Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar merhaba.ben bodybuilding.com dan 10lbs '%100 gold standart optimum nutrition' almayı düşünüyorum,fedex kargo dahil toplam 139$ a maloluyor.ödemeyi varolan paypal hesabım aracılığıyla yapacağım.

sanırsam 100euro ve 5kg sınırı var gümrükte.alacağım ürün 95euro ya geliyor(140$) ve ağırlık olarak da 5-6kg civarında olacak.sizce gümrüğe takılma ihtimali var mı?cevaplarınız için teşekkürler...

arkadaşlar merhaba.ben bodybuilding.com dan 10lbs '%100 gold standart optimum nutrition' almayı düşünüyorum,fedex kargo dahil toplam 139$ a maloluyor.ödemeyi varolan paypal hesabım aracılığıyla yapacağım.

sanırsam 100euro ve 5kg sınırı var gümrükte.alacağım ürün 95euro ya geliyor(140$) ve ağırlık olarak da 5-6kg civarında olacak.sizce gümrüğe takılma ihtimali var mı?cevaplarınız için teşekkürler...

malesef her zaman takılma ihtimali var...

Evet arkadaşlar birinin kurban olup bu işin peşine düşmesi gerekiyodu ve ben takılan paketimi almak için düştüm.

Bağcılar Fedex deposuna gitip 120ytl karşısında kaşimento ücretini ödeyip kağıtlarımı aldım.Havaalanı gümrüğüne geçtim.Burda ilk iş müdürden kimlik numaranıza göre bir şifre alıyorsunuz.Bu şifre 30 dakikada onaylanıyor Ankaradan ve aktif oluyor.Daha sonrada beyanname doldurmanızı istiyorlar ama öyle bişeyki bu beyannameyi dolduracak insan yok.İnanın doldurulacak bilgi seviyesi yok bizde Amerika kodu yok bilmemne vergi bişeyi yani işin ehli biri dolduracak.Tam burda para ile dolduran adamlar karşınıza çıkıyor.Ne atarsan atarsın diyen tarzda adamlar.Burda beyanname doldurulurken en önemli husus GTİP nosu ürün ne olduğunu özetleyen numara bizim supplement ürünlerini ilaç diye gösteren GtİP nolarını yazarsanız direk iptal alıyorsunuz.12 haneli gıda takviyesi numarası var.Ondan sonrada Bakanlar Kurulu Kararı ile 2000/53 nolu yasa ile muaftır yazaılacak.Buda Tarım ve köy işleri belgesi istenilen seçeneğin alternatifidir.Bu işlemi yapıp beyannameyi çıkardıktan sonra onaylama var.Onay işlemdinden sonra belirlenen vergi miktarını vezneye ödüyoruz ve Fedex'e vereceğimiz kağıtları alıyoruz.

İşin en saçma yanına geliyorum.Herkes malları havaalanı gümrüğünde biliyor ama mallar Fedex'in ardiyesinde.Kağıtları buraya verip kapı fişi alıyorsunuz.Vezneye min. ardiye parası olan 75 Ytl ödeniyor.Sonrada paket alınıyor.

Olayın özeti bu geride kalan kısımlarımı ve konuştuklarımıda söyleyeyim.Havaalanı gümrüğündeki denetim memurları benim 3kglık ,95dolar olan kargoma bu nasıl evine gelmez dedi.Fedex'te havaalanı gümrüğünü suçluyor ama işi yapan kargo şirketleri havaalanı gümrük elemanları paketleri açanlar fedex gümrük elemanları dedi.Bunu fedex ambarındaki kişilere sordum onayladı.Yani Fedex gümrük elemanı neye geç derse geçecek.Bu sabah interneten gelen malları müdürleri bizzat ambara gelip kontrol etmiş saat bile gelse takılacak diyor adamlar.

Ben inat ettim kargomu çıkarmayı başardım.Bu saatten sonra sipariş verecek olan arkadaşlara umarım konu hakkında detaylı bilgiyi vermişimdir.

Gümrüğe takılan mallar için bu yolları izliyorsunuz Luciferian

sipariş verdiğimiz ürün gelmezse büyük ihtimal takılmıştır.
şunu sormak istiyorum arkadaşlar size orda olduğunu nasıl öğreniyoruz malın belli bir telefon numarası varmıdır.postayla verdiğimizde postaneyimi arayıp soracaz

Arkadaşlar www.vitamindeal.com adresi 22 ülkeye gönderim yaptığını ve listede türkiyeninde olduğunu söylüyor kredi kartı kabul ediyor express kargo mevcut ve baya uygun gözüküyor , denemek isteyenler şansını 1-2 ürün ile deneybilir bkz : 1 kutu amino 1 kutu glutamin 40 dolar tutuyor ve 30 dolarda express kargosu var toplam 70 dolar yani 85-90 YTL arasında bir maliyet var , bu parayı isteyen riske atıp bir deneme yapabilir

Bu mesaj tamamen bilgi amaçlıdır ve sizlerin denemesi için verilmiştir , başınıza gelecek şansızlıklardan (takılma gelmeme vs ) tamamen siz sorumlusunuz

ers10weys91
Track & Trace nosu (takip nosu) ile internetten nerede oldugunu takip edebiliyorsun.

despo ups fedex falan olunca numara veriyolarda ama air mailde böle bişey yok.
air mailde 1-2 hafta diyor 2 hafta geçmişti.yoksa takılmışmıdır diye merak etmiştim.
netritiondan glusomine ve 12 li barlardan sipariş vermiştim geldi 2 hafta sonunda geldi.ama geldi.

benim de netrition com dan sipariş ettiğim 3 seferde de ürünler elime ulaştı..normal air mail ile 2 haftada geldi..şimdi 4. yü sipariş ettim bakalım gelecekmi bu sefer? heyecanla bekliyorum:)

ben daha çok boyu küçük kutuları tercih ettim doğrusu..en büyüğü prolab amino acid di..fiyatlar gerçekten buraula kıyaslanınca çok komik..ondan başka bcaa , tribulus, eklem koruyucu aldım

eklem ağrıları için biri istiyordu vermiştim yanınada barlardan sipariş verdim geldi.ondan önce creatin prolab 300+300 olanlarından siparişim gelmişti.
amino asidi geldiyse bende deniyim o zaman bi daha sanşımı.nitrix siparişi versek onda bi sorun olurmuki?

Arkadaşlar gümrük bu, hiç bir şekilde garantisi yok. Bunu önceki sayfalarda da okumuşsunuzdur. Her zaman takılma ihtimali var. Hatta bir arkadaşımız yazmıştı, gümrük memurunun o sabah hangi tarafından kalktığına bağlı :)

Arkadaşlar gümrük bu, hiç bir şekilde garantisi yok. Bunu önceki sayfalarda da okumuşsunuzdur. Her zaman takılma ihtimali var. Hatta bir arkadaşımız yazmıştı, gümrük memurunun o sabah hangi tarafından kalktığına bağlı :)

excursion bırak onlar test etsin , biz en başından beri gümrük olayının şans oyunu gibi olduğunu anlattık herkese , paket ufaksa gözden kaçabiliyor bu normal :) benim korkum yarın abartıp 5.5 lb optimumu sepete koyup order yapacaklar sonrada memurun karşısına geçip

- Memur bey vallahi bu ilaç falan değil protein bu
- Nerden bilecem protein olduğunu
- Memur bey kutunun üstünde yazıyor protein olduğu
- Sağlık bakanlığı izni yok ama kutunun üzerinde
- duh eee vermeyecekmisiniz
- Hayır veremem

45 + 35 usd = 80 usd yani 100 YTL zarar :shock:

Haklısın firebird, ama insanın içi el vermiyor işte yazık günah boşa verilen paraya...

MET-RX diye bi ürün markası var.siteside mevcut burdan sipariş veriliyomudurki bu ürün nasıldır acaba

Met-RX bence en kaliteli ve eski sayılabilecek markalardan biri...belli bir kaliteyi tutturdu bu sirket

bu siteye ılk mesajım... yaklasık 18 senedir yurt dısında abd de yasıyordum ve bu sene turkıyede tekrar yasamaya basladım. www.acefitness.org tan uzun zaman once sertifika almıstım ve gecmiste egzersiz antremancısı (? tam turkceye nasıl giris yaptı bilmiyorum ama CPT olarak- certified personal trainer) olarak calıstım. burdaki arkadasları anlıyorum cunku hic bir sey bulunmuyor burda..gıdıp sormadım dukkanlara ama burdan takıp ettıgım kadarıyla en ucuz seyler bıle ates pahası burda!!!! eger hydroxycut cla glutamine creatine whey gibi seyler burda bahsedilen fiyatlardan satılıyorsa...ama beni dunyada kimse turkıyedeki fiyatlara aldırmaya zorlayamaz!!! cok pahalı...turkıyede hıc bır sey bulunmadıgı ıcın ve demek bulunanlar da el yakıyor!!! ama sunu belirteyim....ve bunu belirtmek icin yazmaya basladım..sizler ne kadar sanslı oldugunuzu bilmiyorsunuz!!! evet dogru..sizin belki 100 ytl verdiginiz bir urunu ordan 15 dolara almadan once yarım saat dusunuyordum degermi diye! ve hemen hemen bir cok...ama bir cok urunu denedim...burda saymakla bitmez denedigim seyler..tekrar konuya donmek istiyorum...buraya yazmamı cok istememin sebebi...amerikada yasayan insanlar sizin yerinizde olmak icin serce parmaklarını verirler!! sızler cok sanslısınız!!! orda satılan OTC - over the counter yani recetesiz satılan ve etkisi mimik sayılabilecek urunleri almak icin yarısıyorsunuz..orda ise insanlar burda bir eczaneye gelseler ve alabilecekleri seyleri gorseler.....gercekten inanılmaz bir yer turkiye...:)))) tekrar soyleyeyim...siz cok sanslısınız!

benim de netrition com dan sipariş ettiğim 3 seferde de ürünler elime ulaştı..normal air mail ile 2 haftada geldi..şimdi 4. yü sipariş ettim bakalım gelecekmi bu sefer? heyecanla bekliyorum:)

dostum bende netrition.com u inceledim bikaç sipariş vermeye kadar verdim fakat kargo nekadar tutar tam bilemiyorum.türkiyeden de pahalıya gelmesini istemiyorum.
alıcaklarım
bir adet twinlab amino fuel 1lt.
1 adet optimum whey 2.7 lbs
belki bitanede ufak kutu amino kapsül
ortalama nekadar kargo öderim bifikrin varmı ?

dostum bende netrition.com u inceledim bikaç sipariş vermeye kadar verdim fakat kargo nekadar tutar tam bilemiyorum.türkiyeden de pahalıya gelmesini istemiyorum.
alıcaklarım
bir adet twinlab amino fuel 1lt.
1 adet optimum whey 2.7 lbs
belki bitanede ufak kutu amino kapsül
ortalama nekadar kargo öderim bifikrin varmı ?

hocam sitede sipariş veriyormuş gibi yapıp kargo hesabı yapabilirsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı