Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok geç göstermiş genelde 2 gün olarak gösteriyordu..paketin 1 lbs çünkü 3 adet küçük kutulu haplar bunlar..zarf içerisinde gelecek zaten..kutuya koymadıkları içinde ağırlık olmuyor

ilk siparişim ilk mesajım

günlerdir (hatta birkaç haftadır) forumu okuyup birşeyler kapmaya çalışmaktan yazma fırsatım olmadı. galiba bu ilk postum olacak.

Az önce bodybuilding.com dan ben de sipariş verdim. Bakalım gelecek mi, gelirse başımıza neler gelecek.

Optimum 100% Whey Protein, 1 Lbs., Extreme Milk Chocolate $11.99
Harbinger Neoprene Padded Lifting Straps, One Size $6.95
NOW Glucosamine & Chondroitin Plus MSM, 180 Capsules $25.95 (köpeğim için)
Nutrex Lipo-6 Black, 120 Liqui-Caps $34.89
bir tane de hediye ürün shaker bottle aldım

$30 da shipping ödedim bunlara.

Birtek lipo alacaktım ne hale geldim. Umarım biran önce gelir de deneyimlerimi yazmaya çalışırım.

arkadaşım inşallah wunion ile ödeme yapmışsındır yoksa kabul görmeyecek ödemen geçen ay bende sipariş verdim paypal ile ödeme alındı ancak 2 saat sonra türkiye'ye yollamıyoruz diye iptal ettiler ücret geri gönderdiler

evet ne yazık ki orderım cancel olmuş, az önce mail geldi. off dert walla bu sinirle gidip biraz kum torbası tekmeleyim en iyisi. kredi kartı ile ödeme yapmıştım. umarım geri yatırırlar parayı.

geri yatırırlar parayı..ısrarla western union istiyo..biz de internetten finansbank da var galiba bu hizmet...yoksa bankada sıraya girmek iş değil..

bu arada nttion dan başka aynı ürünleri daha ucuza alacağımız ve kargo da kazıklanmayacağımız bir site yok mu ?

shipping almazlar tabi çünkü fiyatlar pound üzerinden çok pahalı..shipping i fazlasıyla çıkarıyorlar..

ben fark göremedim kıyasladım ama....

[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica] The following restrictions may apply to your order.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]Turkey has very restrictive food import laws. Please have the proper paperwork in place as described below. In our experience, packages which weigh 4 lbs or less and have a value of $145 or less (excluding shipping charges) are easier to clear through Turkey customs.
We will not ship the following product(s) to Turkey:
386-0020 Controlled Labs White Flood, Electric Lemonade
[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]If you continue through the checkout process and order these
product(s) without the proper import permit or medical prescription to do so,
you risk having your product(s) seized by your customs,
for which you will receive NO REFUND,
and possible arrest by your customs department. [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]By submitting this order you confirm that you have the necessary import papers or
medical prescription to import these product(s). [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]If you do not have the necessary import papers or medical prescription,
you can go back and provide a different shipping address
or remove these product(s) from your shopping cart. [/FONT] [FONT=Arial, Helvetica] [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]Based on these restrictions, it may be necessary for you to adjust the contents of your shopping cart.
[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]Arkadaşlar bu yazı hep var mıydı? We will not ship these products diyor benim alcağım ürün için. Herkese her ürüne çıkıyor mu bu yazılar Türkiye'ye yollamak isteyince? Napayım devam edeyim mi? Arkadaş kıllandı ikna edemiyorum. Sizin ürünler elinize ulaşıyor bu yazıya rağmen değil mi sonuçta? 305 gram benimki
[/FONT] [/FONT]

sanırım western union için güzel bir haber garantiden thums:

Garanti'den Dünyada bir ilk: Western Union ile para gönderme/alma Garanti İnternet Şubesi'nde!

Garanti Bankası ile Western Union, uluslararası para gönderme ve alma işlemlerinin Garanti İnternet Şubesi üzerinden gerçekleşmesine olanak sağlayan bir işbirliği anlaşmasına imza attı.
Bu kapsamda, Garanti Bankası müşterileri, Western Union aracılığıyla yurtdışından kendilerine gelen havaleleri, Western Union® acenta hizmet noktalarına gitmeksizin, Garanti İnternet Şubesi aracılığıyla, doğrudan banka hesaplarına aktarabilecek. Ayrıca yine Garanti İnternet Şubesi aracılığıyla kendi banka hesaplarından Western Union'ın yurtdışındaki 334.000'in üzerindeki acenta hizmet noktasına para gönderebilecek.
Garanti İnternet Şubesi'nin Western Union acentalığını üstlendiği işbirliği kapsamında, sıkça yapılan para gönderim işlemleri, "kayıtlı gönderim" olarak tanımlanabilecek. Ayrıca Western Union'ın kişiden sirkete hızlı ve rahat bir şekilde para gönderme imkanı sağlayan servisi Quick Pay işlemleri de kolaylıkla yapılabilecek.
Internet Şubesi'den Western Union para gönderme/alma işlemi nasıl yapılır:
Para Gönderimi:
Para gönderme işlemi, İnternet Şubesi Para Transferleri menüsü Western Union adımından gerçekleştirilir.
Alıcı kişinin adı soyadı, ülkesi ve gönderilmek istenen tutar ; gönderen kişinin de ad, soyad ve iletişim bilgileri girilir ve tutar internet üzerinden gönderilir. Bunun yanı sıra "Quick Pay" ile firmalara gönderim yapabilir, "Kayıtlı Gönderim" ile de daha önce yaptığınız gönderimlerin detaylarına ulaşabilir ve kayıtları kullanarak daha hızlı gönderim yapabilirsiniz.
Para Alımı:
Para alımı, İnternet Şubesi Para Transferleri menüsü Western Union adımından gerçekleştirilir.
Para Transferi Kontrol Numarası (MTCN), gönderen ad soyadı, ülke adı ve tutar girilerek işlem doğrulanır ve paranın aktarılacağı hesap seçilerek gönderilen tutar alıcı hesabına aktarılır.
Quick Pay:
Western Union ile Quick Pay anlaşması yapmış, ilgili ülkedeki kurumlara ödeme yapabileceğiniz bir hizmettir. Quick Pay para transferleri, İnternet Şubesi Para Transferleri menüsü Western Union adımından gerçekleştirilir.

[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica] The following restrictions may apply to your order.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]Turkey has very restrictive food import laws. Please have the proper paperwork in place as described below. In our experience, packages which weigh 4 lbs or less and have a value of $145 or less (excluding shipping charges) are easier to clear through Turkey customs.
We will not ship the following product(s) to Turkey:
386-0020 Controlled Labs White Flood, Electric Lemonade
[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][FONT=Arial, Helvetica]If you continue through the checkout process and order these
product(s) without the proper import permit or medical prescription to do so,
you risk having your product(s) seized by your customs,
for which you will receive NO REFUND,
and possible arrest by your customs department. [/FONT][/FONT]<<<--

Yok artık son satırsa gümrük tarafından tutuklanabilirsiniz yazıyo :D Adamlar hertürlü(!) olabilecek şeyi yazıp sorumluluğu atalım demişlerde biraz abartı olmuş sanki.

pakatim istanbula gelmiş ve package avaible for clearance yazıyor yani gümrüktende geçmiş normal şartlarda yarın izmirde olması lazım ama estimated time olarak pztsi akşam 8i gösteriyor bakalım yarın gelebilicek mi

sanırım western union için güzel bir haber garantiden thums:

Garanti'den Dünyada bir ilk: Western Union ile para gönderme/alma Garanti İnternet Şubesi'nde!

Garanti Bankası ile Western Union, uluslararası para gönderme ve alma işlemlerinin Garanti İnternet Şubesi üzerinden gerçekleşmesine olanak sağlayan bir işbirliği anlaşmasına imza attı.
Bu kapsamda, Garanti Bankası müşterileri, Western Union aracılığıyla yurtdışından kendilerine gelen havaleleri, Western Union® acenta hizmet noktalarına gitmeksizin, Garanti İnternet Şubesi aracılığıyla, doğrudan banka hesaplarına aktarabilecek. Ayrıca yine Garanti İnternet Şubesi aracılığıyla kendi banka hesaplarından Western Union'ın yurtdışındaki 334.000'in üzerindeki acenta hizmet noktasına para gönderebilecek.
Garanti İnternet Şubesi'nin Western Union acentalığını üstlendiği işbirliği kapsamında, sıkça yapılan para gönderim işlemleri, "kayıtlı gönderim" olarak tanımlanabilecek. Ayrıca Western Union'ın kişiden sirkete hızlı ve rahat bir şekilde para gönderme imkanı sağlayan servisi Quick Pay işlemleri de kolaylıkla yapılabilecek.
Internet Şubesi'den Western Union para gönderme/alma işlemi nasıl yapılır:
Para Gönderimi:
Para gönderme işlemi, İnternet Şubesi Para Transferleri menüsü Western Union adımından gerçekleştirilir.
Alıcı kişinin adı soyadı, ülkesi ve gönderilmek istenen tutar ; gönderen kişinin de ad, soyad ve iletişim bilgileri girilir ve tutar internet üzerinden gönderilir. Bunun yanı sıra "Quick Pay" ile firmalara gönderim yapabilir, "Kayıtlı Gönderim" ile de daha önce yaptığınız gönderimlerin detaylarına ulaşabilir ve kayıtları kullanarak daha hızlı gönderim yapabilirsiniz.
Para Alımı:
Para alımı, İnternet Şubesi Para Transferleri menüsü Western Union adımından gerçekleştirilir.
Para Transferi Kontrol Numarası (MTCN), gönderen ad soyadı, ülke adı ve tutar girilerek işlem doğrulanır ve paranın aktarılacağı hesap seçilerek gönderilen tutar alıcı hesabına aktarılır.
Quick Pay:
Western Union ile Quick Pay anlaşması yapmış, ilgili ülkedeki kurumlara ödeme yapabileceğiniz bir hizmettir. Quick Pay para transferleri, İnternet Şubesi Para Transferleri menüsü Western Union adımından gerçekleştirilir.

bu güzel haber:)

Son düzenleme:
Bb.com dan alisveris icin western union gerekiyor.western union da 105 dolara kadar para transferlerinden 15 dolar komisyon aliyor. Dolayisiylada bb.com un bit avantaji kalmiyor. Bilginize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı