Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar,ben hardline progainer almayı düşünüyordum,fakat oldukça pahalı,bunun yerine geçebilecek ve netrition.com'dan ucuza alabileceğim etkili bir ürün tavsiye edebilir misiniz?

gainer geçirmek kadar riskli birşey yok çünki kutuları reçel bidonu gibi

Yalnız ben optimum whey protein alacağım 4 lbs,onu geçirebileceğimi düşünüyorum.Onu geçirirsem 1 hafta sonra gainerı da geçiririm diye düşünüyordum.Takılmaması garanti değil ama,arkadaşların tecrübelerine göre abartmadıkça ya da istisnalar dışında kolay kolay takılma olmuyor.

Selam,

FedEx Türkiye'yi MNG devralana kadar birçok siparişim sorunsuz geçmiş idi ( çoğu 150$ üstüydükargo hariç ) Fakat önce 130 dolarlık sonrasında 98 dolarlık siparişim fedex (yani mng) yüzünden! gümrüğe takılınca, buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine UPS yi denedim ve pakedin üzerinde gümrük kontrolu için açılmıştır yazmasına rağmen sorun çıkmadan 2 günde elime ulaştı, pakedin içeriği 4lb casein,novedex,fish oil ve caffeine.

Başka bir pakedimi ise airmail ile deniyorum(ups den bile temiz olduğu söyleniyor), neticeyi sizlerle paylaşacağım. Airmail ile olumsuz tecrübesi olan var mı (pakedi kaybolan veya ucuz&hafif olduğu halde gümrüğe takılan?)

MNG ile çalıştığı sürece, bir daha fedex ile asla getirtmeyeceğim. MNG konşimento parası alabilmek için, gümrükte takılabilecek her ürünü taktırıyor. Bu kötü niyetli ve sömürgeci politikayı hep birlikte protesto edelim, airmail veya ups varken fedex kullanmayalım.

İyi günler.

bulk sana sonuna kadar katılıyorum bu takılmaların hemen hemen hepsi mng den kaynaklanıyor. mng haksız yasadışı ordino ücreti adını kendilerince verdikleri deli dumrul parasını almak ve ardiye ücretini almak için bunu yapıyor elinizin mahkum olduğunu da çok iyi biliyor.sonuçta ürün gelmiş ve sizin ihtiyacınız var o kadar parayı bağlamışsınız ee napalım deyip ordinoyu da veriyorsunuz. arkadaşlar orino diye bir masraf yasadışıdır T.C MALİYE BAKANLIĞI GÜMRÜK MÜSTEŞARLIĞININ bu konuda yazıları var. google dan orino gümrük diye aratılırsa bu durum görülecektir.ayrıca gümrük müsteşarlığındaki uzmanlarada sordum evet böyle birşey biz istemiyoruz o sizinle kargo firması arasında dedi.kısacası bütün sorun mng de.orino ücreti140tl ardiye ücreti 50 tl dir artı hergün icin 1 tl civarı ek ücret alırlar. bundan sonra mng ile değil kargo göndermek almak ne turizm ne de finans şirketlerini kullanırım. ben www.sikayetvar.com a durumu yazacağım.

Selam,

FedEx Türkiye'yi MNG devralana kadar birçok siparişim sorunsuz geçmiş idi ( çoğu 150$ üstüydükargo hariç ) Fakat önce 130 dolarlık sonrasında 98 dolarlık siparişim fedex (yani mng) yüzünden! gümrüğe takılınca, buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine UPS yi denedim ve pakedin üzerinde gümrük kontrolu için açılmıştır yazmasına rağmen sorun çıkmadan 2 günde elime ulaştı, pakedin içeriği 4lb casein,novedex,fish oil ve caffeine.

Başka bir pakedimi ise airmail ile deniyorum(ups den bile temiz olduğu söyleniyor), neticeyi sizlerle paylaşacağım. Airmail ile olumsuz tecrübesi olan var mı (pakedi kaybolan veya ucuz&hafif olduğu halde gümrüğe takılan?)

MNG ile çalıştığı sürece, bir daha fedex ile asla getirtmeyeceğim. MNG konşimento parası alabilmek için, gümrükte takılabilecek her ürünü taktırıyor. Bu kötü niyetli ve sömürgeci politikayı hep birlikte protesto edelim, airmail veya ups varken fedex kullanmayalım.

İyi günler.

benim airmail de takıldı siparişim.yani takılmıştır heralde..3 ay dır gelmiyor:)üstelik 2lbslik whey di sadece.geçmemesi imkansızdı.kayboldu galiba..

bulk sana sonuna kadar katılıyorum bu takılmaların hemen hemen hepsi mng den kaynaklanıyor. mng haksız yasadışı ordino ücreti adını kendilerince verdikleri deli dumrul parasını almak ve ardiye ücretini almak için bunu yapıyor elinizin mahkum olduğunu da çok iyi biliyor.sonuçta ürün gelmiş ve sizin ihtiyacınız var o kadar parayı bağlamışsınız ee napalım deyip ordinoyu da veriyorsunuz. arkadaşlar orino diye bir masraf yasadışıdır T.C MALİYE BAKANLIĞI GÜMRÜK MÜSTEŞARLIĞININ bu konuda yazıları var. google dan orino gümrük diye aratılırsa bu durum görülecektir.ayrıca gümrük müsteşarlığındaki uzmanlarada sordum evet böyle birşey biz istemiyoruz o sizinle kargo firması arasında dedi.kısacası bütün sorun mng de.orino ücreti140tl ardiye ücreti 50 tl dir artı hergün icin 1 tl civarı ek ücret alırlar. bundan sonra mng ile değil kargo göndermek almak ne turizm ne de finans şirketlerini kullanırım. ben www.sikayetvar.com a durumu yazacağım.

burda sipariş veren herkes şikayetini yazsın bu siteye.böyle saçmalık olmaz.nasıl bir ülke bu ya.ne güzel geçerken siparişler hemen oraya el atmış bizimkiler..

Arkadaslar son zamanlarda herkes MNG den şikayetçi .FEdex in müşteri hizmetlerine bir e mail vede telefon açarak probleminizi paylaşın.Fedex de belki MNG nin kulağını çeker.

:):):):) adamlar yapılması gerekeni yaptıkları için telefon açmak ve şikayet com a mesaj yazmak öylemi ???

arkadaşlar biz türkiyeye izinsiz kişisel kullanım için supplement sokuyoruz farkındamısınız bilmiyorumda :) bende sizlerle aynı dertten yakınıyorum içerde fiyatlar pahalı dışarda ucuz ama ürünler takılınca canımız yanıyor , mevcut kanun ile firmaların tüm çeşidi getirmesi imkansız ama supplementlerin idaresi şayet sağlık bakanlığına kaydırılırsa ilaç fabrikaları bu ürünleri çok kolay şekilde yapar ve bize sunar amaa içinde prohormon olan m stak veya anabolic halo gibi bir ürünü hangi şartlarda eczane bize satar bilmiyorum :)

:):):):) adamlar yapılması gerekeni yaptıkları için telefon açmak ve şikayet com a mesaj yazmak öylemi ???

arkadaşlar biz türkiyeye izinsiz kişisel kullanım için supplement sokuyoruz farkındamısınız bilmiyorumda :) bende sizlerle aynı dertten yakınıyorum içerde fiyatlar pahalı dışarda ucuz ama ürünler takılınca canımız yanıyor , mevcut kanun ile firmaların tüm çeşidi getirmesi imkansız ama supplementlerin idaresi şayet sağlık bakanlığına kaydırılırsa ilaç fabrikaları bu ürünleri çok kolay şekilde yapar ve bize sunar amaa içinde prohormon olan m stak veya anabolic halo gibi bir ürünü hangi şartlarda eczane bize satar bilmiyorum :)

Kardeşim, bu şekilde düşünürsek şu an yazı yazdığımız ve fikir paylaştığımız konu illegal zaten,hiç yazmamamız lazım :) Biz olmaması gereken bir gümrük yasasına karşıyız ve yasa hatasından dolayı türkiye'de 2-3 katı para verip ürün almak istemiyoruz. Eğer devlet sağlığımızı düşünüyor ve bizi korumak istiyorsa, onmilyonlarca insanın tükettiği tütünü taktırsın gümrüğe, yiyosa..

FedexTr bürosu mng'nin müşterilerini bu denli memnuniyetsiz bıraktığının ve kaçırdığının farkında değil, şikayet noktamız yasa ihlaline dayansa da -zaten gümrük en baba illegal işlerin döndüğü yer- hiçbir gümrük transporter firması müşterisine "illegal zaten, ananı da al git" demez,diyemez..

O yüzden FedexTr'ye bu durumu ve mng'nin konşimento ücreti odaklı hizmetini(!) ihbar edelim. Önlem almasalar bile, durumu bilsinler.

Benim için FedEx bitmiştir, daha da kullanmam..

benim airmail de takıldı siparişim.yani takılmıştır heralde..3 ay dır gelmiyor:)üstelik 2lbslik whey di sadece.geçmemesi imkansızdı.kayboldu galiba..

Ben ilk siparişimi airmail ile vermiştim ve 30 küsür günde ulaşmıştı elime. Ümidi tamamen kestikten sonra pakedin geldiğinde, sanki size ulaşmayan çok eski ve kıymetli bir mektubu bulmuşcasına seviniyorsunuz :)

Arkadaşlar tam seçtim ürünleri alıyorum.Adamlar en ucuz 27 dolar(airmail) olmak üzere 50 dolara varan kargo fiyatları talep ediyor.Bir ne we will not send gibisinden mesaj veriyor.Türkiye'nin katı ithalat kuralları olduğundan falan bahsediyor.Bir sorum olursa mesuliyet sizin diyor.Siz tüm bunları göze alarak netrition.com'dan alış-veriş yapıyorsunuz öyle değil mi?

bodybuilgingden ürün getirttiren oldumu ve parça çoğalırsa dahamı çok sorun çıkıyor be hiç almadım sürekli avrupadaki ve amerikada yaşıyan arkadaşlarımın valizlerinin bir köşesine zorbela sıkıştırttım bu konuda bilgilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ? ayrıca 100 dolar gümrük politikasınıda kınıyorum yani illa trden alıcaz bayılıcaz 200-300 tl sağlam ürünleri

Ben optimum whey 5 lbs ve universal 3001 aminoasit sipariş edecektim.Fakat kargo çok fazla.Hesapladım;optimum whey 43 dolar universal 3001 15 dolar.Toplam 58 dolar,58'de kargo 116 dolar.1.6 'dan hesapladım kuru toplam 185 ytl.Türkiye'de optimum whey 2342 gr(yaklaşık 5lbs)130 ytl universal 3001 70 ytl.Niye risk alıp buradan alış-veriş yapılıyor onu anlamadım.Sonuçta 15 ytl bir fark var o da gümrük riskine değmez zaten.Yanlış mı düşünüyorum acaba?Bu yazdıklarım neutrition.com için geçerlidir.

Son düzenleme:
Ben optimum whey 5 lbs ve universal 3001 aminoasit sipariş edecektim.Fakat kargo çok fazla.Hesapladım;optimum whey 43 dolar universal 3001 15 dolar.Toplam 58 dolar,58'de kargo 116 dolar.1.6 'dan hesapladım kuru toplam 185 ytl.Türkiye'de optimum whey 2342 gr(yaklaşık 5lbs)130 ytl universal 3001 70 ytl.Niye risk alıp buradan alış-veriş yapılıyor onu anlamadım.Sonuçta 15 ytl bir fark var o da gümrük riskine değmez zaten.Yanlış mı düşünüyoru acaba?

Senin durumun için öyle tabi.

Yanlız ben hiç 130 tl'ye ON Whey görmedim.

3001 ise 100 ytl civarı.

O fiyatlarla bulduysan kaçırma, riske girme zaten.

Millet o fiyatlarla bulamadığı için riske giriyor veya TR'de bulunmayan ürünleri getirtiyorlar.

3001'de kaç tablet var?Metrition'da 85 adet.
Whey'e gelince gittigidiyor.com'da ******135 ytl'ye satıyor.(Özür dilerim 130 yazmışım).Ortada senin durumun benim durumum yok yani.Ama dersen ki ben çok ürün alıp daha çok kar ediyorum ,o farklı olur tabi ki.

3001'de kaç tablet var?Metrition'da 85 adet.
Whey'e gelince gittigidiyor.com'da ******135 ytl'ye satıyor.(Özür dilerim 130 yazmışım).Ortada senin durumun benim durumum yok yani.Ama dersen ki ben çok ürün alıp daha çok kar ediyorum ,o farklı olur tabi ki.

Mantıklı olan ufak ama pahalı ürünler getirmektir yurtdışından. NO ürünleri, yağ yakıcı, animal ürünleri vs...

Bu tarz ürünler seçersen aynı kargo parasına 3 4 ürün getirtirsin. O zaman da doğal olarak ucuza gelir.

Koliye protein tozu girdiğini an olay bitiyor zaten.

Doğru söylüyorsun.Ne bileyim millet yazmış 10 lbs getirdim falan filan diye.Ama bana mantıklı gelmiyor risk ve kargo ile astarı yüzünden pahalı..

UPS ile ikinci siparişim de sorunsuz ve 48 saatten az bir sürede elime ulaştı. Bu seferki ürünler kargo hariç 111 dolardı(activate xtreme, 2 cla, vassive no, liver detox). Gümrük kontrolu için açılmış
Daha önceki mesajlarımda da vurguladığım gibi, sakın ama sakın fedex kullanmayın, 10 dolar fazla verin UPS ile getirtin riske girmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı