Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benden daha bilgili birinin yazmasını bekle bence acele etme
1.87 lbs 700gr creatine tutuyor sanırsam 2.5 gr kapsül başına hesaplayınca
2 lbs öteki

3.87-3.90 bişey olmaz heralde ama ben olsam bi kaç kişiyi daha beklerdim
sonuçta sadece okuduklarımla yazıyorum ondan bekle bi iki kişi daha yazsın :D

paketin muhtemelen takılmaz ama whey protein neden sipariş ediyorsun anlamıyorum fiyatı hemen hemen buraya denk geliyor korgo parasıyla birlikte hem de paketi büyültüp gümrüğe takılma riskini arttırıyorsun,onun yerine başka bir şey alabilirsin madem o paketi büyülteceksin.

paketin muhtemelen takılmaz ama whey protein neden sipariş ediyorsun anlamıyorum fiyatı hemen hemen buraya denk geliyor korgo parasıyla birlikte hem de paketi büyültüp gümrüğe takılma riskini arttırıyorsun,onun yerine başka bir şey alabilirsin madem o paketi büyülteceksin.

nasıl aynı anlamadım hepsiburada'da 90 lira olan şey sitede 21 dolar

şimdi shopping carta koydum fakat bana söyledikleri şey baya korkuttu açıkçası beni

[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]Turkey has very restrictive food import laws. Please have the proper paperwork in place as described below. In our experience, packages which weigh 4 lbs or less and have a value of $145 or less (excluding shipping charges) are easier to clear through Turkey customs.
We will not ship the following product(s) to Turkey:
84-0037 Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Protein, Double Rich Chocolate
84-0442 Optimum Nutrition Creatine 2500 Capsules
47-0789 Ultimate Nutrition Shaker Bottle
[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]If you continue through the checkout process and order these
product(s) without the proper import permit or medical prescription to do so,
you risk having your product(s) seized by your customs,
for which you will receive NO REFUND,
and possible arrest by your customs department. [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]By submitting this order you confirm that you have the necessary import papers or
medical prescription to import these product(s).
[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]4 lbs ve altı ayrıca 145 dolar ve altı ( shipping harici) kolayca gümrükten geçebiliyormuş fakat aşağıda gerekli izin olmadan bunları Türkiye'ye yollamaycağız diyor o "permit" olayını ben mi ayarlayacağım anlamadım
[/FONT][/FONT]

ne dersiniz arkadaşlar geçermi fikriniz nedir
1 153-0110 NOW Rhodiola, 500mg 60 capsules $7.99 $7.99
1 153-0171 NOW Ginkgo Biloba, 60mg 120 capsules $8.95 $8.95
1 153-0662 NOW Super Antioxidants 120 capsules $16.99 $16.99
1 386-0014 Controlled Labs Orange TRIad 270 tablets $32.99 $32.99
1 46-0703 Twinlab Taurine, Mega, 1000 mg. 50 capsules $5.25 $5.25
1 47-0744 Ultimate Nutrition Melatonin, 100% Premium, 3 mg 60 capsules $3.49 $3.49
1 52-0018 Universal Nutrition GH Max 180 tablets $19.95 $19.95
1 52-0462 Universal Nutrition Amino 3001 85 tablets $14.95 $14.95
1 64-0542 Nature's Way Ginseng, Korean, Standardized 60 capsules $8.95 $8.95
1 40-0587 Netrition Shake-It-Up Shaker Cup 25 oz $0.00 $0.00
Itemized Subtotal $119.51
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $50.71
Your total is $170.22

ne dersiniz arkadaşlar geçermi fikriniz nedir
1 153-0110 NOW Rhodiola, 500mg 60 capsules $7.99 $7.99
1 153-0171 NOW Ginkgo Biloba, 60mg 120 capsules $8.95 $8.95
1 153-0662 NOW Super Antioxidants 120 capsules $16.99 $16.99
1 386-0014 Controlled Labs Orange TRIad 270 tablets $32.99 $32.99
1 46-0703 Twinlab Taurine, Mega, 1000 mg. 50 capsules $5.25 $5.25
1 47-0744 Ultimate Nutrition Melatonin, 100% Premium, 3 mg 60 capsules $3.49 $3.49
1 52-0018 Universal Nutrition GH Max 180 tablets $19.95 $19.95
1 52-0462 Universal Nutrition Amino 3001 85 tablets $14.95 $14.95
1 64-0542 Nature's Way Ginseng, Korean, Standardized 60 capsules $8.95 $8.95
1 40-0587 Netrition Shake-It-Up Shaker Cup 25 oz $0.00 $0.00
Itemized Subtotal $119.51
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $50.71
Your total is $170.22
,

dalga geçiyosun dimi :):):)

bu paketin gözden kaçma ihtimali söz konusu bile değil en az az 50x40x40 kolide gelir bu mal

burda bişeyler yazan arkadaşların çoğu daha önce hiç yurtdışından sipariş vermeye cesaret edememiş kişiler ve bu konu hakkında gerçekten yardım arayanların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramazlar ben defalarca sipariş verdim 10lbs üstü hepside 3-4 günde geldi burdaki saçmalıkları okumakla vakit kaybetmeden forumdaki sipariş kılavuzunu kullanarak(hazırlayanların eline sağlık) orda gösterilen siteden siparişinizi verin yanlızca biraz cesaret ne demiş bir büyüğümüz sonunu düşünen kahraman olamaz!

firebird
White Flood ve Green Mag alacaktım 4lbs yi geçmiyor ve 100usd yi de geçmiyor ama bu senin kişisele bakarsak çok sakatız ? almayalım mı bişey nedir bi açıklasan bize :)

burda bişeyler yazan arkadaşların çoğu daha önce hiç yurtdışından sipariş vermeye cesaret edememiş kişiler ve bu konu hakkında gerçekten yardım arayanların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramazlar ben defalarca sipariş verdim 10lbs üstü hepside 3-4 günde geldi burdaki saçmalıkları okumakla vakit kaybetmeden forumdaki sipariş kılavuzunu kullanarak(hazırlayanların eline sağlık) orda gösterilen siteden siparişinizi verin yanlızca biraz cesaret ne demiş bir büyüğümüz sonunu düşünen kahraman olamaz!

siz şakamı yapıyorsunuz..Burdaki saçmalık dediğiniz şeyler tecrübelerle sabit durumlardır..10 lbs üstü her paket çok risklidir..Cesaret eğer cebinizde çok paranız varsa yapabileceğiniz bir hamledir..Bir çok arkadaşın buna cesaret edebilecek maddi gücü olmayabilir..Bu tür şeyler yazarak insanları cesaretlendirmeye çalışacağınıza daha bilinçli davranarak kimseye zarar vermeme niyetinde olmanız bence çok daha yerinde olur
Sonunu düşünen kahraman olamaz falan ne alaka anlamadım..Konuştuğumuz yurtdışı siparişleri kurtlar vadisini canlandırmıyoruz.
Ayrıca şunuda unutmayın..Kaybedeceğiniz bir savaşa girmekte cesaret değil aptallıktır..

Son düzenleme:
ben defalarca sipariş verdim ve sorunsuz elime ulaştı konu 170 sayfaya dayandı hala sipariş versem geçermi geçmezmi muhabbeti 3 ü geçer 5 i geçmez cevapları denemeden öğrenemezsiniz az veya çok bi şekilde sipariş verip görmek lazım yalan yanlış bişeyler yazmıyorum sipariş verdim geldi diyorum ayrıca kimseyi zarara uğratma niyetinde değilim.

Sevgili chief80 çok güzel yazmışsın insan okudukça gerçekten gaza geliyor ben niye bu kadar takıyorum diyor ver siparişi gitsin diyor hele şu yazının sonundaki "sonunu düşünen kahraman olamaz" kısmına bayıldım.Özellikle kargosu geçmişte takılan birisi olarak takıldı haberini alıp 130 doların yanıncada olsun ya sonunu düşünen kahraman olamaz diyemedim diyebilecek varsa beri gelsin benim ona lafım yok zaten fakat burada bazı arkadaşların tecrübelerini "saçmalık" olarak nitelendirdiğine göre uslübunu düzeltmeni kendi gelir/risk çıtanı herkezle bir tutmamanı tavsiye ederim.

siparişiniz takılınca ne yaptınız forumdan takılmayan mucizevi sipariş bulundu başlıklı bir mesajmı beklediniz ben sadece şunu söylemek istedim bi şekilde denemediğiniz sürece bir kanıya varamazsınız iyi veya kötü

Geçermi geçmezmi diye bosuna dusunmeyın bence o gecer bu gecmez dıye yorumlarda yapmayın geçem paketlerı duysanız imkanı yok geçmemiştir falan dersiniz heralde...

chief80 insanlara takılma gerçeğini de belirtmek zorundasın..burda paketi eline ulaşan kadar ulaşamıyan insanlar da var..risksiz olarak nitelendirip insanların umutları ile oynamamak lazım..zira belli bir aşamadan sonra stress kaynağı bu siparişler..

Arkadaşlar bence birbirimizi eleştirmek yerine konuyla ilgili eğer fikrimiz varsa bunu belirtmek yoksa susmak grekir.Polemiğe girerek birbirimizi kırıp yıpratmak bize yine bir olumsuzluk olarak dönecekdir.Şu konuda bir avuç insan var zaten.Elbette birbirimizin bilgilerinden yararlanacağız.Ben daha önce 2 defa sipariş verdim ama 5-6 ay oluyor.Son zamanlarda ise durumların biraz daha sıkı olduğunu okudum o yüzden hem yazdığım siparişlere bir öneri getirlebilir hemde kargo durumu hakkında bilgi alabilirim düşüncesiyle sorma gereği duydum.

diez hocam allah aşkına ben hangi mesajımda bu iş risksizdir diye yazdım benim söylediğim sadece denemeden kesinlikle bir kanıya varılamayacağı iyi veya kötü
ben ilk siparişimi vermeden önce forumdaki bu konuyu devamlı takip ettim özellikle sizin hazırladığınız rehber çok işime yaradı o yüzden size çok teşekkür ederim karşılık beklemeden böyle paylaşmanız çokgüzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı