Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bireysel, kurumsal hiç bişi değil. Aklınca satış yapmak için üye olmuş bir satıcı. Gına geldi artık bunlardan.

arkadaşlar bbden sipariş vericem ama 1 kac postta multi vitaminlerin yasak oldugunu okudum
myofusion 5 lbs
xtend
unliver amino 250 adet
ve opti-men 90 tablet
bu siparişi vermek istiyorum sizce multiyi cıkarmalımıyım gumrukte sorun yaşanmasın diye

ben 2 hafta önce now adams multi aldım sorun olmamıştı alan da cok...sorun olmaz gibi... sans hep yanımızda olsun..

zuzu haklısın...dicek bşy yok..

Son düzenleme:
arkadaşlar doğal afet yüzünden paketi geciken arkadaşların durumu nedir şu anda herhangibir gelişme varmı? paketleri hala beklemedemi acaba?

arkadaşlar doğal afet yüzünden paketi geciken arkadaşların durumu nedir şu anda herhangibir gelişme varmı? paketleri hala beklemedemi acaba?
cuma günü ulaşıcakmış elimize.
bir sorum olcak cuma günü siparişim gelicek.ardından hemen bir sipariş daha vericem sonuçta bunlar gümrükte kayda alınıyor bi patlama olayı olabilirmi?
birde bildiğiniz i herb dışında ucuz kargolu site varmı? american nutrition dan haber varmı?

americannutrition.com'a e-posta atalı neredeyse 30 saat olacak ama adamlardan cevap yok. sanıorım pek ciddi bir firma değil. bir soruya bu kadar sürede cevap vermiyorlarsa ürünlerle ilgili problem ortaya çıkınca kim bilir ne olur.

Ben pazartesi sipariş vermiştim bodybuilding.com dan hala siparişim amerikada görünüyor. Benimle aynı durumda olan veya defex gönderilieri ile ilgili biligisi olan varmı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:17 ----------

şu anda uluslararası aktarma halinde cıkmış paket sonunda.

ingiltereden alacak yer yokmu

arkadaşlar ingiltereden vitamin siparişi verilebilecek biryer yokmu,
bodybulk harici,
ingiltereden devamlı olarak tekstil vb. ürünler alıyorum, 1 defa bile yamuk yapmadılar,

cuma günü ulaşıcakmış elimize.
bir sorum olcak cuma günü siparişim gelicek.ardından hemen bir sipariş daha vericem sonuçta bunlar gümrükte kayda alınıyor bi patlama olayı olabilirmi?
birde bildiğiniz i herb dışında ucuz kargolu site varmı? american nutrition dan haber varmı?

1 ay içinde 2 kere sipariş vermiştim aralarında 15 gün vardı ve sorun olmadan elime ulaştı.

Arkadaşlar bugun itibariyle iherbden 1 hafta önce vermiş olduğum sipariş istanbul UPS ye ulaştı.Şimdi gümrükten geçip geçmediğini bekliyorum.İnsallah bir sorun olmaz.

hayırlısı camkinoz 2. sıkıntıda gümrük... afet yüzünden gecikme olmaz heralde artık yoksa hala dvm ediyor mu.?

Hakkaten asıl sıkıntı gümrük olayı.Halan daha bir ses çıkmadı bekliyorum.Ha bu arada UPS kargo uçağı seferlere başlamış.Ama diğer DHL den bir haberim yok.Bu arada arkadaşlar azami sınırı geçmeyin.Tek dayanak noktamız yurtdışı onuda yok etmeyelim.Selametle...

Slm herkese arkadaşlar geçen cuma verdiğim İherb siparişim DHL ile bugün elime ulaştı . Bu arada 15 kere falan iherb verdim sipariş genelde hep 80-100 $ civarı 100 ü pek geçmem hepside ulaştı . fazla abartmadığımız takdirde takılma çookk ufak bi ihtimal arkadaşlar. slm lar saygılar ...

Bu arada daha önce nano vapor ve sp 250 kullanmıştım ara ara . MRM firmasının DRİVEN diye bi ürünü var idman öncesi ondan da aldım bakalım nasıl? proteini baya iyi metabolic whey ve isobolic. tavsiye ederim. Hiç kullanan oldumu arkadaşlar MRM Driven ürününden ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı