Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben istanbulda yaşıyorum ancak çifte vatandaşım bulgaristan da evimiz var ben bb den muscle tech nitro tech hardcore pro serisinden alacam şimdi kampanya var 2 tane 4 lbs alana nitro tech nop-47 hardcore pro 1.6 lbs hediye fiyat 99$
ben 4 tane 4 lbs almayı düşünüyorum şimdi ben fedex ile getirtmeyi düşünüyorum sizce bulgaristandaki evimin adresini verip oraya getirtsem nasıl olur buraya gelirken ben mutlaka bir yolunu bulur arabama zulalarım

Bulgar gümrüğünde takılabilir mi bakmak gerek..

siparişi 26 sında verdim ama hala ürün gelmedi sanırım pazartesi yada salıya gelir, sipariş verdikten sonra pişman oldum, kimseye tavsiye etmıyorum gumruk yakalasa o kadar para boşa gidecekti değmez bu riske gidip urkiye distrubitorunden 10 lbs optimum alın o da hesaplı oluyor hemde gümrük sorunu yok
Bence hiç de hesaplı olmuyor bende twinlab 5 ıbs ni kullanıyorum çok memnunum şu anda ve kilosu 32 liraya geliyor türkiyeye bak bakem 10 ıbs ne kadar istiyor türkiye distrubutoru... bence 10 ıbs 4.5 kg yapar onada 250 den aşağı demezler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:18 ----------

arkadaşlar bu siteyi kullanan varmı http://www.704nutrition.com/default.asp türkiyeye de gönderi yapıyormuş fiyatlarda bana uygun geldi fikri olan varmı bu konuda
Arkadaşlar benimde bilgim yok ama bilgisi olan varsa paylaşsın fiyatlar bana da uygun geldi . Fiyatları çok uygun olmasa da eğer kargosu uygunsa olabilir bakalım bi

Son düzenleme:
yok ben baktım kaliteli ürünler ama usps 5lbs whey 40 dolar kargo yani netritionla felan aynı ama onlarda bu fiyata ups kargo varkafa_

yok ben baktım kaliteli ürünler ama usps 5lbs whey 40 dolar kargo yani netritionla felan aynı ama onlarda bu fiyata ups kargo varkafa_

o zmn çok da iyi değilmiş o site........ arkadaşlar weight gainer getirecektim ama baktım ki çok pahallı 4.5 kg ürün 80 dolara geliyor ve 9 günde bitecek en iyisi karbonhidrat açığımı mısır gevreği ile halledeyim dedim onu robotton geçiriyorum su ile ile 150 gramı ittiriyorum ekonomik % 80 karbonhidrat..... Bu arada bizim iherb e hala dünya markaları gelmedi ne zmn gelecek kimse bilmiyor sanırım net bi tarih verdiler mi

Bu arada bizim iherb e hala dünya markaları gelmedi ne zmn gelecek kimse bilmiyor sanırım net bi tarih verdiler mi

Bu sabah mail attım yanıt gelirse haber veririm burdan. 60 gün içerisinde eklenecek diyor sayfalarında (Ekim'den itibaren) tahminen Kasım sonu veya Aralık ayının ortalarında falan eklenir. Daha erken de eklenebilir tabi. Net bir tarih alırsam söylerim.

Uzun bi aradan sonra selamlar.tekrar siparişimizi verdik bakalım iherbten upsyle.
rewardlar birikmiş degerlendirek de mi:D

Arkadaşlar, netrition'dan alış verişinizde bu aralar gümrükte takılan oldu mu?

hocam son günlerde çok sayıda fedex siparişi takıldı inş sorun çıkmaz.bench_O

Hello,
The address that we have on file does not match with what your credit card company has on file for your billing address. We need you to verify the address for the credit card you used to pay for the order as well as the CVV2 code on the back side of the card. We will then contact your credit card company and verify it with them. We would like to get the order shipped out for you as soon as possible. If for any reason the card has been used in a fraudulent manner, we will prosecute to the maximum penalty of the law. We do this to protect our great customers!
Thank you!
Bodybuilding.com
böyle bi cevap geldi nedemek isteniyo acaba .siparişi iptal etmem için ne yapmam gerek en iyisi iherb bence

Bende BB.com dan sipariş verdim.Parası felanda ödendi(kredikart ile) ama ürün durumu hala on hold yazıyor ? hafta sonu oldugu için mi acaba ?

gerizekalı bb.com un salak güvenlik önlemleri.. bi bok yaptıklarını zannediyorlar, çok profesyoneller ya, insanlara ızdırap çektiriyorlar... kredi kartının exteresinin yollandığı adresi ve kredi kartının arkasındaki üç haneli ccv kodunu soruyor. sözün ona bankayla irtibata geçip soracakmış.
eğer sahtekarlık yaptıysan çok fena yapıcaklarmış :) kanunlardaki en ağır cezayı vericez diyorlar ahahaa harbiden gerizekalı bu bb.com ye, her defasında mail atıp küfür ediyorum salaklara, thanks for your email diye cevap geliyor :)

gerizekalı bb.com un salak güvenlik önlemleri.. bi bok yaptıklarını zannediyorlar, çok profesyoneller ya, insanlara ızdırap çektiriyorlar... kredi kartının exteresinin yollandığı adresi ve kredi kartının arkasındaki üç haneli ccv kodunu soruyor. sözün ona bankayla irtibata geçip soracakmış.
eğer sahtekarlık yaptıysan çok fena yapıcaklarmış :) kanunlardaki en ağır cezayı vericez diyorlar ahahaa harbiden gerizekalı bu bb.com ye, her defasında mail atıp küfür ediyorum salaklara, thanks for your email diye cevap geliyor :)

Yani benden onu mu istiyorlar ? Bana onunla ilgili bir soru, email filan gelmedi. Kredikartı hesabımdanda baktım para cekilmis daha neyi kontrol etcekler ?

ben şimdi iptal ettim siparişi çat pat ingilizcemle hallettim güvenlik önlemleri onların olsun en iyisi iherb iherbe devam. sitedse iptal oldu görünüyo işallah parayı çekmemişlerdir tabi:)

sen ödeme tuşuna bastığın an banka o parayı bloke eder. bekleyen provizyonlar bölümünde görürsün zaten miktarı. eğer 15 gün içersinde karşı taraf parayı almazsa, geri iade olur sana. ancak 15 günlük süre zarfında limitinden düşer, haberiniz olsun.
bb.com da parasal yönden hiç bir sıkıtı olmaz merak etmeyin. gerizekalının önde gidenidir bu site ama namusludurlar :) bb.com için fazla paradan .ötleri kalkmış ibaresi uygun olacaktır. herifler ürün satmamak için ellerinden geleni yapıyolar ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı