Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam arkadaşlar, istanbul maltepe ikamet edip netrition dan sadece 1 ürün getiricek olan varsa,, siparişimde az ürün getirecegim için beraber alabiliriz, kargo parasindan da kar etmiş olur iki tarafta.

yaklaşik 1-2 saat sonra sipariş
vericem.

Son düzenleme:
Benimde kargom gümrükte kaldı sanırım in transit kırmızı halde ve paperwork filan falan diyor clearance delay durumunda sanırım patladık bu sefer şimdi uğraş dur harbi şaka gibi..

geçmiş olsun sipariş neydi tam olarak hangi kargoyla gelicekti

Fedex expressti..

1 tane Noxplode NT
2 tane Epozine O2 NT
2 tane twinlab amino
1 tane omega-3
1 tane NOW testojack

toplam 199.67 dolar ve 5 kilo paket..

Normalde 15 kilo paket getirdim 4 günde geldi problemsiz ama bu neden takılır anlamadım..

arkadaşlar kardeşler;; siprişlerimizi abartıya kaçmadan vermeye özen gösterelim..yoksa bu ürünleri gümrükten sokmamız dahada zorlaşacaktır.gümrükte çalışa bir tanıdığımdan aldığım bilgiye göre supplementler son zamanlarda göze batmakta ve bunlarla ilgili yeni mevzuatlar getireleceğini söyledi...yani kısaca az ve öz sipariş verelim..............

Fedex yani MNG Türkiye'nin çok zeki elemanları yüzünden kolim gümrüğe takıldı..

Subtotal: $221.80 Discount/Coupon: $-22.19 Discounted Subtotal: $199.61 Shipping: $65.73 TOTAL: $265.34

Hala bana faturanın 221 dolar olduğunu iddia ediyorlar oysa diyorumki altında indirim kuponu ile indirimli hali durmakta ona bakarsanız 150 euroyu gecmedigini anlarsınız diyorum ama dinletemiyorum hem ingilizceleri yok hem hala iddia etmekteler böylelerini dövsen yine adam olmaz..

Subtotal: $221.80 Discount/Coupon: $-22.19 Discounted Subtotal: $199.61 Shipping: $65.73 TOTAL: $265.34

Hala bana faturanın 221 dolar olduğunu iddia ediyorlar oysa diyorumki altında indirim kuponu ile indirimli hali durmakta ona bakarsanız 150 euroyu gecmedigini anlarsınız diyorum ama dinletemiyorum hem ingilizceleri yok hem hala iddia etmekteler böylelerini dövsen yine adam olmaz..

gerekli açıklamayı özel mesaj ile yolladım sana

sayın cusco
siz şimdi shippingle beraber toplam 265 dolarlık mı alışveriş yaptınız?
yoksa toplam 199$ mı alışveriş yaptınız.
yani shippingle beraber toplam ne kadar tuttu?

shipping ile beraber:265.34 dolar tutuyor ama bildigim shipping dahil değil fiyata çünkü öyle olsa 30 tane koliden hepsi takılması gerekirdi..

shipping ile beraber:265.34 dolar tutuyor ama bildigim shipping dahil değil fiyata çünkü öyle olsa 30 tane koliden hepsi takılması gerekirdi..

evet 150 euro ve shipping hariç mevzuat ama adamlar zaten malı takmak için uğraşıyorlar sonuçta ekstradan 300 tl kendi ceplerine giricek.
arada böyle bi kaç kişinin canını yakıyorlar.

arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama son zmanlarda takılan kargoların hep içinde twinlab marka ürünler oluyor acaba bu rastlantımı yoksa distribitorlerin baskıları sonucumu oluyor. benimki bir fikir tabiki konuya hakim arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa cok iyi olur bence.

bu aralar denetimler fazlalaştı benim 2 lbs lik ufacık kolim bile açılmış gümrükte sağ salim elime ulaştı bugün siz nolur nolmaz büyük siparişler vermeyin

arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama son zmanlarda takılan kargoların hep içinde twinlab marka ürünler oluyor acaba bu rastlantımı yoksa distribitorlerin baskıları sonucumu oluyor. benimki bir fikir tabiki konuya hakim arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa cok iyi olur bence.

Türkiye'de sporcunun önünü kapatmak ve soğutmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar sağolsunlar sanki bir devlet politikasi gibi her alanda sporun önü kapalı bir futbolda açık..Futbolcular vergilerde çok kolaylıklara sahipler milyon dolarlar eurolar alıyorlar biz burada kendi cebimizden 150 euro ile protein bile alamıyoruz milyon tane masraf zorluk çıkarılıyor gülsek mi artık ağlasak mı ?

arkadaslar iherbten ürün aldım kargoyu ups sectim..kargo numarası gibi bir şey vermişler fakat tıklaıdıgmda sadece cıktıgı yer yazıo nerde oldugu yazmıo 2 gün oldu..login falan yazıo üye mi olmalyım :)

benm ürünlerimde geldi 4.5 kilo bana göre ufak bi kolide geldi kargo dahil 118 dolar altta bant var ama checked by custom yazıyor oda mng airlinesın bantı yani gümrükle alakalı kontrol değilde mng kargoyla alakalı sanırım

lutfen fazla yuklenmeyelım sıparıslerınızı partı partı yaparsanız hepımız ıcın daha yararlı olur, aksı halde gıda kategorısınde gumruge buyuk deısıklıkler yapılır, buda hepımızın zararına olur 5 lbs uzerıne cıkmayalım ltfn

lutfen fazla yuklenmeyelım sıparıslerınızı partı partı yaparsanız hepımız ıcın daha yararlı olur, aksı halde gıda kategorısınde gumruge buyuk deısıklıkler yapılır, buda hepımızın zararına olur 5 lbs uzerıne cıkmayalım ltfn

Kilo farketmez ben 15 kilo whey getirdim 4 günde geldi ama fatura fiyatı önemli birde şans meselesi supplement getirmek sağlık bakanlığı onayı filan isteniyor eğer kafaya takarlarsa..

Arkadaşlar iherbden UPS ile bir arkadaşla ortak 2 kutu whey getirtmek istiyorum.Acaba gümrükte sorun olurmu.?

arkadaşlar uzun zamandır yurtdışından sipariş vermedim..netritiondan sipariş vericem de...SORUM:max kaç lbs olmalı ve max kaç dolar olmalıydı limitimiz???

arkadaşlar uzun zamandır yurtdışından sipariş vermedim..netritiondan sipariş vericem de...SORUM:max kaç lbs olmalı ve max kaç dolar olmalıydı limitimiz???

genel fikir max 5lbs ve max 150 euro ama tabi bu bir fikir daha ağorlarını getirende oldu, 2 ürünle paketi takılanda oldu iş tamamen şans ama fazla abarmasan geciyo genelde paketler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı