Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu forumda yeni bir uyeyim.bir sürü yorum yer alıyor bu yurt dısından siparişler hakkında.ama hala tam olarak anlayamadım ve kısa ve net olarak sorayim sorumu.
www.bodybuilding.com dan şu ürünleri getirtmek istiyorum
Higher Power Creatine Ethyl Ester, 500 Grams
Ultimate Nutrition Muscle Juice 2544, 10.45 Lbs., Banana
Ultimate Nutrition Glutapure, 400 Grams
Ultimate Nutrition Super Amino 2000, 2000mg/150 Tablets

bu üç üründe sorunsuz şekilde gümrükten geçebilir mi? takılırsa cok uzulurum lütfen arkadaşlar tecrubeli olanlar gecer ya da gecmez desin.ürünler toplam 77 dolar, 67 dolarda shipping ucreti.
evet bu siteden sipariş verip de verdikleri takılan ya da takılmayan tecrubeli arkadaşlar ilk defa alış veriş yapacagim buradan.lütfen yardım edin, sizce sipariş vermelimiyim ? malum ogrenciyim mallar takılırsa cok kotu olur bnm için

bu forumda yeni bir uyeyim.bir sürü yorum yer alıyor bu yurt dısından siparişler hakkında.ama hala tam olarak anlayamadım ve kısa ve net olarak sorayim sorumu.

bu üç üründe sorunsuz şekilde gümrükten geçebilir mi? takılırsa cok uzulurum lütfen arkadaşlar tecrubeli olanlar gecer ya da gecmez desin.ürünler toplam 77 dolar, 67 dolarda shipping ucreti.
evet bu siteden sipariş verip de verdikleri takılan ya da takılmayan tecrubeli arkadaşlar ilk defa alış veriş yapacagim buradan.lütfen yardım edin, sizce sipariş vermelimiyim ? malum ogrenciyim mallar takılırsa cok kotu olur bnm için

Başlığı okuduğun zaman geçer mi geçmez mi yanıtını çok açık şekilde bulacaksın.

arkadasım sakın verme urunler ptt de takılıyorrrrr. haberın olsunn. yurtdısı siparis olayı sımdılık bıttı. aslında bıtmedı bu forumda yurtdısından halen daha gumruge takılmadan urun getırmenın nasıl oldugunu bılenler var ama soylemıyorlar. bu baslıgın orta kısımlarını okursan o kısı nın ve kısılerın kımler oldugunu gorebılırsın.

arkadaslar bu arada belirteyim, genel olarak butun yurtdisi siparisleri su anda takilmis durumda... yilbasi nedeniyle supplement olsun olmasin aralik ortasinda gonderilen ve gelmeyen bir dunya paket var.... kisaca siparisleri gelmeyenler panik yapmasin yogunluktan da takilmis olabilir, zira su anda ptt nin gonderi takibi sistemi de 3-4 gundur cokmus durumda

montum 1.5 ayda geldi amerikadan :) , uçağı şaşırıp hollandaya uğramış (üstünde amsterdamın kaşesi var) bayram ve yılbaşıdna gecikme normal tabikide , heycan yapmayalım

Selam arkadaşlar ben daha yeni aranıza katıldım ilgimi çeken şey yurtdışından çok ucuz protein getirebileceğimiz daha önce getiren arkadaşlarla görüşüp kendisine elden para verip gerekli malzemeleri onun getirmesini talep etsem nasıl olur :p ben hiç bu şekilde bir işe kalkışmadım onun için yardım istiyorum

saygılar...

arkadaşlar daha evvel de yazdım. istanbulda yaşayanlar organize olup 3-5 kişi ithalatçı firmanın kapısını çalın. indirimli ürün alabilirsiniz. yurtdışı fiyatı olmaz belki ama ona yakın alırsınız. en azında gümrüğe takılır mı geçer mi stresiniz olmaz...

arkadaşlar 04.02.2008 tarihinde bodybuilding.com dan verdigim siparişler fedexle geliyor ve şuan istabulda. trabzon teslim bakalım işallah sorunsuz adresime gelicekmi. teslim alınca yine yazarım.

Ship date
Feb 5, 2008
Estimated delivery
Feb 14, 2008 by 8:00 PM
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
Reference
3766522
Destination
TRABZON TR
Service type
INTL Economy
Weight
11.4 lbs.
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
Status
In transit
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
Date/Time
spacer.gif

Activity
spacer.gif

Details

Feb 9, 2008 12:51 PM

In transit

ISTANBUL TR

12:02 PM

Int'l shipment release

ISTANBUL TR

12:02 PM

At local FedEx facility

ISTANBUL TR

Feb 8, 2008 10:54 PM

In transit

PARIS FR

10:09 PM

Departed FedEx location

PARIS FR

8:22 PM

Arrived at FedEx location

PARIS FR

4:41 AM

Departed FedEx location

MEMPHIS, TN

Feb 6, 2008 3:45 PM

In transit

MEMPHIS, TN

1:09 AM

Arrived at FedEx location

MEMPHIS, TN

Feb 5, 2008 6:59 PM

Left origin

BOISE, ID

2:34 PM

Package data transmitted to FedEx

2:19 PM

Picked up

BOISE, ID

spacer.gif
spacer.gif

tracking bilgilerine bakınca şu an bir sorun yok gibi görünüyor..umarım elinize ulaşır..

umarım diez .. sipariş toplamı 107 $ inşallah bu sorun çıkarmaz.

Eklentiler

• fedex.jpg
    fedex.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 417
Şuanda paketin istanbuldan çıkmış hayırlı olsun

FedEx takip numarası :9481 0489 1195
Hedef şehir / eyalet / ülke :TRABZON / ZZ / TR
Tahmin edilen teslim tarihi / saati :14 Şubat 2008 20:00
Hedef posta kodu :61000
Tarih*Saat*DurumKonum09 Şubat 200812:51:00

Hedef noktada aktarılıyorISTANBUL /
TR09 Şubat 200812:02:00Gümrük geçiş izni için hazırISTANBUL /
TR09 Şubat 200812:02:00Ticari gümrük izni verildiISTANBUL /
TR09 Şubat 200812:02:00Hedef noktasına ulaştıISTANBUL / TR

11 LBS paket ve sorunsuz geçiş , vallahi dostum 2 nci bir denemden daha tam isabet sonuç alınırsa bunun şans olmadığı ortaya çıkar , ama altını çizerek söylüyorum gözden kaçmış olma ihtimali çokkk yüksek

bilmiyorum ben ilkmiyim?? belki 1 lb farktan dolayı fazla sallamadılar ama fedex te sorun çıkmıyo sanırım. gözden kaçtıysada iyiki kaçmış diyelim dostum .. yarın veya salı teslim ederler sanırım yazarım yine. türkçe takip bilgileri ekte...

Eklentiler

• fedexx.jpg
    fedexx.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 413
son dönemde çok ender rastlanan bir olaydı seninki , bir sonraki siparşin aynen bunun gibi gözden kaçması epey zor ama bu şansını deneme hakkını elinden almaz :)

evet arkadaşlar kargoyu şuan teslim aldım hiçbir sorun çıkmadı . gümrüge takılmaması belki adresten dolayı olabilir resmi kurum adresi vermiştim ama firebird gözümü korkuttu bidahakine kiloya biraz daha dikkat ederim sanırım ..

Hayatın tamamı bir risk :) nasıl gözünü karartıp ilk siparişi verdiysen devamınıda vermek senin elinde ama yurtdışı olayında inan bana şans faktörü çok önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı