Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
takip ediyorum ups sayfadan gecen seferki rüya gibi 2 gün sonra elimde oldu oda bayağı iddialı bir paketti ama geldide bu seferkinde abarttım pişmanım...

Berbese pm at bi okusun üflesin bence işe yarar :) O protein tozu olmasa iyiymiş ya hakketten resmen mortal kombattan fatality yapmışsın orderına :) Allah yardımcın olsun chosen umarım tatlı-heyecanlı bi anı olarak kalır hayatında :)

anı mı?

Berbese pm at bi okusun üflesin bence işe yarar :) O protein tozu olmasa iyiymiş ya hakketten resmen mortal kombattan fatality yapmışsın orderına :) Allah yardımcın olsun chosen umarım tatlı-heyecanlı bi anı olarak kalır hayatında :)
kotu bi kabusa döndü resmen... protein tozuda 83 dolar 120 tl ya geliyor tr de en ucuzu 230 tl çok zorladım kendimi almamak için ama en çok parayıda toza veriyom ayda 5 lbs bitiyor... dua ediyorum bi yerdende bütün arkadaşlara haber saldım havaalanında tanıdığınız varmı diye... şu an kölnde yarın öğlen belli olur geçip geçmediği....

Arkadaşlar DHL'in EasyShop diye bir hizmeti varmış. Sana Amerika'da bir posta kutusu veriyorlar, sen siparişlerinde orayı kullanıyorsun. Sonra onlar sana bunları gönderiyorlar.
İsterseniz kargonuzu sigortada ediyorlar.

Başka sitelerde vardı buna benzer ama hem bunun fiyatları daha makul hemde DHL ciddi bir marka.

Kullanan oldu mu?

www.borderlinx.com

http://www.dhl.com.tr/publish/tr/tr/press/release/2009/180309.high.html

okudum türkiyede bulunmayan ürünleri almak için güzel hizmet..fakat malı aldığımız firmanın hemen kutununun üzerine yapıştırdığı faturayı alıp kendi kutularına ekliyorlar sa saçma olur ama kendi kutularının içinde bırakıyorlarsa gümrükte sorun çıkma ihtimali azalır..

gerçi kişisel gönderilerimde dahi gümrük kontrolünden geçmiştir bandını kutunun üzerinde görüyordum..bu kutuyu açtıklarını gösteriyorsa sonuçta fatura kutu içine konsada gümrükçüler görecek..

okudum türkiyede bulunmayan ürünleri almak için güzel hizmet..fakat malı aldığımız firmanın hemen kutununun üzerine yapıştırdığı faturayı alıp kendi kutularına ekliyorlar sa saçma olur ama kendi kutularının içinde bırakıyorlarsa gümrükte sorun çıkma ihtimali azalır..

gerçi kişisel gönderilerimde dahi gümrük kontrolünden geçmiştir bandını kutunun üzerinde görüyordum..bu kutuyu açtıklarını gösteriyorsa sonuçta fatura kutu içine konsada gümrükçüler görecek..

Diez, istersen birkaç siparişi birleştirebiliyormuşsun. Ama illa ki faturayı kutuya koyuyorlardır. Yani gümrükten kurtuluş yok..: )

Türkiye'ye gönderim yapmayan sitelerden alışveriş için kullanılabilir gibime geldi. Fiyatları çokta abartılı değil.

ya airmail ile gelen siparişlerin gümrüge takılma sorunu yokmuş gibi duydum dogruluk payı nedir ? netrions.com danmı versem bodybuilding.com danmı versem siparişi cıldırıp duruyorum biri fedex biride airmail ? hangisi daha guvenli

ya airmail ile gelen siparişlerin gümrüge takılma sorunu yokmuş gibi duydum dogruluk payı nedir ? netrions.com danmı versem bodybuilding.com danmı versem siparişi cıldırıp duruyorum biri fedex biride airmail ? hangisi daha guvenli

Öyle bir söylenti olduğu doğru, ama ne kadar doğrudur bilemiycem.

iHerb

Arkadaşlar,

Amerikalı bir arakadaş iHerb adlı bir siteyi tavsiye etti, orada çok popülermiş. Pek marka çeşitliliği yok ve genelde sağlıklı yaşam ürünleri satıyorlar, fiyatlarınında çok uygun olduğu söylenemez ama benim asıl dikkatimi çeken shipping ücretleri oldu.

Misal, 10 lbs protein tozu için Türkiye'ye 15 dolar shipping gösteriyor, hemde DHL ile (2-5 günde geliyor ve tracking number ile izleyebiliyorsun paketini)

Siteye bakılırsa Twinlab Whey 5 lbs. kargo dahil 45 dolara geliyor.
Eğer doğruysa netrition'a verdiğim onlarca dolara ve airmail ile çektiğim geldi gelmedi çilesine yanarım.

Bu siteyi deneyen, bilen var mıdır?

Arkadaşlar,

Amerikalı bir arakadaş iHerb adlı bir siteyi tavsiye etti, orada çok popülermiş. Pek marka çeşitliliği yok ve genelde sağlıklı yaşam ürünleri satıyorlar, fiyatlarınında çok uygun olduğu söylenemez ama benim asıl dikkatimi çeken shipping ücretleri oldu.

Misal, 10 lbs protein tozu için Türkiye'ye 15 dolar shipping gösteriyor, hemde DHL ile (2-5 günde geliyor ve tracking number ile izleyebiliyorsun paketini)

Siteye bakılırsa Twinlab Whey 5 lbs. kargo dahil 45 dolara geliyor.
Eğer doğruysa netrition'a verdiğim onlarca dolara ve airmail ile çektiğim geldi gelmedi çilesine yanarım.

Bu siteyi deneyen, bilen var mıdır?

banada bir arkadaşım sölemişti... 3-4 kere alışveriş yaptım çok memnunum... çok fazla marka yok ama... now'ın ürünlerini alacağım zaman oradan alıyorum... optimum marka protein kullanıyorum ve o sitede yok malesef... netritiondan alıyorum protein tozunu...

bugun gumruk işlemlerimi yaptım 250 tl bayıldım aldım urunlerimi yinede mutluyum bu arada 10 lbs protein tozumu eleştirenler 5 lbs den daha az yer tutuyr 5 lbs söylediğim zaman gelen koliden daha kucuk bir koliyle geldi urunum poset oldugu için yer tutmuyor... diğeri daha gösterişliydi kutu... takılma sebebi tamamen 200 dolar olması tek urun söylemesem takılmıcak... tarım bakanlığından kagıt istemediler...

bugun gumruk işlemlerimi yaptım 250 tl bayıldım aldım urunlerimi yinede mutluyum bu arada 10 lbs protein tozumu eleştirenler 5 lbs den daha az yer tutuyr 5 lbs söylediğim zaman gelen koliden daha kucuk bir koliyle geldi urunum poset oldugu için yer tutmuyor... diğeri daha gösterişliydi kutu... takılma sebebi tamamen 200 dolar olması tek urun söylemesem takılmıcak... tarım bakanlığından kagıt istemediler...

Neyse, geçmiş olsun...
Nerdeki gümrüğe takılmış?

:)

Neyse, geçmiş olsun...
Nerdeki gümrüğe takılmış?

valla işlemleri ahl de yaptırdım ataturk havalimanında sonra ups in zeytinburnundaki ambarından urunumu teslim aldım allahtan tarım bakanlıgından belge istemedi gumrukcu... sonrada eğer bir urunu eksik alsaydın takılmazdı dedi... kiloyla alakası yok faturadan takılmış... bu arada protein tozu getirtmek isteyenlere dehsetle tavsiye ederim 5 lbs yerine 10 lbs getirtin daha az yer kaplıyor paket daha az dikkat cekici... bi rakadaşımızında dediği gibi tatlı bir anı oldu... tr ilede aynı fiyata geldi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı