geçmiş olsun sipariş neydi tam olarak hangi kargoyla gelicektiBenimde kargom gümrükte kaldı sanırım in transit kırmızı halde ve paperwork filan falan diyor clearance delay durumunda sanırım patladık bu sefer şimdi uğraş dur harbi şaka gibi..
geçmiş olsun sipariş neydi tam olarak hangi kargoyla gelicekti
Fedex yani MNG Türkiye'nin çok zeki elemanları yüzünden kolim gümrüğe takıldı..
Subtotal: $221.80 Discount/Coupon: $-22.19 Discounted Subtotal: $199.61 Shipping: $65.73 TOTAL: $265.34
Hala bana faturanın 221 dolar olduğunu iddia ediyorlar oysa diyorumki altında indirim kuponu ile indirimli hali durmakta ona bakarsanız 150 euroyu gecmedigini anlarsınız diyorum ama dinletemiyorum hem ingilizceleri yok hem hala iddia etmekteler böylelerini dövsen yine adam olmaz..
Fedex yani MNG Türkiye'nin çok zeki elemanları yüzünden kolim gümrüğe takıldı..
Subtotal: $221.80 Discount/Coupon: $-22.19 Discounted Subtotal: $199.61 Shipping: $65.73 TOTAL: $265.34
Hala bana faturanın 221 dolar olduğunu iddia ediyorlar oysa diyorumki altında indirim kuponu ile indirimli hali durmakta ona bakarsanız 150 euroyu gecmedigini anlarsınız diyorum ama dinletemiyorum hem ingilizceleri yok hem hala iddia etmekteler böylelerini dövsen yine adam olmaz..
shipping ile beraber:265.34 dolar tutuyor ama bildigim shipping dahil değil fiyata çünkü öyle olsa 30 tane koliden hepsi takılması gerekirdi..
arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama son zmanlarda takılan kargoların hep içinde twinlab marka ürünler oluyor acaba bu rastlantımı yoksa distribitorlerin baskıları sonucumu oluyor. benimki bir fikir tabiki konuya hakim arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa cok iyi olur bence.
lutfen fazla yuklenmeyelım sıparıslerınızı partı partı yaparsanız hepımız ıcın daha yararlı olur, aksı halde gıda kategorısınde gumruge buyuk deısıklıkler yapılır, buda hepımızın zararına olur 5 lbs uzerıne cıkmayalım ltfn
arkadaşlar uzun zamandır yurtdışından sipariş vermedim..netritiondan sipariş vericem de...SORUM:max kaç lbs olmalı ve max kaç dolar olmalıydı limitimiz???