cumartesi akşamı sipariş verdim netrition dan.
sipariş tutarı: $121.77
kargo tutarı: $57.14
fedex kayıtlarından agırlık: 6.0 lbs/2.7 kg
tahmini varış: 12 nisan
Sipariş detayı:
NOW Omega 3-6-9, 1000mg, 250 softgels
NOW Ginkgo Biloba, 60mg, 120 capsules
NOW St. John's Wort Extract, 300mg, 100 capsules
NOW Green Tea Extract, 100 capsules
Optimum Nutrition Creatine Powder, Micronized, Unflavored, 300 g
Optimum Nutrition Glutamine Powder, 300 grams
Optimum Nutrition Opti-Men Multi-vitamin, 180 tablets
Optimum Nutrition CLA, 180 softgels
Optimum Nutrition L-Carnitine, 500mg, 60 tablets
bodybuilding.com dhl ile sipariş vereli 22 gün oldu. gelicek mi bakalım ki çok şanssız birisiyimdir takıldı galiba. dhlde takip yok mu arkadaşlar. ürün geldi de pttdemi ya da en azından kaldı mı öğrenemiyor muyuz? birisi yardım ederse sevinirim. kargoyla beraber 150 dolar civarı ürünler.
İlgili ürünlerin psikotrop madde içermediğine dair kısa bir yazı.
İlaç ve Eczacılık Gen. Müd'de Uyuşturucu Dairesine gidiliyor, siz bir dilekçe yazıyorsunuz, İlaç ve Eczacılık Gen. Müd'ne hitaben: "ekte bir listesi sunulan ürünlerin Türkiye'ye sokulmalarında bir sakınca yoktur yazan bir belgenin hazirlanmasi icin geregini saygilarimla arz ederim" gibilerinden. Onlar inceleyip, ürünler uygunsa, müdüre imzaya sunuyorlar.
Yazının altındaki mührün üstünde de "Bakanlığımızca bu ürünlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne sokulmalarında bir sakınca bulunmamaktadır" ibaresi var.
Ankara'da ek bina olduğundan, imzadan sonra başka binada bulunan evrak'a gidiyor belgeler. Evrak'ta bir defter var, oradan isminizi bulup, isminizin yanındaki dosya numarasını söylüyorsunuz, onlar da belgeyi size veriyorlar. (İdeal şartlarda boyle. ama benim olayda bulamadılar, ben 10-15 dakika yığılı dosyaların arasında kendim aradım ve buldum.Bazılarını, dilekçede adres olmadığından ilgili daireye geri göndermek için ayırmışlar, dosya numarasından bulunamayınca gidecek evrakı aramak zorunda kaldım. Ben de elden takip edebilmek için bilinçli olarak adres yazmamıştım.)
Dear Madam/Sir,
To make shopping with Bodybuilding.com had a lot of advantages for bodybuilding lovers who lives in Turkey. Especially, international shipping costs was the largest advantage that separates you from your competitors. But now, we see that you eliminated this advantage. We hope that this is a short-term situation and shipping costs will revent back as soon as possible.
Best regards,
Arkadaşlar, bodybuilding.com'un kargo ücretlerini arttırması hiç iyi olmadı bence. Bir şeyler yapmamız gerek. Durumdan doğan memnuniyetsizliğimizi belirten bir mail yazdım. Sizde aşağıdaki yazıyı sonuna adınızı soyadınızı yazarak [email protected] adresine gönderirseniz belki birşeyler değişebilir.
ben geçen ay aldıgım ürünlerin hepsini yine seçtim bakalım kargo ne kadar farketmiş diye, geçen siparişime göre kargo 5 dolar az çıktınasıl oluyor bu iş anlamadım. dhl'yi seçtim yine karsılastırmak için ve 5 dolar az çıktı, şaşırdım. fedex''e mi zam geldi acaba sadece?
fedex zamlandı dhlin fiyatlari biraz düştü
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:42 ----------
arkadaşlar ben canım sıkıldıkca live chatten adamlarla konuşuyorum ama banamısın demiyo adamlar sadece yapabilceğimiz bişey yok diyorlar.
dhl den veririz. ztn düşüktü, iyice düşmüş. siparişim de geldi dhl'den.
takip edilememe
uzun zamanda gelme
gümrükte takılma riskinin daha yüksek olması
gibi dezavantajları var ama
BOdyBUİLDİNG ÜÇKAĞıdı;
Arkadaşlar, bir sipariş verdim BB'den... Kargo fiyatları zamlandıktan sonra üstelik, henüz 2 gün önce. Fedex express kargoya da 62 dolar bayıldım... Şimdi mailime attıkları takip nosundan baktım ki ürün Fedex express ile değil fedex international ECONOMY ile gönderiliyor (ayın 16'sında elimde olacakmış ürünler)... Kelek yaptı bodybuilding. Madem express ile göndermeyecektiniz (ki zaman benim için değerli, bir ürünü kardeşime vereceğim o da salı günü il dışına yolcu :S Uzun süre de dönmeyecek.) neden bunu belirtmediniz?