Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar ben bu adana olayını bır adanalı arkadasıma soyledım dedım boyle boyle sızın orda ıncırlı mıdır nedır oyle bır yer varmıs orda hep bu abd askerlerınden sagdan soldan gelen mallar satılıyormus fln dedım. oda bana boyle bır yer oldugunu onayladı ve senın proteinlerden de gordum sankı dedı. sımdı kendısı hafta sonuna dogru gıdecek adanaya. ona resımlı urun lıstesı verecegım ısmı resmı fıyatı herseyı olan bı lıste ordan bakacak karsılıklarına fıyatlarını yazacak. bu dedıklerım olursa gelır burda paylasırım. bır bılgı sahıbı olmus oluruz.

arkadaslar ben bu adana olayını bır adanalı arkadasıma soyledım dedım boyle boyle sızın orda ıncırlı mıdır nedır oyle bır yer varmıs orda hep bu abd askerlerınden sagdan soldan gelen mallar satılıyormus fln dedım. oda bana boyle bır yer oldugunu onayladı ve senın proteinlerden de gordum sankı dedı. sımdı kendısı hafta sonuna dogru gıdecek adanaya. ona resımlı urun lıstesı verecegım ısmı resmı fıyatı herseyı olan bı lıste ordan bakacak karsılıklarına fıyatlarını yazacak. bu dedıklerım olursa gelır burda paylasırım. bır bılgı sahıbı olmus oluruz.

Adanada yıllardır Amerikan pazarı war ki keza Pringles tr de ilk adanada satılmıs rivayete gore

İşin bir yanı bu askerler gercektende mal satıyormus bkz:http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=amerikan+pazari

Cannabis elinde kaynak var mı? dava ile ilgili paylaşırsan bizlerle görmek isteriz.Birde forumda BSN ürünlerinden birçok kişi memnun ki en popüleride No-explode olsa gerek.

basligini acmistim orada link olarak adamin actirdigi dosyayi gorebilirsin. zaten bsn urunleri kotu demedim ama dava sonuclanana kadar beklemekte veya tercihi daha net urunlerde kullanmakta yarar var thums:

Arkadaslar konuyu bende biraz saptirdim farkindayim, lütfen bu baslik yurtdisi satislari hakkinda yorumlar icersin.

gun itibariyle elime fedexten gonderilmiş ihbarname gecti, 120 ytl konsimento ucreti yatirmam gerekiyormus arti tabi yukarida arkadaslarin bahsettigi islemler, siparisi vermeden once foruma bakmamistim haberim yoktu bulknutrition.com dan veridi siparis daha once de vermistim elime gecmisti. onceki siparis deutshce post la gelmisti postanedeki amca ne bunlar enerji icinmi dedi spor yapıyorum abi dedim verdi onlarda 150dolardı fedexle getirttigime pisman oldum. posta olsa bi ihtimal alırdım belki

paket icerigi:

Products1 x100% Whey Protein - Gold Standard
- Flavor: Chocolate$38.991 xAmino 2222$20.991 xPro Liver$14.991 xADAM™ Superior Men$16.991 xTribulus$8.991 xMax CLA$15.991 xL-Glutamine Powder$14.991 xAcetyl L-Carnitine$19.951 xArginine + Ornithine$11.281 xVanadyl Sulfate 10mg$7.651 xCell-Tech
- Flavor: Grape$37.951 xCaffeine$3.99

Sub-Total:$212.75Rush Handling:$2.95Discount Coupon:$10.79FedEx: International Priority:$119.11Total:$324.03

bana gelen evrakta urun toplami 101 dolar gozukuyor, fedex le konustum ordaki kadın once gumruk firması ile calısmam gerektigini soyledi sonra ben ama tutarı 100 euro yu gecmiyo diyince bakiyim dedi baktıktan sonra aa bunlar vitamin ama saglık bakanlıgından izin istiyolar bunlar icin dedi. su an icin napıcam bilmyiorum biraz daha arastiriym belki bende diger arkadas gibi gidip sansımı deneyebilirim. aksam aksam canım sıkıldı valla :D

su an icin napıcam bilmyiorum biraz daha arastiriym belki bende diger arkadas gibi gidip sansımı deneyebilirim. aksam aksam canım sıkıldı valla :D

yasal hakkını kullanıp wolfson gibi aldığın ürün kadar masraf yapıp alacaksın malını

ünüde teslim ediyorlar bunları yazmamın sebebi belki sizede bi faydası olur ve bu işi haince yapanlara çarpılmamış olursunuz adama gluta diye nişasta satanları kastediyorum
Qty Item ID Product Price Total
1 84-0083 BCAA 5000 Powder, 300 grams $21.95 $21.95
1 84-0407 100% Whey Protein, Strawberry, 5 lb. $27.95 $27.95
1 86-0040 GlutaLean 100% Pure Glutamine, 500 grams $23.95 $23.95
1 87-0758 Creatine Monohydrate, 1000 g $23.99 $23.99
1 40-0020 Ultimate Shaker Bottle, 25 oz $0.00 $0.00
Subtotal $97.84
Shipping - UPS Worldwide Express (2 to 3 business days + Customs) $78.93
Total $176.77

bcaa optimum,whey optimum,creatin ve gluta da kalite ve hemen hemen her marka var www.netrition.com ve sanal kart çıkarttırın garantiden güvenliğiniz için ;)

Turkey has very restrictive food import laws. Please have the proper paperwork in place as described below. In our experience, packages which weigh 4 lbs or less and have a value of $145 or less (excluding shipping charges) are easier to clear through Turkey customs.
We will not ship the following product(s) to Turkey:
200-0010 BSN NO-XPLODE, Lemonade
84-0412 Optimum Nutrition 100% NATURAL Whey Protein, Vanilla

diyor...

guzel bir insert, ama benim shopping cart imda zaten sadece bu ikisi var.. Yine de siparisi verecegim her halde. Bakalim ne olacak.

beyler durmayın eger bugun veya yarın sıparıs edersenız ıstersenız 200$ 'lık olsun gumruge takılmayacaktır bunu basbakanlıgın sıtesınde yazmıslar yılbası bayramlarda muafıyet varmıs saldırın huraa :D

bizim sorunumuz parası değil içeriği , yasaya göre vitamin statüsüne giriyor ve bakanlık izini istiyolar

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Your Netrition Shopping Cart[/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Quantity[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Unit
Price[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Total[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]64-0426[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nature's Way[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Milk Thistle, Standardized 175 mg[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]60 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$7.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$7.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]84-0067[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]100% Whey Gold Standard Protein, Strawberry[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]10.35 lb[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$83.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$83.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]87-0701[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Prolab[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Caffeine, 200 mg[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]100 tablets[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$5.39[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$5.39[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$97.37[/SIZE][/FONT]
bugun sıp.. ettm bakalım ne olacak ınsallah takılmaz muhtemelen takılmayacaktır cunku basbakanlıgın sıtesındede aynı sey yazıyordu bayramlarda ve yılbasında muaf olucaklarmıs 1 de o yonu var beklıyoruz...

Yukardaki yazıya karşı müsteşarlık yazısınıda buldum buyrun ;

Sayi : B.02.1.GÜM.0.06.00.26.1374-462
Konu : Hediyelik Esya
TELEFAKS
15.12.2006 / 32564
GÜMRÜK VE MUHAFAZA BASMÜDÜRLÜGÜNE

Hürriyet Gazetesinin 10.11.2006 tarihli nüshasinin “Hürriyet e-yasam” ekinde yer alan “Internet’ten Gümrüksüz Alisverisin Tam Zamani” baslikli Erkan ÇELEBI tarafindan yazilan köse yazisinda “Simdi, Internet'teki Amazon.com, ebay.com, streetprices.com, buy.com gibi uluslararasi sitelerden gümrüge takilma endisesi duymadan, gönül rahatligiyla alisveris yapmanin tam zamani.” ifadesine yer verilerek, bayram ve yilbasi tatilinden bir ay öncesiyle bir ay sonrasini kapsayan ikiser aylik dönemlerde, postayla gönderilen elektrikli ve elektronik cihazlar için gümrük vergisi alinmadigi; ancak bahse konu yurt disindan postayla gelen siparislerin, Seker ve Kurban Bayrami ya da yilbasi tatilinin disinda kalan bir döneme denk gelmesi halinde gönderilen ülkenin ön plana çiktigi; bu dönemlerde, paket ya da koli, Amerika'dan gönderildiginde 200 dolara kadar herhangi bir gümrük vergisi uygulanmadigi; Avrupa Birligi'ne üye ülkelerden gelen ürünlerde ise, muafiyet limitinin, 100 Euro ya da 130 dolara düstügü; fatura degeri 100 Euro'yu asan ürünlerde ise Avrupa Birligi'ne üye ülkelerden gönderilen siparislerde yüzde 18, bunlarin disinda kalan ülkelerde ise maksimum yüzde 25 gümrük vergisi alindigi belirtilmistir.
Bilindigi üzere, söz konusu köse yazisinda bahsi geçen muafiyet, 05.02.2000 tarih ve 23955 sayili Resmi Gazete’de yayimlanan 13.01.2000 gün ve 2000/53 sayili Bakanlar Kurulu Karari eki Gümrük Vergilerinden Muafiyet ve Istisna Taninacak Haller Hakkinda Kararin 32 ila 34 üncü maddelerinde düzenlenmekte; buna göre, Ramazan (Seker) ve Kurban bayramlari ile yilbasi ve noelden bir ay önceki veya bir ay sonraki süreler içinde gönderilen ve degeri 300 EURO’yu geçmeyen esyanin gümrük vergilerinden muaf olabilmesi için karsiliginda alici tarafindan herhangi bir ödeme yapilmamis olmasi gerekmektedir. Bu itibarla, internet araciligi ile alisveris sitelerinden satin alinan esyanin söz konusu muafiyetten yararlanmasi mümkün bulunmamaktadir.
Söz konusu köse yazisinda yer verilen hususlarin anilan Karar çerçevesinde düzeltilmesini teminen Hürriyet Gazetesine düzeltme talebinde bulunulmus olmakla birlikte; uygulamada herhangi bir sikintinin yasanmamasi için yukarida belirtilen hususlara azami ölçüde dikkat edilmesi gerekmektedir.
Bilgi ve geregini rica ederim.

Müstesar DAGITIM
Tüm Gümrük ve Muhafaza Basmüdürlükleri

arkadaşlar bu dönemde wolfson'un son yayınladığı uyarıyı okuyarak ve dikkate alarak alışveriş yapıp yapmamaya karar verin..

Bu tarz yazılan mesajları üst üste koysak 3-4 sayfa edicek ancak hala anlaşılmamış. Arkadaşlar sorun ürünün fiyatında değil sorun ülkeye sağlık bakanlığı onaysız mal sokmakla alakalı. Yoksa zaten herkes devletin alacağı max. %25 vergiyi ödeyip mallarını almaya razı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı