Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu bana biraz dezavantajları degılde avantaja verilebilir aslında
örnek olarak burda satılan urunu bb den ucuza aldın zaman örnek olarak dhl ve fedex ile 2ninde kargoya takıldını varsayalım
urun saten burda satılıyorsa bu urun izni almıstır
sen urunu burda satıldına dair bir cıktısını gostersen dhl secenegı ıle alabılırsın fakat fedex sanırım masraf ıstıcek ve araya gırecektır
saten dhl kargosu kolay kolay kaybolmaz

Bu durumda DHL ile sipariş daha mantıklı oluyor sanırım. Neden fedex'te masraf oluyorda, DHL'de olmuyor, biliyormusunuz?

Arkadaşlar ürünün burda satılması sizin aynı ambalajda getirdiğiniz ürünün içeriğinin aynı olduğunu göstermez !!!

örnek vermek gerekirse türkiyede satılan animal cuts ile amerikada satılan arasında farklar var çünki amerikadaki animal cuts değerleri türkiyede sporcu gıdası statüsünden çıkıyor ve ilaç statüsüne giriyor bu nedenle universal turkiye gibi kurallari ağır ülkelere formülleri değiştirip gönderiyor

sonuç olarak resmi makamdan belge almadan gümrük size ürününüzü vermez !!

Masraflara gelince bu masraflar 150 avro üstü ürünler için geçerlidir !!

içerik nedeni ile takılan hiç bir pakete ordino parası ödemek zorunda değilsiniz eğer paket 150 avro üstüyse gümrük işlemlerini yapmak için ordinoya ihtiyacınız var ve ordino bütün kargo şirketlerinde aynıdır sadece fiyatlar değişkendir kimi 100 ister kimi 120 , şirketin vicdanı ile alakalı bir durumdur :)

300 sayfa olmuş başlik,, başindanmi sonundanki okumaya başlayayim bilmedim =)...

sorum su;

netrition.com dan sipariş vericem yalniz ilk sayfalardan anladigim kadariyla site sorunsuz, fedex ile sipariş versem tam olarak kaç günde elime ulaşiyor? 2-3 gün yazili sitede yani bunun bu rutini varmidir, atiyorum pazartesi siparişi verdim elime çarşambami yoksa salimi ulaşir ? burasi benim için biraz onemli çok defa netrition dan fedex le alişveriş yapanlarin cevaplarini bekliyorum.....

bir de siteye üye olmak için once bir kaç ürün seçip bunlari almak mi gerekiyor? direk üye olamadim ben. konuyla ilgili netrition.com dada birşey yazmamakta. yardimci olabilecek varmi?

FEDEX 4 günde

Beyler selam bugün daha yeni kayıt oldum yurt dışından supplement siparişi vermek için burdaki yazıların hepsini okudum çok yararlı oldu bende yararlı olmak için bi kaç bişi yazmaya karar verdim.
Geçen pazar(04.04.2010) bb.comdan aşağıdaki supplementleri sipariş verdim

(1) Universal Animal Pump, 30 Packs
$34.87
(1) Universal Animal Nitro, 30 Packs $25.98
(1) Optimum 100% Whey Protein, 10 Lbs., Double Rich Chocolate $79.99
(1) FREE GIFT: Bodybuilding.com Power Mixer, 16 oz.

kargo şirketi olarak GLOBAL FEDEX EXPRESS i seçtim.kargo tutarı $76.99 dı. yani toplamda $217.83 bi supplement alımı yaptım ve total ağırlıkta 6.1 kg(13.5 lbs) idi.fedexin kendi sitesinden dakika dakika kargonuzun durumunu yayınlıyorlar ve tahmini ulaşma süresi olarak 12.04.2010u yazdılar.ama bugün yani 09.04.2010da eve geldiğimde kolim evdeydi:) yani pazarıda saymayınca 4 günde geldi!!!!!!!!çok hızlı!!biraz pahalı ama riske atmaya değmezdi.ve eksiksiz bir şekilde elime ulaştı.eğer birazcık daha kesenin azını açabiliryosanız FEDEX derim 4 gün çok hızlı!!!umarım yazımla yardımcı olabilirm şanslımıydım bilmiorum ama sonuçta denedim gördüm..sorular olursa girdikçe yanıtlamaya çalışırım..HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR.

Arkadaşlar ürünün burda satılması sizin aynı ambalajda getirdiğiniz ürünün içeriğinin aynı olduğunu göstermez !!!

örnek vermek gerekirse türkiyede satılan animal cuts ile amerikada satılan arasında farklar var çünki amerikadaki animal cuts değerleri türkiyede sporcu gıdası statüsünden çıkıyor ve ilaç statüsüne giriyor bu nedenle universal turkiye gibi kurallari ağır ülkelere formülleri değiştirip gönderiyor

sonuç olarak resmi makamdan belge almadan gümrük size ürününüzü vermez !!

Masraflara gelince bu masraflar 150 avro üstü ürünler için geçerlidir !!

içerik nedeni ile takılan hiç bir pakete ordino parası ödemek zorunda değilsiniz eğer paket 150 avro üstüyse gümrük işlemlerini yapmak için ordinoya ihtiyacınız var ve ordino bütün kargo şirketlerinde aynıdır sadece fiyatlar değişkendir kimi 100 ister kimi 120 , şirketin vicdanı ile alakalı bir durumdur :)

ben bugun bızım fedex ile konustum gumrukte ısterse tanıdın olsun urun takılırsa evrak parası olan 150 verılmeden alamassın ve dahasıda eklenır
ve aldın sey kac para olursa olsun dedıler telefonda
ptt ıse ole durum bole degıl farklı yol ızlenırmıs ozel kargolara karsılık vicdanlık bısı soylemıyor 150 kesın dedı musavırlık calıstım ıcın saten yurtdısı alısverıslerımız var solemek ıstedım

300 sayfa olmuş başlik,, başindanmi sonundanki okumaya başlayayim bilmedim =)...

sorum su;

netrition.com dan sipariş vericem yalniz ilk sayfalardan anladigim kadariyla site sorunsuz, fedex ile sipariş versem tam olarak kaç günde elime ulaşiyor? 2-3 gün yazili sitede yani bunun bu rutini varmidir, atiyorum pazartesi siparişi verdim elime çarşambami yoksa salimi ulaşir ? burasi benim için biraz onemli çok defa netrition dan fedex le alişveriş yapanlarin cevaplarini bekliyorum.....

bir de siteye üye olmak için once bir kaç ürün seçip bunlari almak mi gerekiyor? direk üye olamadim ben. konuyla ilgili netrition.com dada birşey yazmamakta. yardimci olabilecek varmi?

konu 300 sayfa ama sadece 1-2 sayfa oncesinde ben yazmıstım birkac msjda paket icerigimi ve gelis zamanlarını :)

tekrar ediyim, cumartesi gecesi siparis verdim netritiondan. 120 kusur dolar idi kargo haric. 6 kusur lbs.

Pazartesi gunu sabah fedex tarafından netritiondan teslim alındı / NY
Pazartesi aksamı fedex merkeze geldi / NJ
Pazartesi aksamı avrupaya yola cıktı / NJ
Salı ogleden sonra Avrupada / Paris
Salı aksamı Türkiyeye yola cıktı / Paris
Carsamba sabah 10'da gümrükten geçti
Çarşamba günü 15:00 sularında ben teslim aldım.

alısveris sepetinizi bitirme adımlarında uye olabilirsiniz. almayacaksanız bile birkac adım ilerleyin geliyor karsınıza kayıt ekranları

arkadaslar bende iherbten siparişimi verdim ilk olucak daha önce bi kere netritiondan alışveriş yapmıştım sorun olmamıştı umarım şimdi de olmaz...mrm whey pro 5lbs now glutamin now adams multi now amino complete aldım bakalım beklemedym %30 diyor status kısmında...

ben bugun bızım fedex ile konustum gumrukte ısterse tanıdın olsun urun takılırsa evrak parası olan 150 verılmeden alamassın ve dahasıda eklenır
ve aldın sey kac para olursa olsun dedıler telefonda
ptt ıse ole durum bole degıl farklı yol ızlenırmıs ozel kargolara karsılık vicdanlık bısı soylemıyor 150 kesın dedı musavırlık calıstım ıcın saten yurtdısı alısverıslerımız var solemek ıstedım

burada bir gumruk islemi gerceklestirilmiyor lutfen bu hususa dikkat et !!! sadece paket sahibini davet eder ve bu ürünün içeriği ile sakıncalı olup olmadığının resmi evrakla teyidini ister hepsi bu bu işlem gümrüklemeye veya beyannemeye girmez !! lütfen iyi araştır

Son düzenleme:
burada bir gumruk islemi gerceklestirilmiyor lutfen bu hususa dikkat et !!! sadece paket sahibini davet eder ve bu ürünün içeriği ile sakıncalı olup olmadığının resmi evrakla teyidini ister hepsi bu bu işlem gümrüklemeye veya beyannemeye girmez !! lütfen iyi araştır

dostum ben farkındaysan dogru bilgileri veriyorum farkındaysan müşavirlikteyim diye belirttim !
(bu ürünün içeriği ile sakıncalı olup olmadığının resmi evrakla teyidini ister) denmesi için urunun ozel kargo ile gelmemesi gerekiyor !

sen gidip fedexle gelen kargo takılırsa sen kendi başına hareket edemiyorsun farkdaysan özel kargo işi sana bırakmaz istersen telefon acıp sorabilirsin

Bu olay zam gelmeden öncede böyleydi. Express yazıyor ama economy ile geliyordu. Ne var şimdi bunda ?

Ne mi var? Düzeltmelerini istedim, baya baskı yaptım, "only usa" yazması gerekir dedim. Bak bakalım şimdi, bodybuilding düzeltmiş, demekki benim gibi düşünen insanlar var. Kargo bölümünü daha ayrıntılı yazdılar şimdi. Ne var bunda deyip geçersek, hiçbirşey daha açık olmaz. Hakkımı aradım ve aldım!

Ne mi var? Düzeltmelerini istedim, baya baskı yaptım, "only usa" yazması gerekir dedim. Bak bakalım şimdi, bodybuilding düzeltmiş, demekki benim gibi düşünen insanlar var. Kargo bölümünü daha ayrıntılı yazdılar şimdi. Ne var bunda deyip geçersek, hiçbirşey daha açık olmaz. Hakkımı aradım ve aldım!
hakkını almış olman için fark iadesi alman lazım. ama en azından son yanıltılan olmuşsun. bu da iyi bir şey.
Beyler selam bugün daha yeni kayıt oldum yurt dışından supplement siparişi vermek için burdaki yazıların hepsini okudum çok yararlı oldu bende yararlı olmak için bi kaç bişi yazmaya karar verdim.
Geçen pazar(04.04.2010) bb.comdan aşağıdaki supplementleri sipariş verdim

(1) Universal Animal Pump, 30 Packs
$34.87
(1) Universal Animal Nitro, 30 Packs $25.98
(1) Optimum 100% Whey Protein, 10 Lbs., Double Rich Chocolate $79.99
(1) FREE GIFT: Bodybuilding.com Power Mixer, 16 oz.

kargo şirketi olarak GLOBAL FEDEX EXPRESS i seçtim.kargo tutarı $76.99 dı. yani toplamda $217.83 bi supplement alımı yaptım ve total ağırlıkta 6.1 kg(13.5 lbs) idi.fedexin kendi sitesinden dakika dakika kargonuzun durumunu yayınlıyorlar ve tahmini ulaşma süresi olarak 12.04.2010u yazdılar.ama bugün yani 09.04.2010da eve geldiğimde kolim evdeydi:) yani pazarıda saymayınca 4 günde geldi!!!!!!!!çok hızlı!!biraz pahalı ama riske atmaya değmezdi.ve eksiksiz bir şekilde elime ulaştı.eğer birazcık daha kesenin azını açabiliryosanız FEDEX derim 4 gün çok hızlı!!!umarım yazımla yardımcı olabilirm şanslımıydım bilmiorum ama sonuçta denedim gördüm..sorular olursa girdikçe yanıtlamaya çalışırım..HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR.
trans, kargo gümrükte açılmış, kontrol edilmiş mi?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:23 ----------

bu arada sana yüklenmek gibi olmasın ama demin baktım, hala express yazıyordu fedex seçeneğinde.

dostum ben farkındaysan dogru bilgileri veriyorum farkındaysan müşavirlikteyim diye belirttim !
(bu ürünün içeriği ile sakıncalı olup olmadığının resmi evrakla teyidini ister) denmesi için urunun ozel kargo ile gelmemesi gerekiyor !

sen gidip fedexle gelen kargo takılırsa sen kendi başına hareket edemiyorsun farkdaysan özel kargo işi sana bırakmaz istersen telefon acıp sorabilirsin

sormama gerek yok daha önce 2 defa başıma geldi !!!

fedex ile italyadan bir mekanizma getirdim 83 dolarlık ve fedex beni gümrüğe çağırdı daha sonra gittim ve fedex ambarında görevli gümrük memuru bana bu ürünü yeterlilik belgesi getirirsem onaylayıp vereceğini söyledi bende bunun numune olmadığını kişisel kullanım için olduğunu izah ettim sonra bu mekanizmayı kullanacğım şeyi getirmemi söyledi bende tv ünitesinin ahşap panosunu alıp kargoya gittim ve orda memura izahatını yaptım ve adam ikna oldu sonra 1 lira para ödemeden paketimi fedex aracına koyup adrese yolladılar sonrada kapıma geldi

sen iyice bir araştır o şirkette çalışmayla olmuyor bu işler !!! eğer kanun var ise beyannamesiz ve gümrüksüz diyorsa alırsın

mekanizmayla suplamentler aynı sey degıl farkındaysan

gassal ordaki mantık aynı sadece , 150 avronun altındaki kişisel kullanım için gelmiş mala beyanname açılmaz ve gümrük işlemi yapılmaz !! sadece içerikte bir takım sorular varsa onları istenilen şekilde cevaplarsın hepsi bu

supplementi açıklaman için sağlığa uygunluk belgesi istiyolar ve bunuda almak basit olmuyor , 2 sayfa önceyi açıp bakarsan bir arkadaşımız bunu başarmış

gassal ordaki mantık aynı sadece , 150 avronun altındaki kişisel kullanım için gelmiş mala beyanname açılmaz ve gümrük işlemi yapılmaz !! sadece içerikte bir takım sorular varsa onları istenilen şekilde cevaplarsın hepsi bu

supplementi açıklaman için sağlığa uygunluk belgesi istiyolar ve bunuda almak basit olmuyor , 2 sayfa önceyi açıp bakarsan bir arkadaşımız bunu başarmış

2sayfa oncekı konuyla bire bir haberım varmı ben sadece telefonda bana soyledıklerını soylemek ıstedım defex ı aradım bole bole dedım oda bız araya gırerız falan dedı kafam karıstı bencede mantıken kendımız saglık belgesı alıp urun için izin almamız lazım
telefondakı farklı soyluyor onun ıcın kafam karıstı acıkcası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı