sana semeriyle seksene gelecek gibi.bence hesabını yap ondan sonra gidip bi şansını dene.sonuçta senin malın bu sen niye bunu istiyosun diye bişey diyemezler.Bugün fedex'ten posta geldi, gümrük ile ilgili. İhbarname yazıyor. Ürünü teslim alabilmem için şirket yetki belgesi???? isteniyor ve Konşimento Bedeli:150 TL miş artı gümrük masraflarıda var. Budurum benden başka birisinin başına geldimi acaba? Teşekkürler...
3.17lbs ve 84dolar kendi 46 dolar kargosu tutan bi siparişim var
bi adet green mag bi adet white flood
geçer mi sizce ? riske etmek istemiyorum burdan daha farklı şeylere de yönelebilirim takılma riski fazlaysa ?
bu konu ile ilgili yazılar forumda mevcut.biraz araştır ondan sonra gönderttir.bildiğim kadarıyla bir takım prosedürler var.arkadaşlar almanyadan kuzenım posta ile şu 5LB lık whey proteın yollamak ıstıyor.ancak posta ıle gelırken bu urun gumrukte ne ölçüde takılabılır? posta ıle bu işlemı yapanınız var mı?
Ürünlerimi sonunda alabildim, fakat çaktırmadan kazık yedim, Türkiye'den alsaydım daha ucuza geliceklerdi.
Aldığım ürünler
Animal Pump x2 adet
Animal Cuts x2 adet
Gümrük Tutarları
Konjimento Bedeli: 150 TL
Hizmet Bedeli Tarzı birşey: 20 TL
Başka bir Belge Bedeli: 33,9
Fotokopi Bedeli:4 TL
Otopark Bedeli: 5,5 TL
En sonki MNG'ye verilen Depo Parası: 80 TL
Toplam: 293,4 TL
Bunu dışında birde benzin Bedeli var onuda saymıyorum artık.
Sorun şurda, bana önceden toplam tutarı söyleseler almam, ama bi kere 150 verdik, 20 daha, 34 daha,....... en son bide 80, yapıcak bişey yok okadar para verdik bunuda vericez artık. Hepsini geçtim toplam 5 saat bu işlerle uğraştım. Bide üstüne gümrük memurlarının köpek muamelesiyle hiç çekilmez bi hal aldı durum.
Bundan sonra bida netrition falan yok!!!
galiba forumda bu konuda en başarılı sensin barbesvalla ben 10 adet ürünü 4 seferde getiriyorum ama en azından kafam çok rahat oluyor..belki 50-60 dolar fazladan kargo parası ödüyorum ama oda yine şu gümrük masraflarından daha ucuza geliyor..Valla biraz önce hesap yaptım..4 ayda 42 adet supplement getirmişim allaha şükür daha gümrük vs uğraşmadım
galiba forumda bu konuda en başarılı sensin barbes![]()