Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar, Netritiondan sipariş vermiştim, Airmail ile gönderdiler. Normalde iki haftaya gelirdi.
Ama bir ayı geçti hala paketten haber yok. Acaba buraya gelmişte bana haber vermeyi sağlayamamış olabilirler mi? (gümrük veya ptt)

Nereye sormamı tavsiye edersiniz?

Gümrükten kağıt gelse, takıldı diye inanın daha çok sevinicem. En azından nerde olduğunu bilirim, böylesi daha kötü.

İki kere Airmail ile sipariş verdim, birinde Acıbademdeki PTT'den, diğerindede İstanbul Kargo İşleme Merkezi'nden almıştım paketimi.

(Firebird bu işlerden anlıyordu, yardımcı olursa sevinirim.)

Sparisin icerigi nasildi acaba? Tutari vs.

Arkadaşlar, Netritiondan sipariş vermiştim, Airmail ile gönderdiler. Normalde iki haftaya gelirdi.
Ama bir ayı geçti hala paketten haber yok. Acaba buraya gelmişte bana haber vermeyi sağlayamamış olabilirler mi? (gümrük veya ptt)

Gümrükten kağıt gelse, takıldı diye inanın daha çok sevinicem. En azından nerde olduğunu bilirim, böylesi daha kötü.

İki kere Airmail ile sipariş verdim, birinde Acıbademdeki PTT'den, diğerindede İstanbul Kargo İşleme Merkezi'nden almıştım paketimi.

Amino, vitamin, creatine fln...
(155 dolar + 45 dolar kargo)

Netrition.com`a mail atip eger gorebiliyorlarsa kargonun TR`e ulasip ulasmadigini sorsan? Daha sonra fatura no veya isme gore PTT gumruk vs.. arastirabilirsin. Illaki bir yerlerde olmali kargon! 1 ay da uzun bir zaman, airmail sonucta 7 8 gunde geliyor aslinda TR`e..

Netrition.com`a mail atip eger gorebiliyorlarsa kargonun TR`e ulasip ulasmadigini sorsan? Daha sonra fatura no veya isme gore PTT gumruk vs.. arastirabilirsin. Illaki bir yerlerde olmali kargon! 1 ay da uzun bir zaman, airmail sonucta 7 8 gunde geliyor aslinda TR`e..

Jander, ilgin için teşekkürler.

Netrition, gönderdiklerini ama Airmail'de tracking yapılamadığından kargonun nerede olduğunu bilemediklerini söylüyor.

Dediğin gibi paket illaki bi yerlerde duruyordur. PTT veya Gümrükte kime başvurmalı bilemediğimden yardım istemiştim bilgisi olan arkadaşlardan.

Jander, ilgin için teşekkürler.

Netrition, gönderdiklerini ama Airmail'de tracking yapılamadığından kargonun nerede olduğunu bilemediklerini söylüyor.

Dediğin gibi paket illaki bi yerlerde duruyordur. PTT veya Gümrükte kime başvurmalı bilemediğimden yardım istemiştim bilgisi olan arkadaşlardan.

Tracking yapilmadigini biliyorum, fakat kargona ait bir fis/fatura numarasi illa ki vardir.. Zaten bu islemlerde senin de bildigin gibi o numara dizimine gore yapiliyor. Netrition onu verse rahatca sordururdun. Ayni olayi ben Eastbay`den ayakkabi isterken yasiyorum. Bana gelen bilgilendirme mailinde kesinlikle gonderi numarasini vermiyorlar ve tracking yapamiyorsun. Ekstra istemen gerekiyor ki kendi gumrugun icinde kargon da bir sorun oldugunda o numara uzerinden sorgulatabilesin.

Tracking yapilmadigini biliyorum, fakat kargona ait bir fis/fatura numarasi illa ki vardir.. Zaten bu islemlerde senin de bildigin gibi o numara dizimine gore yapiliyor. Netrition onu verse rahatca sordururdun. Ayni olayi ben Eastbay`den ayakkabi isterken yasiyorum. Bana gelen bilgilendirme mailinde kesinlikle gonderi numarasini vermiyorlar ve tracking yapamiyorsun. Ekstra istemen gerekiyor ki kendi gumrugun icinde kargon da bir sorun oldugunda o numara uzerinden sorgulatabilesin.

Jander, bu bahsettiğin numara posta ile mi ilgili yoksa kestikleri faturanın numarası mı?
Netrition'a bir sorayım, ingilizcesi nedir?

Senin başınada böyle birşey geldi mi?

Jander, bu bahsettiğin numara posta ile mi ilgili yoksa kestikleri faturanın numarası mı?
Netrition'a bir sorayım, ingilizcesi nedir?

Senin başınada böyle birşey geldi mi?

Malebolgia, bahsettigim numara kargo takip numarasi. Airmail izlenemiyor biliyorum, fakat bu numara arkada kullaniliyor ki kargo islemleri yapilabilsin. Ben genelde"Tracking Number" olarak basit bir sekilde soruyorum. Olayi aciklayip tracking number i isteyebilirsin. Eger ki tracking number veremiyoruz derlerse, o zaman kargona ulasabilecegin fatura no vs. gibi gumrukten arayip sorgu yapabilecegin bir numara illa ki vermeliler. Daha once Eastbay de yaptigim alisveris gecikmisti, mail atarak onceden gondermedikleri tracking number a ulasip, kargomun basit bir adres yanlisindan oturu gumrukte bekliyor oldugunu gormustum. Tam zamaninda gidip kargo geri gitmeden alabilmistim. Bodygym arkadasimin da soyledigini uygulayabilirsin cok daha kolay gorunuyor. Oradan bulamazlarsa Netrition`a mail atarsin olmadi. Umarim kisa bir zmaanda kargona ulasirsin.. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Bodygym'in verdiği numarayı aradım. Başka bir yere yönlendirdiler. (0212 - 567 65 65)

Jander'in dediği gibi barkod numarasını istediler bende netrition'a mail attım, şimdilik beklemedeyim.

İsim ile arama yaptılar ama paketim sistemde görülmedi (eski siparişlerim görülüyor)

Bakalım, inşallah bulabiliriz paketi.

ptt ye yada gümrüğe gidip sor...bilgi veren birlileri çıkar belkide. gümrüğe taksalardı uyarı falan göndermeleri gerekiyor zannedersem...umarım ulaşırsın. sinir bozucu bir durum...

Malebolgia kargodan bir ses var mi? Ben de dun sparis verdim fakat kargo agirligina hic bakmamistim.. Fedex`in sayfada baktim total de 7 lbs(3.2kg) tutuyor.. Urunlerin toplami da 97$ kargo haric. Umarim takilmaz bir yerlere..

Malebolgia kargodan bir ses var mi? Ben de dun sparis verdim fakat kargo agirligina hic bakmamistim.. Fedex`in sayfada baktim total de 7 lbs(3.2kg) tutuyor.. Urunlerin toplami da 97$ kargo haric. Umarim takilmaz bir yerlere..

Jander, henüz bi haber yok, halen beklemedeyim.

Netrition'un söylediğine göre AirMail Deutsche Post'un bir hizmetiymiş. Tahminim paketim Almanyada karışıp başka bi yere (allah bilir nereye) yollandı. Ya orada kaybolacak ya da gecikmeli olarak bana ulaşacak. Şimdilik beklemekten başka çare yok.

Senin paketinin takılacağını hiç sanmıyorum. Takılsa bile nerede olduğunu bilirsin. En kötü ihtimal %10 vergi verip alırsın paketi.

slm arkadaşlar benim bi arkadaşım amerikada bana ve kendine suplement getirecek fakat bu konuda biraz acemiyiz advanced nitruogen diye bi suplement bulmuş içinde 500 tablet var ve 118 dolar almayı düşünüyo nasıl bi malzemeacaba bilen var mı,??

Dün amerika dan sipariş ettiğim protein tozum geldi. Netiriton dışında bir yer. Önemli değil zaten. Sorun şu: 2 kutu getirtiyordum hep, ama kutular çok küçük ve hepsi 780gr. Yani toplamda 2.2 lbs anc ediyor. İki kutunun toplam fiyatı da 80 dolar. 2 Kutu da sıkıştırılıp bir kutuya konmuş ebat olarak da oldukça küçük. Şimdi normalde geçer denir di mi. İlk defa üzerinde gümrük kontrolü için açılmıştır yazıyordu. İçindeki kutulara dokunmamışlar. Firma hep UPS di daha önce 4 defa getirtmiştim. Kargo sektöründe çalışan arkadaşıma sordum, kendisi yetkili biri, dedi ki kutudan şüphelenip açmışlar ve protein tozu olduğunu anlamamışlar. Değilse el koyarlardı. Gerçekten de kutuların dizaynı oldukça sade. Neyse işin özeti denetimler sıklaşmaya başladı, bu sipariş kontrole girdiyse demek ki dikkat etmek lazım. Uyarayım dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı