Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
istanbul da iseniz avpim e gideceksiniz. Yok gidemem derseniz. kargonuzun gelip gelmediğini öğrenmek için telefon numaraları... Şuan gelmedi diyerek başlarından savabilirler ama ısrar ederseniz cevap alabilirsiniz..

Avpim PTT Telefon: 0 212 501 40 00 ve 0 212 612 36 40
Topkapı'da AVPİM: 0 212 565 14 00 ve 0 212 501 48 05
aradım az önce barkod numarası istiyorlar. bb.com barkod numarsı vermiyor benim bildğim?

referans numarsaı veriyor bb.com
kargomu gümrükten sorgulatıcam derseniz verirler

aldım ancak aldığım numara ptt nin istedği gibi deil sonunda ve başında 2 harf buluncakmış ayrıca bugün gümrükte olcağı söylenmişti avpim de ancak yok

İsterlerse isim ve kargonun nerden geldiği bilgileri kargunuzun gelip gelmediği bilgisi için yeterli aslında. Eğer istanbuldaysanız gidip kargonuzu bulup alabilirsiniz. Genellikle herkese gelmedi diyorlar çünkü en kısa cvp bu..

bb.com dan ayın 22sinde yaptığım siparişlerin tracking numberını hala öğrenemedim, fedex te sorun var diyorlar, size numarayı hemen verdiler mi?

arkjadşalar bana dün o normal pastlama kargom geldi
bursaya 65 günde geldi
sakın kasmayın şimdi bekleyin şansınıoza gelir ya da gelmez
bir korgom da(içinde sadece termojenik vasrdı, küçücük kutu) 90 günde gelmedi
bu iş şans oyununa döndü iherb e yönelmekte fayda var, sonbaharda muscle tech optimum bsn vb. de geliyor

avpim isimden kargonun gelip gelmediğini görebiliyor. bende takip numarası yoktu gidip isimle sorgulattım.
dediğiniz gibi yaptım ancak yok dediler nasıl iş anlamadım gelmemişte olabilir gerçi ama haftaya gitcem avpim e perşmbe cuma gibi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:58 ----------

bursaya 65 günde geldi
bu iş şans oyununa döndü iherb e yönelmekte fayda var, sonbaharda muscle tech optimum bsn vb. de geliyor
bb.com dan dhl ile mi vermiştiniz?

bursaya 65 günde geldi

dostum aman bir daha oradan sipariş verme

65 gün nedemek

2 sipariş için geçen süre resmen

kısa dönem askerlik süresi kadar

iherb'ten şaşma kargo ucuz, güvenilir ve takip edilebilir.

23.06.2010 siparişim bugün elime ulaştı

IHerb / DHL

21.06.2010 tarihli bb.com siparişim bugün istanbulda gümrükten geçti =) p.tesi elimde olur artık. western uniondan sonra ilk kredi kartı alışverişi çok iyioldu=) 15 $ cepte kaldı saolsunlar=)

aldım ancak aldığım numara ptt nin istedği gibi deil sonunda ve başında 2 harf buluncakmış ayrıca bugün gümrükte olcağı söylenmişti avpim de ancak yok
kardeşim ben de online görüştüm bugun siteyle ve bana başında iki harf olan numarayı verdiler..istersen sen bir daha sor..olmadı bana mesaj at ben ilgilenirim senin için..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı