Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
basbaya işte, gelen siparişlerinizi söylemeyin. burayı distirbütörlerde inceliyor. burda yazılan herşey aleyhimizde delil olarak kullanılır. gümrüğü sıkıntıya sokamaya sebep olur.
geldiyse siparişin al kullan, bizi bilgilendirmeniz gerekmiyor

• Like
Reactions: JaM
konu 5 yıllık...
distribütörler bişey yapsalardı bu vakte kadar yaparlardı herhalde..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:38 ----------

bu arada benzer siparişi iherb'ten de verdim, bakalım hangisi daha hızlı gelecek ..

ya da hangisi gelecek:D

dipnot: iherb'te fazla seçenek yok. hatta BB'dekilerin yarısı kadar bile yok...

siz geçin dalganızı, 200 liraya protein tozunu alınca da böyle geçebilcekmisiniz balalım malum şeyinizi

basbaya işte, gelen siparişlerinizi söylemeyin. burayı distirbütörlerde inceliyor. burda yazılan herşey aleyhimizde delil olarak kullanılır. gümrüğü sıkıntıya sokamaya sebep olur.
geldiyse siparişin al kullan, bizi bilgilendirmeniz gerekmiyor

kusura bakma kardesim ama cok basit dusunuyosun bilmiyorum yaşın kaç ama kurduğun mantıktan ve iliskiden ben yasının 15 16 yi geçmiceni düşünüyorum sence senin bu kapasiteyle xxx yyy adlı sitelerden haberin olupta koskaca milyon dolarlık distributorlerin haberleri yokmu sanıyorsun bu ne kadar sığ bir dusunce tarzıdır anlamadımki amacın nedir bitek sen mi bu sitelerden faydalanmak istiyosun kusura bakma ama burda vatandaşımın 10liralık seye 30 40 lira vermesine ben tahammül edemiyorum ve herkezin faydalanmasını istiyorum bence kim ne aldıysa paylaşsın diğer alışveris yapcak arkadasları cesaretlendirsin asıl bu sekilde yaparsak rekabet artar ve bu sekilde burdaki fiyatlar geri çekilir girin bakın herhangi bir yerli siteye xx marka yy suplement urunu 200değil 120 lira %40 indirim yaptık yazar halbuki o ürün dışardaki pazarda 60 70 lira ee indirim bunun neresinde ozaman?halbuki indirim var 4-5 sene onceye bakınca eskiden gerçekten o fiyatlardan satılıyodu piyasaya bu tür sitelerin girmesiyle birlikte yavas yavas fiyatları geri çekiyolar ama hala fiyatlar realize olmuş durumda değil..

kusura bakma kardesim ama cok basit dusunuyosun bilmiyorum yaşın kaç ama kurduğun mantıktan ve iliskiden ben yasının 15 16 yi geçmiceni düşünüyorum sence senin bu kapasiteyle xxx yyy adlı sitelerden haberin olupta koskaca milyon dolarlık distributorlerin haberleri yokmu sanıyorsun bu ne kadar sığ bir dusunce tarzıdır anlamadımki amacın nedir bitek sen mi bu sitelerden faydalanmak istiyosun kusura bakma ama burda vatandaşımın 10liralık seye 30 40 lira vermesine ben tahammül edemiyorum ve herkezin faydalanmasını istiyorum bence kim ne aldıysa paylaşsın diğer alışveris yapcak arkadasları cesaretlendirsin asıl bu sekilde yaparsak rekabet artar ve bu sekilde burdaki fiyatlar geri çekilir girin bakın herhangi bir yerli siteye xx marka yy suplement urunu 200değil 120 lira %40 indirim yaptık yazar halbuki o ürün dışardaki pazarda 60 70 lira ee indirim bunun neresinde ozaman?halbuki indirim var 4-5 sene onceye bakınca eskiden gerçekten o fiyatlardan satılıyodu piyasaya bu tür sitelerin girmesiyle birlikte yavas yavas fiyatları geri çekiyolar ama hala fiyatlar realize olmuş durumda değil..

bu dediğini yaparak yurtdışından bireysel gelen ürünlerin azalmasını sağlarsın ancak.

Alıntı yaptığınız üyenın, paylaşmayın derken yanlış izah ettiğini düşünüyorum. kargonunuzun geldıgını belirtin, içeriğini detaylı yazmayın.. içeriğini yazmanın gereği yok. zaten 400 küsür sayfada kım ne getirdiği, gümrükten geçenler yazıyor. bu 400 sayfayı okuyup cesaret edemıyorsa zaten hiç sipariş vermesin..
paylaşırken içerik belirtenler var. 1kutu whey, 2kutu nox, 2kutu xx üründen gibi. 4-5 KG kolıleri paylaşmak doğru değil. kaldıki milyon dolarlık dıstrubutorler yok bu işlerde, öyle olsa bunu yurtdışında ithal ediceğine fabrıkasını kurardı TR ye.. biri 7LB kargosunun geldiğini buraya yazıyor bir diğeri 7 geldiyse 9 da geçer. bir başkası dur bende 15 LB veriyim geçer. mantığı gidiyor. dıstrubutorler şikayette bulunduğunu şahsen biliyorum. son 25 sayfayı okursan nedemek ıstedığimi daha ıyı anlayabilirsin..
2*3 yıl önce gümrükten supplement çok zor geçerdi . evet fiyatlar 5 yıl onceye göre düşük ama emin ol gümrükten bu ürünler geçmezse çok sevdiğimiz distrubutorler 140 tlye düşürdüğü whey i 190 a çıkarmasını bilir...

• Like
Reactions: JaM
iherbden ikinci siparişimi verdim ilki baya hızlı geldi bakalım buna bu distrubutorler meselesingelince arkadaşlar haklı ama birbirimizide kırmamalıyız ben türkiyeden 140 150 tl ye alacağım ürünü 46 dolara aldım amacımız ama arkadaşlık dostluk daha önemli bence :)

cokapirens sonuna kadar haklı bin kere söledik yapmayın şöle diye.ben görsem daha agır konusurdum sahsen.

BB.com'dan DHL secenegini secerek siparis verenlere bir hatırlatma yapayım. Ben bu forum baslıgını okumadan siparis vermistim, aman siz vermeyin. Ne malınız nerde haberiniz oluyor, ne gumruge takıldı mı biliyorsunuz. Bekleme suresi de cok uzun. 26 gun once verdigim siparisi yeni aldım, getiren adam cebe atsa haberim olmayacak, ürün kaybolsa bulunamayacak. O nedenle Tracking numarası veren firmalardan siparisi verin.

evet arkadaşlar track numarası olmayan cargo seçeneklerini kullanmamanızı oneririm , ben eskiden ebay den alışveriş yapmıs bi insanım sayısız kere hepsi tracksiz(ben öle seciyordum cargo ucreti ucuz olsun diye yoksa ups de vardı hatırladım kadarıyla 2-3is gununde geliyordu oda ama ucreti 30$ fln oluodu) ve bb.com gibi uzun surelerde elime ulasıyordu ancak kargo ucreti bb.com gibi 25-30$ arası deildi 11-14$ arası bir ücret verioduk ben bb.comun neden track numbersiz kargoya bukadar ücret koydunu anlamış değilim.. 1 kere alışveris yaptım bb.comdan 3.5 haftada geldi ozamanlar iherbü bilmiyordum orayla tanıştıktan sonra bb.com sitesinin onunden bile geçmiyorum =) herkeze iyi alışverisler dilerim kargolarınızın takılmaması dileğiyle.

distr. adam bu malı nasıl alıyor sen biliyormusun? yasal yollardan yapılan masraflardan haberin varmı? her parti malda 10 tane ürünün sağlık testine sokulup dünya paraya analiz ettirildiğinden, kdv sinden, gümrük vergisinden, gelir vergisinden, dükkan kirasından, eleman parasından vs haberin varmı? distr. adam tabiki o fiyata satıcak, adamlar sana abd fiyatından mı mal vericek. rekabet falan bi halt artmaz.

ikincisi ben kimseye dışarıdan bişey almasın dedim mi? okumandamı yok? aldıklarını yazma diyoruz. bana ne senin gelen giden malından. umarım yaşın uygundur anlayabilmek için

çokopirens ben dalgamı kendimle geçiyorum, sen yanlış anlamışsın
2 tane sipariş verdim ikisi de riskli demek istiyorum
ama sen "şey" mey gibi kelimeleri etmeseydin daha iyi olurdu tabii

-

bu arda mesajımın ilk cümlesini hala savunuyorum
birşey olaydı 5 yıl içinde olurdu..
o 5 yılda fiyatlar artmadı, hatta azaldı bildiğim kadarıyla

Bu sporu yapanların kullandığı marka ve ürünler belli. O nedenle verilen siparişlerin içeriğinin yazılmasının bir tehlikesi olmaz diye düşünüyorum.

distr. adam bu malı nasıl alıyor sen biliyormusun? yasal yollardan yapılan masraflardan haberin varmı? her parti malda 10 tane ürünün sağlık testine sokulup dünya paraya analiz ettirildiğinden, kdv sinden, gümrük vergisinden, gelir vergisinden, dükkan kirasından, eleman parasından vs haberin varmı? distr. adam tabiki o fiyata satıcak, adamlar sana abd fiyatından mı mal vericek. rekabet falan bi halt artmaz.

ikincisi ben kimseye dışarıdan bişey almasın dedim mi? okumandamı yok? aldıklarını yazma diyoruz. bana ne senin gelen giden malından. umarım yaşın uygundur anlayabilmek için

haha sadece gülüyorum dediklerine öle bişey demis olsan dedin derim bak ben ne yazmısım öylemi dusunuyosun yazmısım merak etme okumam senden fazlasıyla var heralde olmasa tr nin en iyi okulunun en zor bolumunü bitirmek üzere olmazdım , gumruk vergisi gelir vergisi dediğin nedir ki %20 bilemedin yüzde %25 etkilesin , dukkan kirasi demissin eleman parası demissin bunlar %5 bile etkilemez nitekim çoğu satıcı merdiven altı depodan ibaret hatta elemanı bile yok , bana satılan fiyat ne ? %200 fazlası bir malın bir realize fiyati vardır bide prohibit fiyatı vardır ne yazıkki ulmekizde fiyatlar realize değil güzel kardeşim rekabet herzaman fiyati reale çeker 5sene once 3 kisi satıodu bu malı simdiyse 30 kisi 2-3 sene sonra bak kaç kişi satıcak bak fiyatlar ne olcak.

yazdiklarin sadece supplement distribütor firmalari için geçerli olan birşey degilki, girdiğin her işte bu koşullar var zaten. markette açsan bir sürü vergi vericeksin, adam çaliştiricaksin, kira ödeyeceksin, hatta gümrük vergisinide dolayli şekilde sen ödeyeceksin. x dükkanin sattiği mallari aldiği firma ülke içinde de olsa sonuçta x dükkanina mal satan firmada hammadde ithal ediyor onunla üretim yapiyor ithal ettiği hammaddenin gümrük vergisini ödeyip ürettiği mala bunu yansitiyor. tamamen ayni koşullar geçerli.

öyle bir yazmişsinki, sanki dist. lük alan adam bunlari bilmeden girmiş bu işe şimdi sürünüyo.

özetle savunmana gerek yok dist. firmalari, gereksiz hatta biraz tuhaf. sirayla a' dan z' ye tüm esnafi savunmaya başla o zaman. sen şu dükkan nasil döner biliyomusun, bu dükkan nasil işler haberin varmi..... bir sen biliyosun bunlari dimi.https://www.bodyforumtr.com/vbforum/member.php?u=30277

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı