Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar
ben protein tozu almak istiyorum yurtdısı ile türkiyedeki fiyat arasında 100ytl fark var netrution.com dan ve fedexle getirirecem kredi kartım felan yok ayrıca 16 yasındayım nasıl alabilirim ingilizcem hic yok bana yapacağım yolları söylerseniz minnettar kalırım ayrıca türkiyenin her iline gelme ihtimali fark ediyormu bu arada 10 lb optimum nutrition protein alacam yorumlarınızı bekliyorum yaklasık 7 aydır bu sporu yapıyorum gerek okula gitmem gerekse pek fazla et bulamamdan dolayı protein tozundan yararlanmak istiyorum ayrıca ürünü yollarlarken son kullanma tarihini veriyorlarmı yoksa sonradan bir aksilik cıkmasın herkesin yorumlarını bekliyorum kendinize iyi bakın iyi sporlar

Galiba yardım etmek istiyen kimse yok

Kimse sana bişeyler açıklamak zorunda değil.Çünkü tüm sorularının cevabı ayrıntılı şekilde var.İkinci baskı yapana kadar başlığı bir okumayı denesen çok iyi olur.

Sert çıkışmayalım hadi kardeşimiz yaşındasın, 170 milyona satılan optimumu buraya getiren ve ekmek yiyen amcalar diyoki :)
"biz bu ülkeye vergi veriyoruz ve bu kazanç hakkımız "

biz diyoruzki bari biraz indirim !!!

olmaz maliyetler yüksek kusra bakmayın

yurtışından getirmeye başlıyoruz daha sonra fazlasını getirip satmaya başlayınca onalrın satışı durma noktasına geliyor

"Sayın müdürüm lütfen amerikadan gelen kolileri biraz inceleyin kaçak vitamin ve sporcu gıdası sokuluyor "

Kaçak kelimesinin kullanım sebebi ürünleri vergisiz ve kontrol yapılmadan getirmemizdir yanlış anlaşılma olmasın

ufak paketler bazen gözden kaçıyor ama protein kutuları reçel kavanozundan bile büyük olduğu için gözden kaçması imkansız ayrıca içindeki toz birşey olunca yaklaşık 45-50 yaşlarında gözlüklü tonton amcalar 70 ytl daha ucuza getirdiğimiz protein tozu için 999 tane ahiret sorusu + paketi açıp tadına bakma testi yapıyorlar ikna olmazlarsa veya o anki ruh halleri müsait değilse analiz kağıdı talep ediyolar ( almak imkansızdır) ve 70 YTL için posta gümrüğüne gidip küçük emrah rolü yapmaya gerek yok 1 hafta sonu dışarıya çıkmam evde otururum olur biter

Fedex ve UPS de ise paketler direkt açılıyor ve anında konşimento kesilip kayıdı yapılıyor ve değeri kaç para olursa olsun minimum 200 YTL masraf çıkarıyorlar

sanırım olay bu yazı ile yeterince açıklayıcı olmuştur

Tesekkürler yorumlarınız icin sanırım yurtdısından alıp ta kumar oynamaya gerek yok en iyisi yine türkiyeden almak peki türkiyeden alabileceğim en ucuz ve malların sahte olmadığınızdan emin olduğunuz ayrıca evde parasını verebileceğim bir site önerebilirmisiniz firefird ve marthel yorumlarınız icin tesekkürler yardımlarınızı bekliyorum hepinize iyi sporlar

arkadasım ben sana soyle bise soliim. parasını evde verebiliyormuyuz bilmiyorum cunku ben taksitli alıyorum.. natural spor dan aldım. arkadasımda ordan aldı. bi problem çıkmadı. ayrıca optimum ege bölge bayisi. Türkiye distribütörüne mail atarak öğrendim..

insallah reklam yapmıs gibi olmadım yanlıs anlasılmasın. guvenilir diye soyluyorum :)

daha onceden yurtdısından sıparıs vermıs arkadaslara seslenıyorum. benım soyle bır sorunum oldu. bugun ılk defa bodybuilding.com dan sıparıs verdım. sıparıs verme seklım kredi kartı oldu. ben sıparısı verdıkten sonra bana maıl geldı vermıs oldugunuz sıparıs iptal edilmiştir diye, fakat sonrasında baktımkı param hesabımdan cekılmıs ,geri yatırılmamıs. kullanılabılır bakiyemden ucret dusulmus durumda. adamlara maıl attım lıve chat yaptım bana dedıklerı 2 veya 4 iş gunu ıcersınde paranız hesabınıza otomatık olarak yatırılır dıyor. acaba bu olayı daha onceden yasayanınız var mı? varsa nasıl sonuclandıgını anlatabılır mı? suan 170 ytl mı almıs durumdalar

daha onceden yurtdısından sıparıs vermıs arkadaslara seslenıyorum. benım soyle bır sorunum oldu. bugun ılk defa bodybuilding.com dan sıparıs verdım. sıparıs verme seklım kredi kartı oldu. ben sıparısı verdıkten sonra bana maıl geldı vermıs oldugunuz sıparıs iptal edilmiştir diye, fakat sonrasında baktımkı param hesabımdan cekılmıs ,geri yatırılmamıs. kullanılabılır bakiyemden ucret dusulmus durumda. adamlara maıl attım lıve chat yaptım bana dedıklerı 2 veya 4 iş gunu ıcersınde paranız hesabınıza otomatık olarak yatırılır dıyor. acaba bu olayı daha onceden yasayanınız var mı? varsa nasıl sonuclandıgını anlatabılır mı? suan 170 ytl mı almıs durumdalar

Önceki postlara bakarsan Kredi Kartının BB.com'da geçmediğini görürsün.Bunca insan boşu boşunamı Wester Union'la ship verdi.Ayrıca Diez'in koskoca başlığı var bb.com alış veriş rehberi diye.Büyük ihtimalle paran hesabına yatırılır.....

wolfson oncelıkle verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım. ama ben de bu kadar cahıl degılım, ben daha onceden bb.com dan bır yetkılıyle maılesmıstım o bana artık turkıyeden kredı kartıyla satıslar yapabılıyoruz demıstı bende bunun uzerıne kredı kartına davrandım. bunu bana soyleyelı bı 2 ay falan oluyor. bugun de aynen senın dedıgın gıbı yetkılıler bana tr den sadece western unıonla para transferını kabul edıyoruz dedı. hatta ilk seferde westernle para transferı yaptıktan sonra yapmıs oldugunuz ılk alısverısı teyıt edecek bır sekılde bıze bundan sonrakı alısverıslerinızı yaparken bıldırırsenız kredı kartıyla da alısverıs yapabılırsınız dedı. ama tabıkı kesın cozum herkesın sorun yasamadan yaptıgı para transferınde...

herkesın bılgısıne...

wolfson oncelıkle verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım. ama ben de bu kadar cahıl degılım, ben daha onceden bb.com dan bır yetkılıyle maılesmıstım o bana artık turkıyeden kredı kartıyla satıslar yapabılıyoruz demıstı bende bunun uzerıne kredı kartına davrandım. bunu bana soyleyelı bı 2 ay falan oluyor. bugun de aynen senın dedıgın gıbı yetkılıler bana tr den sadece western unıonla para transferını kabul edıyoruz dedı. hatta ilk seferde westernle para transferı yaptıktan sonra yapmıs oldugunuz ılk alısverısı teyıt edecek bır sekılde bıze bundan sonrakı alısverıslerinızı yaparken bıldırırsenız kredı kartıyla da alısverıs yapabılırsınız dedı. ama tabıkı kesın cozum herkesın sorun yasamadan yaptıgı para transferınde...

herkesın bılgısıne...

Estağfurullah memolf sana cahil felan demedik.Ama sana kim 2 ay önceye kadar kredı kartı ile alışveriş var demişse yalan sölemiş.Hatta şöle söliyim sana fiil tarihinden beri Türkiye'den kabul edilmiyor.Kim mail atmışsa paylaş lütfen.

bana mail atma degıl bende bu sıteyle yenı tanısmaya basladıgımda bu baslıgı ıncelıyordum. daha sonra dedım bı maıl atım bb.com a bu kredı kartıyla sıparıs hakkında. aldıgım cevap olumlu olunca bundan dolayı boyle bır hata yaptım bırde bu son zamanlarda sansını deneyen arkadaslar arasında da hıc ben ıste bankaya gıttım para western unıon kagıdını aldım falan yazılarınıda gormeyınce kredi kartıyla alayım dedım.

sımdı adamların en son maılınde bana paranız 24 saat ıcınde hesabınıza gerı aktarılır demıstı fakat para henuz hesabımda gozukmuyor. dun yaptıgım lıve chattakı adamsa bana para 2 ıla 4 ıs gunu arası gelır dedı işte bakalım beklıyorum. bu arada kartım maxımum kart. bırazda yavaslık bankadanda kaynaklanıyor olabılır sanırım ama isbankası ıyı bır banka bence.

bana mail atma degıl bende bu sıteyle yenı tanısmaya basladıgımda bu baslıgı ıncelıyordum. daha sonra dedım bı maıl atım bb.com a bu kredı kartıyla sıparıs hakkında. aldıgım cevap olumlu olunca bundan dolayı boyle bır hata yaptım bırde bu son zamanlarda sansını deneyen arkadaslar arasında da hıc ben ıste bankaya gıttım para western unıon kagıdını aldım falan yazılarınıda gormeyınce kredi kartıyla alayım dedım.

sımdı adamların en son maılınde bana paranız 24 saat ıcınde hesabınıza gerı aktarılır demıstı fakat para henuz hesabımda gozukmuyor. dun yaptıgım lıve chattakı adamsa bana para 2 ıla 4 ıs gunu arası gelır dedı işte bakalım beklıyorum. bu arada kartım maxımum kart. bırazda yavaslık bankadanda kaynaklanıyor olabılır sanırım ama isbankası ıyı bır banka bence.

er geç iade ediyorlar içiniz rahat olsun..

yatırırlar ama 1 haftayı bulur.bende kartla sipariş vermiştim 2 ay önce ama iptal olmuştu.aslında siteye biraz baskı yaparsak kart kabul ederler gibi geliyor bana yani ing iyi olan arkadaşlar konuşsalar bankayla göndermenin azorlugunu falan anlatsalar , mail yagmuruna tutsak ikna olurlar gibi geliyor

iş yerınden bı arkadasım yarın abd ye gıdıyor ve pazar gunude donecek. suplement sıparısı verecegım, ama soyle bır sıkıntı var. ole yuklu buyuk yada agır sıparısler yanı whey tozu sıparısı veremıyorum. cunku sadece cantasına atıp o sekıl gecırecek. elıme bole boyle bı fırsat gecmısken bıseyler ısteyeyım dıyorum. amıno olabılır nox olabılır vitamın olabılır yag yakıcı olabılır. bana fazla yer kaplamayan ama abd getırtıgıme maddı anlamda degecek yada turkıyede bulunmayan ıyı bı urun onerısı verebılırsenız bende sıparısı hemen verecegım.
saygılar...........

iş yerınden bı arkadasım yarın abd ye gıdıyor ve pazar gunude donecek. suplement sıparısı verecegım, ama soyle bır sıkıntı var. ole yuklu buyuk yada agır sıparısler yanı whey tozu sıparısı veremıyorum. cunku sadece cantasına atıp o sekıl gecırecek. elıme bole boyle bı fırsat gecmısken bıseyler ısteyeyım dıyorum. amıno olabılır nox olabılır vitamın olabılır yag yakıcı olabılır. bana fazla yer kaplamayan ama abd getırtıgıme maddı anlamda degecek yada turkıyede bulunmayan ıyı bı urun onerısı verebılırsenız bende sıparısı hemen verecegım.
saygılar...........

muscle-tech applodan
muscle-tech vapor (paket halinde olanları var)
muscle-tech leukic
muscle-tech gakic

daffy oncelıkle tskler. yazdıklarını sıparıs notuma yazdım. ayrıca msjı yazdıktan sonra bende sıtelerı baya bı arastırdım, dedıklerıne ek olarak muscletech nanox9 ve weider pure creatin(500gr) da ısteyeyım dıye dusundum. ne dersın? senın dedıklerınle aynı ıcerıklı urunlermı benım yazdıklarım.

vapor da nox tarzı bir ürün ayrıca creatin yerine kre-alkalyn al bence.

vapor da nox tarzı bir ürün ayrıca creatin yerine kre-alkalyn al bence.

sıtede arastırdım kre-alkalyn konusunu baya eskı bı baslık vardı ınceledım ama herhangı bı fırmadan bahsedılmemıs tavsıye edılen. varmı bıldıgın bı kre-alkalyn ureten bı fırma. tablet olanıda varmıs sanırım fırmayı tespıt edebılırsem tablet sıparıs edıcem.

saygılar ve tşkler.....

sıtede arastırdım kre-alkalyn konusunu baya eskı bı baslık vardı ınceledım ama herhangı bı fırmadan bahsedılmemıs tavsıye edılen. varmı bıldıgın bı kre-alkalyn ureten bı fırma. tablet olanıda varmıs sanırım fırmayı tespıt edebılırsem tablet sıparıs edıcem.

saygılar ve tşkler.....

therion vardı bi marka ben de kullanmıştım ama şimdi aklımda değil
evde de değilim öğrendiğim zaman özel mesajla atarım sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı