Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
paradisse´isimli üyeden Alıntı
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Quantity[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Unit
Price[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Total[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0243[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] NOW [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]BCAA Pure Powder[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]340g[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$17.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$17.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]46-0727[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] Twinlab [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Amino Fuel Liquid, Orange, Natural Sweetener[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]32 oz.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$20.95[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$20.95[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]52-0138[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] Universal Nutrition [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]CarniTech Liquid, Citrus Cocktail[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]16 fl oz[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$16.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$16.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]71-0157[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] MuscleTech [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nitro-Tech Hardcore Pro Series, Chocolate Milkshake[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]2 lb.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$30.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$30.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]87-0744[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] Prolab [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Glutamine Powder[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]300g + 100g[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$17.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$17.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]40-0591[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] Netrition [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]T-Shirt Tribal Design, Black[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Small[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Itemized Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$104.91[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$79.06[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Your total is[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$183.97[/SIZE][/FONT] biraz riske girdik bakalım gelicekmi arkadaşlar?????gelmezse bize ders olur

paketın buyuk paradisse umarım gelır geldıgın de urunlerın fotosunu bızımle paylasırsan sevınırım
kredi kart limitim yetmemiş sipariş iptal oldu aysonu tekrar deniyeceğim eğer gelirsede fotoları paylaşacağım.

Bu banka resmen soyguncu doların kurunu 1,62 den almış.yavaş yaaa.(iş bankası)
Beyler hangi kredi kartını kullanıyorsunuz?

pulse sana katılıyorum..sterlin ile alış veriş yaparken,sterlin 2,45 civarı iken benden 2,55...dolarda ise gecen haftalarda verdiğim siparişlerde 1,56 civarı işlem yaptılar(finanskart)

Tecrübe edindigim deneyimlerime göre, işini dahada kolaylaştıran secenekler varken burda birbirnizle gereksiz dalaşmanın bi anlamını dusunmuyorum beyler.

www.bodytech.com bu sitede bir çok alışverişim oldu. Gumruk garantisi veren bir site. Alışverişinizde size gumruge takılıp takılmayacagını kendileri size bildirio.

3 üründen fazlası fiyat ne olursa olsun agırlık ne kadar olursa olsun, gümrükte kesin olarak sorun cıkacagını sınırı 3 üründe tutmam gerektigini sölemişlerdi bana.

1 hafta önce 4 tane ürün sipariş vermistim 1 tanesini iptal etmek zorunda kaldım, ve bütün ürünlerim 3 günde UPS ile elime ulaştı :)

Sadece bir tavsiye fiyatlar bana gore makul sizin tercihinizi bilemem ama.

İyi forumlar.

Tecrübe edindigim deneyimlerime göre, işini dahada kolaylaştıran secenekler varken burda birbirnizle gereksiz dalaşmanın bi anlamını dusunmuyorum beyler.

www.bodytech.com bu sitede bir çok alışverişim oldu. Gumruk garantisi veren bir site. Alışverişinizde size gumruge takılıp takılmayacagını kendileri size bildirio.

3 üründen fazlası fiyat ne olursa olsun agırlık ne kadar olursa olsun, gümrükte kesin olarak sorun cıkacagını sınırı 3 üründe tutmam gerektigini sölemişlerdi bana.

1 hafta önce 4 tane ürün sipariş vermistim 1 tanesini iptal etmek zorunda kaldım, ve bütün ürünlerim 3 günde UPS ile elime ulaştı :)

Sadece bir tavsiye fiyatlar bana gore makul sizin tercihinizi bilemem ama.

İyi forumlar.

Evet fiyatlar fena değil ama kargo ücreti çok yüksek. No-xplode ve Superpump attım sepete ve 62 dolar kargo ücreti çıkardı :shock: Bu ağırlığa göre çok yüksek bir ücret.

1 153-0054 19.99 $19.99
NOW 7-KETO DHEA, 100 mg, 60 capsules

1 71-0347 56.95 $56.95
MuscleTech Hydroxycut Hardcore X, 210 liquid caps

1 74-0226 2.49 $2.49
EAS Myoplex Carb Control Bar, Chocolate Chip Brownie, 1 bar

1 40-0596 0.00 $0.00
Netrition Vitamin Pill Box, 1 box

Subtotal $79.43
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $29.27
Total $108.70

Gerek adet, gerek boyut, gerekse ağırlık bakımından mütavazi olan Netrition'dan 3. alışverişim şimdi elime geçti. ( 19 Şubat akşamı sipariş edildi, 22 Şubat günü kargoya verildi ve 25 Şubat 2010 : Saat ~ 11.20 teslimat )

Eklentiler

• 25022010550.jpg
    25022010550.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 374
arkadaşlar siparişi verdim ama ups takip numarası vermedi hep böyle mi oluyo. ayrıca şuan abd de saat 9.30 falan galiba işlem %30 a geldi hemen. hep böyle mi olur?

arkadaşlar siparişi verdim ama ups takip numarası vermedi hep böyle mi oluyo. ayrıca şuan abd de saat 9.30 falan galiba işlem %30 a geldi hemen. hep böyle mi olur?

evet sıparısın yuzde 30 u tamamlanmıs . daha kargoya verılmemıs yuzde yuz olunca kargoya verılcek ve sana kargo sırketı tarafından bır maıl gelcek maılde adres bılgılerın ve kargona aıt takıp numarası olcak bu arada ne sıparıs verdın sıparıs ıcerıgını paylasırmısın

slm arkadaslr ben gecen lerde almanyaya geldim burda lsp marka protein tozu aldim nasildir bilmiorum ama tek biyerde buldugumdan mecbur kaldim 2 tane 750 gr kutu bitanede 2 bucukluk aldim acaba gumrukten gecerken sorun olurmu bileniniz varmi acaba

evet sıparısın yuzde 30 u tamamlanmıs . daha kargoya verılmemıs yuzde yuz olunca kargoya verılcek ve sana kargo sırketı tarafından bır maıl gelcek maılde adres bılgılerın ve kargona aıt takıp numarası olcak bu arada ne sıparıs verdın sıparıs ıcerıgını paylasırmısın
twinlab whey protein 5lbs aldım..
ancak şöyle bi sorun var şimdi mail geldi. iherb den de baktım kargo yola çıkmış. ups bana tracking numarasıda verdi ancak linke tıkladığım zaman.

UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later.

uyarısı alıyorum ve hiçbirşey çıkmıyor. sistemlerinde sorun falan var herhalde.

optimum whey in ülkemizdeki yeni fiyatlarını gördükten sonra yurtdışından whey almak o kadar kötü bi seçim olmaktan çıkıyor bence
şahsen 5 lbs whey ve harbinger eldiven siparişi vermeyi düşünüyorum

optımum 10 lbs whey sıparıs etmekten korkanlar asagıda verecegım lınkten 10 lbs ın kutudan cıkmıs halını gorunce sasırcaksınız ıherbten sıparıs ettıgımız twınlab 5 lbs kolısı kadar ve paket hıc de abartılı buyuk deıl kolı uzerın 12 lbs gelıor lınk asagıda ızlemenızde fayda var gaza gelıp 10 lbs getırtenler cıkar artık ;)

https://www.youtube.com/watch?v=B7Z...E4117DCFA&playnext=1&playnext_from=PL&index=5

optımum 10 lbs whey sıparıs etmekten korkanlar asagıda verecegım lınkten 10 lbs ın kutudan cıkmıs halını gorunce sasırcaksınız ıherbten sıparıs ettıgımız twınlab 5 lbs kolısı kadar ve paket hıc de abartılı buyuk deıl kolı uzerın 12 lbs gelıor lınk asagıda ızlemenızde fayda var gaza gelıp 10 lbs getırtenler cıkar artık ;)

https://www.youtube.com/watch?v=B7Z...E4117DCFA&playnext=1&playnext_from=PL&index=5

Boyutu sencede küçük değil mi biraz :) Hakikaten cesaret vermedi de değil =) Tozlar bitince denemek lazım istemeyi ve sorun çıkacağınıda sanmıyorum, yaklaşık onun kadar bir koli gelmişti 900g içinde. (Ufak tefek başka ürünlerde var idi.)

Kargosuyla beraber yaklaşık 245 TL civarında bir fiyata denk geliyor risk almayada değmez gibi pek. Türkiye'den tek tek alman durumunda 370 TL ' yi aşıyor sanırım. 10lbs'ye kadar.

Kargosuyla beraber yaklaşık 245 TL civarında bir fiyata denk geliyor risk almayada değmez gibi pek. Türkiye'den tek tek alman durumunda 370 TL ' yi aşıyor sanırım. 10lbs'ye kadar.

SSUO dıkkat edersen vıdeoda kı goruntulere 10lbs paket uzunlamasına kolının ıcıne yatırılıyor yanı kolının yukseklıgıyle alakalı deıl ve 10 lbs lık paketler cuval seklınde oldugu ıcın en azından esnek ve sıkıstırılma ozellıgı var urun kargo yapılıdıgında vıdeo da gordugun gıbı 12 lbs yazıyor bu fena bır rakam deıl tek urun kolı kucuk , kolı acılsa bıle gumruk bandrolu vurulup gecer dıye dusunuyorum , bundan bır kac sayfa otede bır arkadasımız mrm 10 lbs gecırmıstı yaklasık 1 hafta once fln ve onunda 10 lbs lık paketı cuval seklınde yanı torbada gonderılmıs ve gecmıs ama uzerınde gumruk kontrolu yazıyor bence denemek te fayda var gecebılme ıhtımalı yuksek bb den sıparıs verınce kargo dahıl 136 dolar = 210 tl edıyor nerden baksan 60 tl kar dasın. urunun kargo edılmıs vıdeosunu koydum kı 10 lbs sıparıs etmeye usenen arkadaslar bu korkularını atsınlar :D umarım yureklı bırılerı cıkar, parayı denklestırsem ılk sıparıs veren kısı ben olcam ama saglam bır sponsor hala bulamadım :D

haftaya bi 10 lbs daha siparis edicem.optimum 10 lbs whey bana gelen mailde havale ile 138 civarına geliyordu ******** nin sitesinde bi inceleyin orayı bence.kargo dahil

arkadaslar selam, iherbten 5 lbslik siparis verdim mrm l carnitine liquid,mrm cla ve mrm bcaa olmak uzere 3 adet, an itibariyle su anda leipzig almanyada oldugunu goruyorum fakat dhl sayfasinda gelicek adres kisminda sadece istanbul,turkey yaziyor. Daha once alisveris yapanlarda tam adres mi yaziyordu? yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı