Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçmiş sayfaların çoğunu dün gece oturdum okudum ama sormadan edemeyeceğim şimdiden özür dilerim
farklı tarihlerde vermeyi düşündüğüm siparişlerim şunlar;

1) gaspari nutrition superpump250+gaspari nutrition sizeon
2) bsn noxplode+bsn cellmass
3) muscletech nanovapor+muscletech anabolic halo
4) vpx noshotgun+vpx synthesize

sizce bu pre-post workout ürünleri 3-4 farklı dilimde ups ile sipariş geçsem sorun çıkartır mı?
zira cell ürünlere(nedenini bilmiyorum) tarım bakanlığı izin vermiyormuş diye biliyorum, yanlış bilgi değilse :)

benim siparişim yeni geldi..
5lbs whey birde 500g glutamin... ups ile geldi 24 dolar kargo verdim tam 2 günde geldi... alacak arkadaşlara tavsiyem bu aralar almaları... bayram 1 ay öncesinde ve sorasıda gümrükte çok iş olduğundan dolayı biraz daha hoşgörülü olabiliyorlar ve çok incelemiyorlar...
ama tabi şans işi biraz riske girmek gerekiyor... eğer gümrükte kalırsa suplementler almanız çok zor...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bodybuilding.com'dan hydroxycut şiparişi vericem kargo ile birlikte 101,97 dolar tutuyor. bi sorun olurmu gümrükte

paket boyutu küçüldükçe takılma ihtimali de azalıyor tabi ama kimse garanti veremez..

başlığın, 177 sayfanın gezebildigim kadarini gezdim ve forumda arattım hatta googleden aradım ama netrition.com dan açıklayıcı bi şekilde supplement siparişi verebilecek bilgiye ulaşamadım. yardımcı olursanız sevinirim...
yanlış birşey yapmak istemiyorum.

şimdiden teşekkürler...

Eger ilk 20 sayfayı okursan yeterli bilgi edineceksin.siparsi vermek ekstra bir olay yok kayıt ol kredi kartın olsun .Urunlerin agirlıgı 5 lbs ve uzeri sakata gelebilir.100 doları gecmemeye calıs.170 sayafayı 3 cumlede ozetledim atladıgım yerler icin kusura bakma.

paylaşım için saolun:Dbiz 3 arkadaş almayı düşünüyoz hepsini benim karttan çektirip ayrı ayrı sipariş etsek olur mu?

Öncelikle merhaba,

Weider Amino 2200

Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

lipo 6 black

Bu ürünleri arkadaşım vasıtasıyla amerika'dan getirtmeyi düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Selamlar

Öncelikle merhaba,

Weider Amino 2200

Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

lipo 6 black

Bu ürünleri arkadaşım vasıtasıyla amerika'dan getirtmeyi düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Selamlar

optimum 5lbs yani 2.3 kg yaklaşık 135 tl
weider amino 2200 (325 tablet) yaklaşık 155 tl
lipo 6 black (120 tablet) yaklaşık 100 tl

türkiye fiyatı toplam 390 tl fiyat yorumunu sen yap :)

protein tozu ve aminoyu anladım da yağ yakıcıyı bunlarla beraber mi kullanacaksın ?

Oradan ne kadara mal olur peki? Gümrük vs. olayı?

Yok, hepsini bi anda kullanmak degil amacım :)

Onu da getirteyim zamanı gelince kullanırım diye düşünmüştüm:confused:

aynı anda 2 adet animal pump getirmek sorun olur mu ? ve aynı anda 2 adet animal nitro getirmek sorun olur mu ? :) yoksa hepsini teker teker mi sipariş etmeliyim ?

yurt dışında
5lbs optimum 42 dolar civarı....
lipo 6 black 33 dolar civarı....
weider amino 2200 ü göremedim fakat aynı markanın amino 6000ürünü 100 tabletlik olanı 9 dolar (fiyatlara bak yaa :) ) içerikleri aynımıdır bilmiyorum ama

tabi yurt içinde alacağımız aminoyu 325 tablet olarak düşünürsek yurt dışında alacağımızı 3 kutu filan almalıyız o zamanda fiyatı 27 dolara gelir yine de kat kat ucuza geliyo :)

toplam 102 dolar gibi bi tablo çıktı ortaya o da 153 milyon gibi bi fiyata tekabül ediyo....
390/153=2.55 yani türkiyeden alırsak 2.5 kat daha pahalıya gelir :)

ama kargo ücreti ödersek bu kadar hesaplıya gelmez onu da göz ardı etmeyelim...

burdan daha ucuz oluyor ama yinede :) 70 usd vermiş oluyoruz bi kutuya burda 130 tl bi kutusu

ikişer ikişer gelse güvenli olur mu ? :) ups ile jack3d felan da getiricem de mümkün oldugunca ufak tutuyorum paketleri jack3d iki tanesi 450 gr misal :D

burdan daha ucuz oluyor ama yinede :) 70 usd vermiş oluyoruz bi kutuya burda 130 tl bi kutusu

ikişer ikişer gelse güvenli olur mu ? :) ups ile jack3d felan da getiricem de mümkün oldugunca ufak tutuyorum paketleri jack3d iki tanesi 450 gr misal :D

ben hiç getirtmedim ama getirenlerden öğrendiğim kadarıyla 450 gram filan sorun çıkarmaz...7-8 kilo gibi uçuk rakamlarda sorun çıkabilir ama 450 gramda sorun yaşamazsın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı