Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı sorun bendede var dostum biraz daha detaya ihtiyacım var
acaba PTT nin sorduğu barkod numarası varmı gelen paketin üzerinde
birde BB den bana verilen 8 li bi kod var o neyinnesidir bu gibi detaylara açıklık getirecek bilgiler varmı gelen paketin üzerindeki etiketlerde yada sana gelen evrakta vesaire ben 12 sin de vermiştim siparişi henüz bi gelişme yok ve kargom nerde nedurumda sorunlumu kaldımı takıldımı biyerde hiç bi bilgiye ulaşamıyorum malesef yaptığın geri ibldirim için tşk.

malesef numaralar işe yaramaz takip edebilme gibi bir secenegin yok tek yapman geren beklemek

arkadaslar bende bi kac ürün alıcam iherb'ten fakat twinlab whey pro mu alayım mrm mi alayım kararsız kaldım tavsiyesi olan var mı?

marka olarak twinlab mı mrm mi demek istedim?

Twinlab, Amino Fuel, Anabolic Liquid, Mass, 32 fl oz (948 ml) (TWL-01604)

Extra quantity discount for 4 & 12 units

Status: Available

$20.30 3.07 lbs $20.30 MRM, Metabolic Whey, 100% Premium Whey Protein, French Vanilla, 5.0 lbs (2270 g) (MRM-72051)

$41.97 6.68 lbs $41.97 Free, Madre Labs, Immune Punch, An Immune Support Blend, 4 g (0.14 oz) (FRE-99207)

Free for Single Unit

$1.25 0.06 lbs $1.25 (100%) $0.00 Olympian Labs Inc., A-AKG Powder, 90 g (OLY-03091)

$7.48 0.99 lbs $7.48 Free, iHerb.Com Pen, Recycled Cardboard Pen (FRE-00168)

Free for Single Unit

$0.15 0.06 lbs $0.15 (100%) $0.00 Now Foods, Adam Superior Men's Multi, 90 Vcaps (NOW-03878)

$15.28 0.41 lbs $15.28

şöyle bi liste hazırlandım? toplam 11.27 lbs? yorumlar

11.27 lbs çok büyük. yasaya göre 150 avrunun altında; aynı üründen 3 adet ve daha fazla ve müsteşarlıkça yasaklanmış ürün, içermeyen siparişler gümrüğe girmez. ama bu kurala uyan siparişlerle sık sık ürün getirtip yasa dışı olarak satanların önüne geçmek için arada tutuyorlar paketleri. ve paket ne kadar büyük olursa kontrol edilme dolayısıyla alıkonma/vergilendirilme ihtimali o kadar yükseliyor. bu alışverişi iki siparişe bölmek daha iyi bir fikir olabilir.

siparişin içeriğinin tartışılma yeri ise bu başlık değil. ama forumun uygun konusunun altında tartışılsa iyi olur.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:00 ----------

paketini almana sevindim gassal, biraz önce konustum sizin paket hala gümrükte diyolar, 2 haftadır gümrükte:) ben gelmesini beklemiyorum artık ama bikac ufak ders aldım giden 50 dolar sayesinde:)
herkese iyi günler.

bbl siparişinin içeriğini, maliyetini ve ağırılığını paylaşabilir misin?

BB'den 1in'de verdiğim siparişim 3ünde memphis'den ayrıldığını söylüyor ama gerisi yok. Gene bb'den arkadaşla 3ünde verdiğimiz diğer sipariş bugün parise ulaşmış.

Güncellemeyi mi unuttular acaba 1inde verilen siparişi (Fedex) ? bugün istanbulda olmalıydı :(((

Son düzenleme:
BB'den 1in'de verdiğim siparişim 3ünde memphis'den ayrıldığını söylüyor ama gerisi yok. Gene bb'den arkadaşla 3ünde verdiğimiz diğer sipariş bugün parise ulaşmış.

Güncellemeyi mi unuttular acaba 1inde verilen siparişi (Fedex) ? bugün istanbulda olmalıydı :(((

Geç güncelliyorlar, telaş etme. Ben siparişimi teslim aldığımda kutu hala gümrükte gözüküyordu :)

cumartesi akşamı sipariş verdim netrition dan.

sipariş tutarı: $121.77
kargo tutarı: $57.14
fedex kayıtlarından agırlık: 6.0 lbs/2.7 kg
tahmini varış: 12 nisan

Sipariş detayı:
NOW Omega 3-6-9, 1000mg, 250 softgels
NOW Ginkgo Biloba, 60mg, 120 capsules
NOW St. John's Wort Extract, 300mg, 100 capsules
NOW Green Tea Extract, 100 capsules
Optimum Nutrition Creatine Powder, Micronized, Unflavored, 300 g
Optimum Nutrition Glutamine Powder, 300 grams
Optimum Nutrition Opti-Men Multi-vitamin, 180 tablets
Optimum Nutrition CLA, 180 softgels
Optimum Nutrition L-Carnitine, 500mg, 60 tablets

Geç güncelliyorlar, telaş etme. Ben siparişimi teslim aldığımda kutu hala gümrükte gözüküyordu :)

güncellemişler bugün. Benden 2 gün sonra siparişi yola çıkan arkadaşımın ürünleri benden daha önce parise vardı. Onunki sabah benimki akşam :D

Bende ayın 4 üne ait bir kargo bilgisi yok. 3 den 5 e geçmiş :(((((((

Enteresan bir durum geldi basıma !!!!
Bu gün siparişimi kontrol etmek için kredi kartımın müşteri hizmetlerini aradım.
Aldığım cevap karşısında şaşırdım !!!!
Kredi kartınızdan 08.03.2010 tarihinde yani siparişimin onaylandigi tarihde 191TL cekilmemiş yani böyle bir işleminiz yok dendi????
Benim başıma gelen pişmiş tavuğun basına gelmez???
Bu üründe bana gelmeyecek demek:(

biraz evvel bb'den turbo t.j ile görüştüm herşeyin normal siparişin yolunda olduğu yakın bir zamanda bana geleceğini üstüne basa basa söylediduh

Yurtdışından Opti men Multivitamin getirebilir miyiz? Sanırım vitaminler için gümrüğün yasağı var, yanılıyor muyum? Bu konuda bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

Bana az once bildirim geldi, "urununuz gumruge takilmistir" diye. Boylece ilk olarak urunum gumruge takildi, bu macerayı da yasamak varmis.

Bu arada pakette bir t-shirt, 1 optimen, 1 twinlab amino asit tablet, 1 usp jack3d, 1 30 serving olarak Xtend vardi. Toplam koli agirligi 2160 gr. Toplam ederi 80$

Simdi ne kadar odeyip alabilirim bu paketi, bilenler yardımcı olabilir mi acaba?? Ayrıca mektupta diyor ki " bekleme süresi icerisinde alınmayan koliler çıkış merkezine geri gonderilir", yani komple iade mumkun ise, bb.com'dan parami geri yatirmalarini isteyebilir miyim? Yardimlara simdiden tesekkurler..

Bana az once bildirim geldi, "urununuz gumruge takilmistir" diye. Boylece ilk olarak urunum gumruge takildi, bu macerayı da yasamak varmis.

Bu arada pakette bir t-shirt, 1 optimen, 1 twinlab amino asit tablet, 1 usp jack3d, 1 30 serving olarak Xtend vardi. Toplam koli agirligi 2160 gr. Toplam ederi 80$

Simdi ne kadar odeyip alabilirim bu paketi, bilenler yardımcı olabilir mi acaba?? Ayrıca mektupta diyor ki " bekleme süresi icerisinde alınmayan koliler çıkış merkezine geri gonderilir", yani komple iade mumkun ise, bb.com'dan parami geri yatirmalarini isteyebilir miyim? Yardimlara simdiden tesekkurler..

Merhaba. Daha önceden gümrüğe takılan malı almaya kalmıştım. Eski mesajımı tektar yapıştırıyorum.

" Ürünlerimi sonunda alabildim, fakat çaktırmadan kazık yedim, Türkiye'den alsaydım daha ucuza geliceklerdi.

Aldığım ürünler

Animal Pump x2 adet
Animal Cuts x2 adet

Gümrük Tutarları

Konjimento Bedeli: 150 TL
Hizmet Bedeli Tarzı birşey: 20 TL
Başka bir Belge Bedeli: 33,9
Fotokopi Bedeli:4 TL
Otopark Bedeli: 5,5 TL
En sonki MNG'ye verilen Depo Parası: 80 TL

Toplam: 293,4 TL

Bunu dışında birde benzin Bedeli var onuda saymıyorum artık.

Sorun şurda, bana önceden toplam tutarı söyleseler almam, ama bi kere 150 verdik, 20 daha, 34 daha,....... en son bide 80, yapıcak bişey yok okadar para verdik bunuda vericez artık. Hepsini geçtim toplam 5 saat bu işlerle uğraştım. Bide üstüne gümrük memurlarının köpek muamelesiyle hiç çekilmez bi hal aldı durum.
"

Enteresan bir durum geldi basıma !!!!
Bu gün siparişimi kontrol etmek için kredi kartımın müşteri hizmetlerini aradım.
Aldığım cevap karşısında şaşırdım !!!!
Kredi kartınızdan 08.03.2010 tarihinde yani siparişimin onaylandigi tarihde 191TL cekilmemiş yani böyle bir işleminiz yok dendi????
Benim başıma gelen pişmiş tavuğun basına gelmez???
Bu üründe bana gelmeyecek demek:(

hakinen88 boyle bır sey su sekılde olabılır ınternet bankacılıgın varsa , oradan donemıcı hareketlerden yurtdısını secersın , normalde para kartından cekılıyor ama bu cekılen mıktar prozvızyon olarak yansıyor yanı muhasebelesmıyor butun mesele bundan ıbaret oldugu dusuncesındeyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı