Total
1 270-0057 43.99 $43.99
Gaspari Nutrition Size On - Maximum Performance, Orange Cooler, 1584 g

1 52-0057 25.99 $25.99
Universal Nutrition Amino Tech, 375 tablets

1 52-0456 35.95 $35.95
Universal Nutrition Animal Pump, 30 packs

1 577-0001 37.99 $37.99
Muscle Pharm Battle Fuel, 21 packs

1 40-0001 0.00 $0.00
Netrition T-Shirt, White, Large

Subtotal $143.92
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $70.38
Total $214.30

bende şöyle bi sipariş verdim ağrılık 8.0 lbs/3.6 kg

şöyle bir siparişim vardı 22 sinde verdim bu ayın sabah 11 itibariyle kargo geldi.Sipariş verecek arkadaşları bilgilendirmek amaçlı yazıyorum

Netritiondan verdim benimkide fedex te şuan int'l shipment relase yazıyor fakat paket sabah geldi.biraz geç güncelleniyor sanırım.

Hic primordialperformance.com'dan siparis veren oldu mu? Normal proteini multivitamini bile zor sokuyoruz ulkeye, herhalde bunları getirtelim desek direk kodese..:D

siparişin çabuk gelir umarım, gelişmeleri bekliyoruz thums:
arkdaşım americannutritiondan sipraiş rahatlıkla verebilirsiniz bende sacma bi limit yemezligi oldu ama benim istedigim ürünü adamlar elimizde bu üründen kalmadı gelimesini bekledik ondan yollayamadık dediler sonra bi msj daha geldi kartınız onay vermedi die bugun kartta baktımda limit yoktu adamlar iyi ve son gönderdikleri mailde 106 dolar cekemdiklerini yazıyodu yani kargoyuda ordan alıyorlar. yani siteye hucümmmm :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı