Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün fedex'ten posta geldi, gümrük ile ilgili. İhbarname yazıyor. Ürünü teslim alabilmem için şirket yetki belgesi???? isteniyor ve Konşimento Bedeli:150 TL miş artı gümrük masraflarıda var. Budurum benden başka birisinin başına geldimi acaba? Teşekkürler...

Bugün fedex'ten posta geldi, gümrük ile ilgili. İhbarname yazıyor. Ürünü teslim alabilmem için şirket yetki belgesi???? isteniyor ve Konşimento Bedeli:150 TL miş artı gümrük masraflarıda var. Budurum benden başka birisinin başına geldimi acaba? Teşekkürler...
sana semeriyle seksene gelecek gibi.bence hesabını yap ondan sonra gidip bi şansını dene.sonuçta senin malın bu sen niye bunu istiyosun diye bişey diyemezler.

3.17lbs ve 84dolar kendi 46 dolar kargosu tutan bi siparişim var

bi adet green mag bi adet white flood

geçer mi sizce ? riske etmek istemiyorum burdan daha farklı şeylere de yönelebilirim takılma riski fazlaysa ?

3.17lbs ve 84dolar kendi 46 dolar kargosu tutan bi siparişim var

bi adet green mag bi adet white flood

geçer mi sizce ? riske etmek istemiyorum burdan daha farklı şeylere de yönelebilirim takılma riski fazlaysa ?

Ben senin yazdığının içine 1 adette ds active extreme koyup getirtmiştim sorun olmadan geçmişti..Ama bu işlerde neyin ne olacağı pekte belli olmuyor..ama 4 lbs ve 100 dolar altı paketlerin takılma oranı çok düşük bana kalırsa..

geçermi geçmezmi o biraz değişken.ama risk aldığımıza göre risk ve ihtimal üzerinden değerlendirirsek geçme ihtimali yüksek.3.17 libre bence gayet küçük.1.5 kg bile değil.yinede sen karar ver.dedimya risk olayı

arkadaşlar almanyadan kuzenım posta ile şu 5LB lık whey proteın yollamak ıstıyor.ancak posta ıle gelırken bu urun gumrukte ne ölçüde takılabılır? posta ıle bu işlemı yapanınız var mı?

arkadaşlar almanyadan kuzenım posta ile şu 5LB lık whey proteın yollamak ıstıyor.ancak posta ıle gelırken bu urun gumrukte ne ölçüde takılabılır? posta ıle bu işlemı yapanınız var mı?
bu konu ile ilgili yazılar forumda mevcut.biraz araştır ondan sonra gönderttir.bildiğim kadarıyla bir takım prosedürler var.

Ürünlerimi sonunda alabildim, fakat çaktırmadan kazık yedim, Türkiye'den alsaydım daha ucuza geliceklerdi.

Aldığım ürünler

Animal Pump x2 adet
Animal Cuts x2 adet

Gümrük Tutarları

Konjimento Bedeli: 150 TL
Hizmet Bedeli Tarzı birşey: 20 TL
Başka bir Belge Bedeli: 33,9
Fotokopi Bedeli:4 TL
Otopark Bedeli: 5,5 TL
En sonki MNG'ye verilen Depo Parası: 80 TL

Toplam: 293,4 TL

Bunu dışında birde benzin Bedeli var onuda saymıyorum artık.

Sorun şurda, bana önceden toplam tutarı söyleseler almam, ama bi kere 150 verdik, 20 daha, 34 daha,....... en son bide 80, yapıcak bişey yok okadar para verdik bunuda vericez artık. Hepsini geçtim toplam 5 saat bu işlerle uğraştım. Bide üstüne gümrük memurlarının köpek muamelesiyle hiç çekilmez bi hal aldı durum.

Bundan sonra bida netrition falan yok!!!

Ürünlerimi sonunda alabildim, fakat çaktırmadan kazık yedim, Türkiye'den alsaydım daha ucuza geliceklerdi.

Aldığım ürünler

Animal Pump x2 adet
Animal Cuts x2 adet

Gümrük Tutarları

Konjimento Bedeli: 150 TL
Hizmet Bedeli Tarzı birşey: 20 TL
Başka bir Belge Bedeli: 33,9
Fotokopi Bedeli:4 TL
Otopark Bedeli: 5,5 TL
En sonki MNG'ye verilen Depo Parası: 80 TL

Toplam: 293,4 TL

Bunu dışında birde benzin Bedeli var onuda saymıyorum artık.

Sorun şurda, bana önceden toplam tutarı söyleseler almam, ama bi kere 150 verdik, 20 daha, 34 daha,....... en son bide 80, yapıcak bişey yok okadar para verdik bunuda vericez artık. Hepsini geçtim toplam 5 saat bu işlerle uğraştım. Bide üstüne gümrük memurlarının köpek muamelesiyle hiç çekilmez bi hal aldı durum.

Bundan sonra bida netrition falan yok!!!

geçmiş olsun demek isterim..benimde zamanında takılmıştı ama uğraşmak istememiştim..

cuts ve pump küçük ürünlerdir..onlara da taktılarsa artık çok abarttılar diyorum..

Benim de almak istedigim 4 5 urun var bazi urunlerden 2ser adet almak istiyorum.. Zaten netrition da belirtmis 4 lbs ve 145$ limitini.. Acaba kargoyu 2ye veya 3 e bolerek bir kac gun arayla sparis versem bu sorunu ortadan kaldirabilirmiyim?

kargoyu 2ye veya 3 e bolerek bir kac gun arayla sparis versem bu sorunu ortadan kaldirabilirsin..daha önce berbes bu şekilde başardı..ama risk her zaman var..

valla ben 10 adet ürünü 4 seferde getiriyorum ama en azından kafam çok rahat oluyor..belki 50-60 dolar fazladan kargo parası ödüyorum ama oda yine şu gümrük masraflarından daha ucuza geliyor..Valla biraz önce hesap yaptım..4 ayda 42 adet supplement getirmişim allaha şükür daha gümrük vs uğraşmadım

valla ben 10 adet ürünü 4 seferde getiriyorum ama en azından kafam çok rahat oluyor..belki 50-60 dolar fazladan kargo parası ödüyorum ama oda yine şu gümrük masraflarından daha ucuza geliyor..Valla biraz önce hesap yaptım..4 ayda 42 adet supplement getirmişim allaha şükür daha gümrük vs uğraşmadım
galiba forumda bu konuda en başarılı sensin barbes:)

Bu arada bir kaç gün önce verdiğim ve dün elime ulaşan siparişler aşağıda.2.ve 3. paketlerde yolda bekliyoruz bakalım:)

1 153-0143 L-Carnitine, 500 mg, 60 capsules $12.99 $12.99
1 153-0148 Super Omega 3-6-9, 1200mg, 180 softgels $11.99 $11.99
1 153-0290 ENERGY, 90 capsules $7.99 $7.99
1 47-0742 Glucosamine, Chondroitin & MSM, 90 tablets $7.99 $7.99
1 52-0475 Creatine Powder, Micronized, 200g+200g $10.99 $10.99
1 84-0002 Opti-Women Multi-vitamin, 120 capsules $16.99 $16.99
Subtotal $68.94
Shipping - UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) $50.96
Total $119.90

paketlerden birinde ISTANBUL,
TR 07/09/2009 10:47 A.M. PACKAGE DATA PROCESSED BY BROKERAGE. WAITING FOR CLEARANCE
diye bir yazı.acaba bu takıldığı anlamına gelirmi

galiba forumda bu konuda en başarılı sensin barbes:)

valla ben bu konuda risk almadığım için sorun yaşamıyorum 50 dolar fazla kargo ödüyorum paket sayısını artırıyorum hepte fedex le çalışırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı