Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar 70 dolarlık protein siparişim gümrükte takıldı. 300 ytl ücret istediler. ayrıca 300 ytl yi verdikten sonra da gümrükten çıkartabilmek garanti değilmiş. çökmüş bu sistem.

arkadaşlar 70 dolarlık protein siparişim gümrükte takıldı. 300 ytl ücret istediler. ayrıca 300 ytl yi verdikten sonra da gümrükten çıkartabilmek garanti değilmiş. çökmüş bu sistem.

YÖNETİMDEN ÖZÜR DİLEYEREK BÜYÜK HARF YAZIYORUM ÇÜNKİ SÖYLEMEKTEN YORULDUK

DEĞERLİ ARKADAŞLAR SUPPLEMENT GETİRİRKEN FİYAT VE BOYUT ÖNEMSİZDİR

BU ÜRÜNLER VİTAMİN STATÜSÜNDE OLDUĞU İÇİN İLGİLİ YÖNETMELİK GEREĞİNCE GÜMRÜKTE İŞLEM GÖRÜR VE ORADAN ÇIKARMAK İÇİN BUNLARIN İNSAN SAĞLIĞINA UYGUNLUĞUNU BELGELEMENİZ VEYA BEYAN ETMENİZ GEREKİR, BAZEN ŞANS YANINIZDA OLURSA PAKETİNİZ GÖZDEN KAÇAR VE SİZE ULAŞIR AMA BU SADECE BİR İHTİMALDİR !!!

Firebird söylemekten yorulduk derken, sen almayin desende alan olacak. Sans eseri oldugu icin risk alan olur, bu kadar uyaridan sonra sanirim okuyanlar artik nasil oldugunu anlamistir. Ayrica Ozan2002´de SADECE 70 dolarlik bir siparisim vardi ama yinede takildi gibi bir beyani yok..

abi 2 sayfa önce 100 dolar konusu yeniden patlak verdiği için ozanı örnek gösterdim hepsi bu çünki herkes ağırlık ve tutara bakıyor sonrada aldanıyor ama problemi yaratan ilgili gümrük kanunu

dostum nerden aldın ve hangi kargo ile gonderdiler ?? benim siparişim 108 $ ve 11.4 lb idi ve takılmadı, sanırım çok şanslıyım kargo masraf dahil 183 $ aldım ürünleri . kutunun üstünde ürülerin neler oldugu ve supplement diyede detay yazan bir fatura vardı çok büyük şans yada fedex sagolsun diyelim.thums:

firebird dediğini bende araştırdım hatta havaalanı gümrüğünde tanıdıklarımla da kounştum aynı dediğin gibi;fakat öte yandan benim çalıştığım salonda ürün siparişi verip getirtenlerde oldu.Bu işin şans işi olduğunu anladık;fakat ben şansımı denemek istiyorum şöyleki Türkiyeden daha önce yurtdışından muscletechin ürünlerinden uplodan, celltech,anator70 yada anabolik halo siparişi veripte getiren oldumu yada siparişi verip getirtemiyen oldumu?Tabiki fedex le;eğer getiren olmuşsa bende şansımı bir kereliğine deniycem.Burda sahte bulupta 50 lira boşuna vereceğime şansımı deneyip 100 lira kaybetmeyi tercih ediyorum.Bu tabiki tamamen benim görüşüm.

3 gün önce yurt dışından 2 adet chitosan 2 adet Haydroskath hardcore 1 adet Anabolic halo 1 adet cheatrsrelaif siparişi verdik ups ile kutu açılmadan geldi

mert mümkünse tracking number verebilirmisin

air mail le sipariş verdimde track no su falan yok hiç yolladıkları mailde

Airmailde takip nosu verilmiyor ortalama 12-15 gün içinde paketin gelemesi gerekiyor.Ama gümrükteki adamlar o kadar uğraşılmayacak cahil insanlarki ilaç deyip malı bırakabiliyorlar.Bunları seni üzmek için söylemiyorum ne yazık ki gerçek bu.İnşallah şans yanında olurda paketin gelir.Bol şans.....

paketinde protein tozu varsa eğer takılma olasılığı %99 çünki acayip göze batıyor büyük ve ağır paketler , sana tavsiyem koli müdürlüğünden bir tanıdık aramaya başla şimdiden

merhaba dostum senin yazdığın siteye uğradım ama inan hiç bi şey anlamadım o siparişi nasıl veririz bana açık açık bi anlatsan cep telefonumu da veririm inan çok sevinirim teşekkürler

creatin siparişi verdim 300+300 lükairmail le toplam 40 milyona denk geldi.şanşımı denemek istedim gelecekmi gelmiyecekmi bende tam bilmiyorum bakalım artık hayırlısı

arkadaşlar slm, bende protein ve cla sipariş etmeyi düşünüyorum ama tamamen şans diyosunuz takılmaması, nedir sondurum versemmi sipariş nedersiniz?

Herkes şansını deniyor.Bende bugün denedim bakalım ne olacak.Ha ama bide şu var o kadar para verip Tr. den sahte alma olasılığın da var.Bence dene bir şansını gelebilirde gelmeyebilirde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı