Siz böyle abartınca benim 2 lbs lik 80 dolarlik siparislerim de kontrole giriyor maalesef. Havaalani olayini ben de merak ettim nasil olacak ki?
kotu bi kabusa döndü resmen... protein tozuda 83 dolar 120 tl ya geliyor tr de en ucuzu 230 tl çok zorladım kendimi almamak için ama en çok parayıda toza veriyom ayda 5 lbs bitiyor... dua ediyorum bi yerdende bütün arkadaşlara haber saldım havaalanında tanıdığınız varmı diye... şu an kölnde yarın öğlen belli olur geçip geçmediği....Berbese pm at bi okusun üflesin bence işe yararO protein tozu olmasa iyiymiş ya hakketten resmen mortal kombattan fatality yapmışsın orderına
Allah yardımcın olsun chosen umarım tatlı-heyecanlı bi anı olarak kalır hayatında
![]()
Arkadaşlar DHL'in EasyShop diye bir hizmeti varmış. Sana Amerika'da bir posta kutusu veriyorlar, sen siparişlerinde orayı kullanıyorsun. Sonra onlar sana bunları gönderiyorlar.
İsterseniz kargonuzu sigortada ediyorlar.
Başka sitelerde vardı buna benzer ama hem bunun fiyatları daha makul hemde DHL ciddi bir marka.
Kullanan oldu mu?
www.borderlinx.com
http://www.dhl.com.tr/publish/tr/tr/press/release/2009/180309.high.html
okudum türkiyede bulunmayan ürünleri almak için güzel hizmet..fakat malı aldığımız firmanın hemen kutununun üzerine yapıştırdığı faturayı alıp kendi kutularına ekliyorlar sa saçma olur ama kendi kutularının içinde bırakıyorlarsa gümrükte sorun çıkma ihtimali azalır..
gerçi kişisel gönderilerimde dahi gümrük kontrolünden geçmiştir bandını kutunun üzerinde görüyordum..bu kutuyu açtıklarını gösteriyorsa sonuçta fatura kutu içine konsada gümrükçüler görecek..
takıldım gümrüğe telefon numaraları ve prosedürü anlatacak biri yok mu?
ya fedex de takılırsa ararlarmı
ya airmail ile gelen siparişlerin gümrüge takılma sorunu yokmuş gibi duydum dogruluk payı nedir ? netrions.com danmı versem bodybuilding.com danmı versem siparişi cıldırıp duruyorum biri fedex biride airmail ? hangisi daha guvenli
Arkadaşlar,
Amerikalı bir arakadaş iHerb adlı bir siteyi tavsiye etti, orada çok popülermiş. Pek marka çeşitliliği yok ve genelde sağlıklı yaşam ürünleri satıyorlar, fiyatlarınında çok uygun olduğu söylenemez ama benim asıl dikkatimi çeken shipping ücretleri oldu.
Misal, 10 lbs protein tozu için Türkiye'ye 15 dolar shipping gösteriyor, hemde DHL ile (2-5 günde geliyor ve tracking number ile izleyebiliyorsun paketini)
Siteye bakılırsa Twinlab Whey 5 lbs. kargo dahil 45 dolara geliyor.
Eğer doğruysa netrition'a verdiğim onlarca dolara ve airmail ile çektiğim geldi gelmedi çilesine yanarım.
Bu siteyi deneyen, bilen var mıdır?
bugun gumruk işlemlerimi yaptım 250 tl bayıldım aldım urunlerimi yinede mutluyum bu arada 10 lbs protein tozumu eleştirenler 5 lbs den daha az yer tutuyr 5 lbs söylediğim zaman gelen koliden daha kucuk bir koliyle geldi urunum poset oldugu için yer tutmuyor... diğeri daha gösterişliydi kutu... takılma sebebi tamamen 200 dolar olması tek urun söylemesem takılmıcak... tarım bakanlığından kagıt istemediler...
Neyse, geçmiş olsun...
Nerdeki gümrüğe takılmış?