Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
excursion bırak onlar test etsin , biz en başından beri gümrük olayının şans oyunu gibi olduğunu anlattık herkese , paket ufaksa gözden kaçabiliyor bu normal :) benim korkum yarın abartıp 5.5 lb optimumu sepete koyup order yapacaklar sonrada memurun karşısına geçip

- Memur bey vallahi bu ilaç falan değil protein bu
- Nerden bilecem protein olduğunu
- Memur bey kutunun üstünde yazıyor protein olduğu
- Sağlık bakanlığı izni yok ama kutunun üzerinde
- duh eee vermeyecekmisiniz
- Hayır veremem

45 + 35 usd = 80 usd yani 100 YTL zarar :shock:

air maille orderlayın bakın nasıl gelıyor urunlerınız elınıze
express maıl kullanmayın. yanı urunu alacagınız yer usps ıle versın sizde ptt memurundan kapınızdan teslım alın. bu kadar basıt. mılletı yok paranız bosa gıder yok sole yok bole dıye korkutmayın cok ısteyen bı ufak glutamine alsın versın kargoya denesın... bakın nasıl gelıyor. ama dedıgım gıbı air mail.....

ufak glutaminde sorun olmayabilir ama 2-3 kg gibi alıpta ptt de sorun yaşayan arkadaşlar olduğunu gördük birkaç sayfa önce..yinede dikkatli olmak lazım..

ben yine de tekrarlayayım..bir değil 5 defa da olsa kocaman kutuları hiç sorun olmadan getirtebilirsiniz..fakat bu bir sonrakinde sorun çıkmayacak anlamına gelmez..
ki daha önce sorun çıkanları gördük..

açıktan "sorun olmaz istediğinizi getirin , milleti korkutmayın" demek sorumluluk ister..

bb.com dan paypal ile sipariş verdim fakat bana paypal ile türkiyeden ödeme almadıklarını belirten bir mail atıp siparişi iptal ettiler ama 3 gün sonra parayı paypal kredi kartımdan çekit bb.com gönderdi. şimdi mail atıyorum cevap vermiyorlar... ne olacak bilmiyorum 250$ gitti...

İyi cesaretin varmış 250$ lık sipariş verecek kadar. En son yakın arkadaşımın 110$ lık siparişi takılınca benimde şu yurtdışı macera kaşıntım bitti. Fedex'in gerçek yüzünü işiniz düşünce anlıyorsunuz :)

bb.com gibi bir sitenin 3 milyonun üzerinde order ımız var diyorlar böyle bir artık ne nedemeli bilmiyorum siperişi iptal edip paranın üzerine yatması sakın bundan saonra paypal ile ödeme yapmayın ayrıca googlecheckout da tavsye etmiyorum onlarda siparişi yerleştiremedik biz diye mail attılar yurt dışı yaş galiba ama. ups mal attım 100 euro üzeri takılma ama sporcu ek besin ve vitaminler tarım bakalığı ilaçlar ise sağlık bakanlığı izni gerektirir diyorlar. Bakalım sağlık bakalığına mail attım ne cevap gelecek tarım bakalığı mail sistemi off durumda daha sonra onlarda yaacağım... Ups her kutu tek tek kontrol edlimiyor ama imasında bir şeylerde geveledi mailde... Bakalım ebayi deneyeceği şimdide....

forumda bb.comdan paypal ile alan üyeler oldu ve paraları iade edildi bildiğim kadarıyla ..sizinkide iade edilecektir..

Evet sonunda bende aldım... Oh beeee Şimdi Ebaydan nitro tech siparişi verdimm. 98 dolar tuttu, 4 lbs lik, Standart Flat Rate ile gönderecek umarım bir şey olmaz...

Son düzenleme:
yaklaşık iki ay önce bb.com dan 5 lbs protein ve xtend scivation amino asit sipariş etmiştim universal postal ile. gümrüğe takıldı biraz geçet olsa 16 gün sonra elime ulaştı. İlaçarım bitti tekrar bb.com dan sipariş vermeyi düşünüyordum ama burdaki yazıları okuyunca vazgeçtim bir çok arkadaşın parası yanmış malları gümrükte kalmış.

Dün topkapı posta gümrüğüne ayakkabımı almaya gittim ve bodyci olduğu bariz belli olan birisi muayene sırasında bekliyodu , ayakkabımı aldıktan sonra ordaki banka oturdum ve bodycinin muayenede nelerle karşılacağını beklemeye başladım , sıra adama geldi ve memur paketi falçata ile açtı , 1 kutu nano vapor , 1 kutu animal pak ile mstak çıktı , memur bayandı ve adama bakıp "benim oğlanda içiyo bunlardan ama inşallah sizin gibi olmaz ben sevmiyorum çok çirkin böle dedi , normlade bu ürünler izin ile getirilir bu seferlik alın ama bunlardan lütfen başka getirmeyin "dedi

arkadaşlar bende bu sıralar ilk kez bi yurtdışından sipariş vermeyi planlıyorum fakat yukarıdaki yorumları okuynca biraz tırstım. acaba şu sıralar da takılma olasılığı yüksek mi acaba. birde diğelim takıldı nolcak şimdi ürünlere elveda mı yoksa kurtarma şansımız var mı??? ve ankara ya sipariş versem ürünler yine istanbul da mı takılıyor?

arkadaşımın arkadaşınnda ürünleri takılmış istanbula gitti ve nasıl aldıysa aldı 5 tane 10 lbs lik optimum whey istemiş satıyormuş herhalde bnde şaşırdım kaldım adama da oluşamıyorum nasıl yaptı da aldı acaba başına boyle bir olay gelen var mı?

Son düzenleme:
selam,

şimdiye kadar toplamda

3 kez ismini vermek istemediğim bir siteden
1 kez netrition.com'dan
1 kez vitadigest.com adresinden
1 kez allthewhey.com adresinden

sipariş verdim.

vitadigest'den 4 parça en fazla 500 gramlık küçük ürün siparişim int.express ile sorunsuz geçti.
netrition'dan toplam 4lbslik 3 ürünüm sorunsuz geldi.
ismini vermediğim siteden şimdiye kadar en fazla 11,5 lbs'lik paket sorunsuz geldi.
vitadigest ve ismini vermediğim siteden siparişimi geçen hafta teslim aldım.

Toplamda verdiğim 6 siparişin hepsi takılmaksızın geldi. Genel sipariş prensibim şöyle:

1- Malların toplam değeri para birimi olarak € ise 100€'yu $ ise 100 doları geçkin asla sipariş vermedim. Son zamanlarda taktik olarak siparişimi € cinsinden fatura etmelerini istiyorum. Maille teyit aldıktan sonra genelde OK'liyorlar. Böyle olmasının sebebi gerzek gümrük memurunun faturanın para birimine bakmaksızın rakamlara bakarak reddetmesi olabilir diye düşündüğümden.

2) Siparişleri asla çokca bilinen bb.com, bulknutrition.com gibi sitelerden vermedim. Netrition.com'dan verdiğim siparişte kutunun üstüne site adresini/ismini yazmamalarını istedim (yaptılar)

3) Sipariş onayı verirken netrition.com'dan mal değerlerini teşhirsiz göndermelerini istedim. GIFT etiketi koyan şirketlerden (isimsiz,netrition, vitadigest) bu etiketi iliştirmelerini istedim.

4) Açıklma kısmına "nutritional supplements for personal use only" yazdırttım boylece içeriğin temiz olduğunu ve ticari amaç olmadığı anlaşılmış oldu.

5) Asla 5 parçadan fazla sipariş vermedim.

6) Aynı üründen 2'den fazla sipariş etmedim. Bir keresinde aynı üründen 4 kutu sipariş ettim ancak hepsi aroma farkından dolayı ambalajları farklı renkdeydi.

7) Ayda 2 siparişten fazla sipariş vermedim.

8) 5 lbs+ siparişlerde Kargo şirketi olarak hep DHL ve UPS'i tercih ettim. Küçük siparişler (3-4 lbs) için int. express ideal

Spike teşekkürler açıklamaların için fakat bir sorun olucak. Vitadigest herşekilde shipping ücretini 72 küsür dolar olarak belirliyor. Sende bukadar ödedinmi ?

Ve birşeyi daha sorayım aklımdayken, netritiondan sipariş verirken sistem ülkeyi united states olarak girin fln diyor eror veriyor, zip kodu yanlış vs. diye o kısmı açıklayabilirmisiniz nasıl siparişi sonlandırabilirim?

Spike bundan 6 ay öncesine kadar 23 lbs paketi kapımızın önüne koyuyordu fedex ama şartlar çok değişti , vitadigesti özellikle bi sitedeki satıcılar çok kullanıyor ve çok yakında patlayabilir diye düşünüyorum , diğer bir konu ise ufak paketler %90 gözden kaçabiliyor ve takılsa bile biraz dil döküp almak mümkün ama whey getiremedikten sonra inan bana hiç bi kıymeti yok çünki 40 dolarlık proteine 175 ytl vermek vicdan azabından başka bişe değil

evet arkadaşlar ilk defa bir siparişim takıldı , hayırlı olsun.

vitamindeal.com dan vermiş olduğum sipariş gelmedi. ürünü aramalarım devam ediyor , bir ucunu bulabilsem çıkarıp alıcam da :( gitti 95 usd :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı