Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba bodybuilding.com'dan verdigim siparis elime ulastı 1 haftada ama olsun sanırım Amerka'daki hava durumu etkilidir bunda ayrıca paketim gümrüge de takılmamıs içindekiler ;
. Dymatize 12h 4.4 lb
. Dymatize Gourmet 2 lb
. Jack3d USPlabs 250 gr
. Twinlab 5x

bench_O

Eklentiler

• CIMG4098.jpg
    CIMG4098.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 401
  • CIMG40961.jpg
    CIMG40961.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 404
arkadaslar ıherb den 3 gun once proteın tozu aldım UPS kargoyla gelıyor kargomu ızlemeye gırdıgımde durum da İSTİSNA yazıyor her hangı bır sorunmu war alan arkadaslar bılıyordur her zaman yazılan bısımı ??? bılen warmı...!

bb.com dan 10 lbs whey sipariş ettim bakalım ne olucak.
SKU Product Item price Quantity Total
download
DYM137 Dymatize Elite Whey Protein Isolate, 10 Lbs, Juicers Variety $64.98 1 $64.98
Subtotal: $64.98 Coupon savings: $6.50 Discounted subtotal: $58.48 Shipping cost: $59.99
download

Total: $118.47

Arkadaşlar iherb için indirim kuponu lazım ilk siparişimi vereceğimde.Bana pm atabilecek varmı acaba.

camkinoz_61profiline yazdım özel mesajın kapalı olduğu için

bu arada fedex e diyecek söz bulamıyorum 25 inde verdim siparişi hala parisdeymiş en az 2 gün daha beklemek zorundayım abarttılar artık

Ben dün yine sipari verdim

anabolic amino 10000
nutrex lipo6
scivation xtdend

102 dolar tuttu umarım bir problem yaşamam.5.45 lbs de ağırlığı var eğer bir sorun olmazsa cuma günü evime teslim ediyorlar.Arkadaşlar azcık daha maliyeti gözden çıkarıp UPS tercih edin, çevremde çoğu insan şikayetçi FedEx ten.

arkadaşlar daha önce yurtdışı siparişi vermedim, sorunsuz bir şekilde gelen yer neresi, hangi siteden sipariş vermemi tavsiye edersiniz? kredi kartıylan siparişi vereyim bir daha da ugrasmayayım istiyorum, iptal falan olmasın operatörle konuşma ıvır zıvır derdi yani. yardım edene minettar kalıcam. sayfaları okudum tam çözemedim başım ağrıdı sonunda.

camkinoz_61profiline yazdım özel mesajın kapalı olduğu için

bu arada fedex e diyecek söz bulamıyorum 25 inde verdim siparişi hala parisdeymiş en az 2 gün daha beklemek zorundayım abarttılar artık
fedex bu aralar uçaklarının ve elemanlarının çoğunu şili ve latin amerika bölgesinde tutuyo olabilir yoksa hızlılardı baya

arkadaşlar bu sizlerde gozuken kargo ucretleri neden pahalı zira bb.com dan odeme sayfasına girdigimde fedex için yaklaşık 7dolar usp için 20 dolar yazıyor gördügüm kadarıyla sizlerde daha fazla..

Ben amerikaya dikkat etmedim ok? ) ucuz yani fiyat fedex bu kadarmı kargo fiyatı? herkezde 40 - 50 dolar kargo fiyatı..

Son düzenleme:
Ben airmailden de fedextende verdim hiç bir sorun çıkmadı..Ürünlerde 100 doları aşmayın(kargo hariç)...Bu pazartesi sipariş verdim perşembe elime geldi...
Hydroxycut hardcore x 210 capsule
Animal m-stak 21 pack ikisi 90 dolar 35 dolarda fedex 126 dolar ....

Arkadaşlar fedex 3 ila 7 arasında getirmiyor mu siparişi verirken öyle yazıyordu ama şu an takip sayfasında tahmini teslim tarihi 15 mart olarak geçiyor bugün verdim siparişi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı