Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar uzun zamandır yurtdışından sipariş vermedim..netritiondan sipariş vericem de...SORUM:max kaç lbs olmalı ve max kaç dolar olmalıydı limitimiz???
adamım kimse cevap vermemiş ben veriyim istersen ben yurt dışından hiç alışveriş yapmadım fakat burayı takip ettiğime göre maks 10 lbs oda 4.5 kg gibi bir şey yapıyor fikat da 150 avro azami yani 300 lira net bilen varsa söyler sana

yurt dışından whey getirtmeyi hele de malum risklerden dolayı mantıklı bulmuyorum..getirtilecekse ülkemizde olmayan pahalı ve hafif ürünler olmalı..

çok sipariş demek gümrüklerinde kısıtlanması demek..ürün alırken başkalarının da hakkını engellememe adına aşıraya kaçmamak lazım..

yurt dışından whey getirtmeyi hele de malum risklerden dolayı mantıklı bulmuyorum..getirtilecekse ülkemizde olmayan pahalı ve hafif ürünler olmalı..

çok sipariş demek gümrüklerinde kısıtlanması demek..ürün alırken başkalarının da hakkını engellememe adına aşıraya kaçmamak lazım..
pahalı demişsiniz wheyden pahalı ne var bizim ülkede 2.5 kg likleri 200 dışardan sadece bir kutu bile getirtsen kargoyla 120 tutuyor yanına 2 amino atsan baya kârlı oluyorsun 2 kutu amino bir kutuda dymatize getirtmeyi düşünüyorum ama ilk alışverişim olucak acaba takılırmı diye de düşünüyorum tek sorunu bu

pahalı demişsiniz wheyden pahalı ne var bizim ülkede 2.5 kg likleri 200 dışardan sadece bir kutu bile getirtsen kargoyla 120 tutuyor yanına 2 amino atsan baya kârlı oluyorsun 2 kutu amino bir kutuda dymatize getirtmeyi düşünüyorum ama ilk alışverişim olucak acaba takılırmı diye de düşünüyorum tek sorunu bu

2.300 gramlık whey var, 125 tl vade farksız 12 taksit ayrıca yanında 1 antreman havlusu, 1 shaker, 3 şişe de içecek hediye veriyorlar. risk yok, gümrük yok. hadi bu dediğimi beğenmediniz 145 tl'ye 12 taksitle on gold veren dist. var... biraz araştırma yapın nette derim.

bu nedenlerle yurtdışından whey sipariş etmek hiç ama hiç mantıklı değil bence de.

yeri gelir 1 kutu animak pak bile takılır, deneyimle sabit... yeri gelir koca koca koliler takılmaz, şans işidir gümrük.

Son düzenleme:
bb.com dan 190 tl ye 10 lbs whey getirtilebilmektedir. 200 tl ye ON 10 lbs whey getirtilir.
Sadece whey kullanarak çok iyi sonuçlar elde edilir. Diğerleri çokta şart değil bence.
Ben sadece whey kullanıyorum 10 lbs whey 2 ay gidiyor bana.

10 lbs bana 7 ay gider.
walla 250 liralık whey 150ye geliyor, 100 lira kar var. en az o da. whey getirtmek bana mantıksız gelmiyor, takılmadıgı sürece gayet karlı olur.

işte, tamamen şans diyoruz ya, 150 euro üstünde derken kargo hariç mi dahil mi,
kargo dahilse zaten geçiyor hepimizin de kargo hariçse iyi vurgun yapmışın.

STANBUL, TR 14/04/201 0 8:15 VARIŞ BARKOD OKUMASI
14/04/2010 7:47 VARIŞ BARKOD OKUMASI KOELN (COLOGNE), DE 14/04/2010 4:03 KALKIŞ BARKOD OKUMASI KOELN (COLOGNE), DE 13/04/2010 19:35 VARIŞ BARKOD OKUMASI LOUISVILLE, KY, US 13/04/2010 4:50 KALKIŞ BARKOD OKUMASI
13/04/2010 2:57 ÇIKIŞ BARKOD OKUMASI
13/04/2010 2:44 ÇIKIŞ BARKOD OKUMASI
13/04/2010 2:18 VARIŞ BARKOD OKUMASI ONTARIO, CA, US 12/04/2010 19:43 KALKIŞ BARKOD OKUMASI
12/04/2010 18:49 VARIŞ BARKOD OKUMASI BALDWIN PARK, CA, US 12/04/2010 18:27 KALKIŞ BARKOD OKUMASI
12/04/2010 18:04 ÇIKIŞ ÜLKE BARKOD OKUMASI BALDWIN PARK, CA, US 10/04/2010 15:33 PAKET ALIM BARKOD OKUMASI US 12/04/2010 23:01 FATURALAMA BİLGİLERİ ALINDI

bi sorun yoktur dimi arkadaslar 8den beri bu durumda güncelleme mi yapmadılar acaba?

whey ülkemizde ucuz mu dedim tekrar okumalısınız yazdıklarımı..çok yadırdıyorum bu tavrı açıkçası..bu tavra sahip birçok üye var..kilo kilo whey getirip sonra 2.paketinde takılmasına üzülmemek lazım..bu risklerden herkesin daima bahsetmesi lazım..sonra acemi arkadaşların yüzlerce doları gümrüklerde yatar oluyor..hayal kırıklığı da cabası..

son olarak ben malımı kurtarayım başkasınınki isterse takılsın mantığı da çok acımaz bir mantıktır..gümrüklerin sınırlarını zorlayıp kapıları herkes için kapatmanın mantığı yoktur..

makul olunmalı..

şöyle bir şey var yani benim düşüncem bu 2 kutu whey'i 2 ayda bir almak gibi kargo ücreti üründen fazla olduğu için yanına bir kutu daha ekleme gereği duyuyor insan bende sizin gibi düşünüyorum başkasının hakkını çiğnemeyi kesinlikle istemem ama ekonomik olarak düşündüğümüz zaman 2 kutu whey bir kutudan daha karlı ama tek kutu getirticem sanırım başka kişilerin hakkını çiğnemek istemem saygılar

şöyle bir şey var yani benim düşüncem bu 2 kutu whey'i 2 ayda bir almak gibi kargo ücreti üründen fazla olduğu için yanına bir kutu daha ekleme gereği duyuyor insan bende sizin gibi düşünüyorum başkasının hakkını çiğnemeyi kesinlikle istemem ama ekonomik olarak düşündüğümüz zaman 2 kutu whey bir kutudan daha karlı ama tek kutu getirticem sanırım başka kişilerin hakkını çiğnemek istemem saygılar

2 kutu whey getirtmek avabtajlı fakat büyük risk içeriyor. Onun yerine 1 kutu whey yanında kargoyu arttırmayacak 1-2 küçük ürün eklemek daha mantıklı. (1 tane de kargoya ortak birini bulursanız daha iyi olur ^^)

ON Whey Gold Standart Nutrition.com'dan UPS ile istendiğinde resmen ülkemizdekilere nazaran pahalıya geliyor. Başka bir kullanıcının bu konu hakkında soruları olmuştu ve sanırım hesaplandığında daha yüksek çıkmıştı. Bir diğer kullanıcınında yazmış olduğu gibi 10 pound ON Whey distribütörden alındığı takdirde 245 TL + birçok hediye ile satılmakta. Ayrıca birçok kredi kartına taksit yapıyorlar, o şekilde getirtmek daha mantıklı. Ama iherb.com'dan NOW, TwinLab gibi markaları tercih edenlere tabii ki daha uygun fiyatlara maloluyor. 5 LB'nin üstüne çıkıpta riske girmeye değmez. Özellikle Aplodan tarzı MuscleTech ürünleri Netrition.com'dan istendiğinde gerçekten ucuza geliyor. Popüler açık arttırma sitelerinde de uygun fiyatlara satılmakta ama malum güven olmuyor o şahıslara, takma isim kullandıkları için ne idiğü belirsiz mal almamak gerekiyor. En güzeli Türkiye Cumhuriyeti'nde bulunmayan ve ağırlığı az ürünler getirtmek.

8 martta erdiğim şiparişlerim hala gelmedi BB'den:(bir ben kaldım numunelik zaten bende şans yok :(yaz'a 1 ay kaldı neredeyse bide erken verdim zannediyordum şu düştüğüm duruma bak 24 mart'ta gelmiş gümrüğe ve evime 3 km uzakta ben alamıyorum ürünümü.bu ancak 3. dünya ülkelerinde olur haaayyy ben böle gümrüğün presedürün içine limon sıkayım BB den birdaha siparişmi tövbeler tövbesi:(hele hele dhl cargo post ile!!!

hakinen88 tekrar geçmiş olsun. Acaba gümrükte kontrolden mi geçmedi yoksa gümrüğe mi takıldı? Bu kadar zamanda kontrolden geçmemesinin imkanı yok gibi. Bodybuilding.com ne diyot bu konu karşısında? para iadesi söz konusu olabilir mi acaba?

benimde iherb ten aldıgım ürünler bugun elime ulaştı...5 günde geldi ups kargo ile...birde şu dikkatimi cekti kutunun üzerinde kontrol edilmiştir gibi bir sey yoktu...ilk alışverişimde bir bandrol vardı kontrol edilmiştir seklinde... birde arkadasların dedigi gibi riski daha da arttırmamak için yasal sınırların dışına cıkmamak en mantıklısı...minik ürünler 10lbs 150 avro :)

ben gaspari n. whey protein ya da optimum'un pro complex ürününü getirtmeyi düşünüyorum. biri türkiyede yok diğeri de tam yarı fiyatına geliyor. yanına da bir iki şey ekleyebilirim. bu arada bursa'dan verecek arkadaş varsa da ortak verebiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı