Şu andaki ihtiyacım oydu o yüzden 81 dolarlık sipariş verdim..Eğer ihtiyacım daha fazla olursaki büyük kombinemde olacak o zaman emin ol daha fazla vericem..
Ayrıca fedex i eleştirirken birkaç satır önceki mesajlarımda yazmışım dikkat et ;Bende ilk başlarda fedex i eleştirmiştim ama daha sonra komplo teorileri kurmaya gerek olmadığını anladım diye bir yazım daha var..Kaldıki ben burda açık açık kimi nasıl niçin tanıdığımı anlatamam..Bazen isteyerek ve öyle görünmesini istediğim için ( ki öyle istedim) üstü kapalı konuşabilirim..
Amacım senle polemiğe girmek falan değil girmek için bir sebebimde yok ayrıca..Ama sen tutup benim yazdığım mesajları kontrol edip dedektiflik yapmaya çalışıp senin fikrine karşı olduğum için üstüme geliyorsun..Ama ben şahsının mesajlarını vs kurcalamıyorum bildiğim birşeyler var onu anlatıyorum..
Ayrıca ne fedex ne mng ne de ups babamın oğlu değil..Senin fedex te 2 paketin kaldı diye ki 1 tanesi 100 doları aştı diye kalmış olması mümkün..Canın yanmış fedex out ups in deyip duruyorsun..
Bu arada benim getirdiğim paketlerin tutarınıda sorgulamak senin işin değil..İstersem 10 dolarlık ürün getirrir 30 dolar kargo veririm istersem 81 dolar istersem 300 dolar..Zamanı gelince 300 dolarlık üründe getirtirim burayada fedex faturasını koyarım..
Ama ince düşün biraz..Benim 300 dolarlık paketim takıldı..Ben napıcam 300 dolar için devreye adam sokucam..El adama güler benim konumumda olan biri için..300 dolar için kimseye avuç açıp bana yardımcı olurmusun diyemem ben..Bu yüzden tabiki tedbirli davranmakta fayda var..
Bak bulk..Bu tartışmaya burda son verelim çünkü harbiden ne o kadar vaktim var nede şu anki psikolojim buna müsait..Sende iyi niyetlisin yardımcı olmaya çalışıyorsun bende aynı şekilde..Sende bildiklerini söyle bende..Ama bu karşılıklı atışmaya dönüşmesin..İnsanların birbirini kırması kolay ama kırılan birşeyi tamir etmek zor..Eğer sana karşı bir saygısızlığım olduysada kusura bakma..