Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim anlamadığım kargo fiyatı nasıl değişiklik gösterecek? ürünü seçince direk kargo fiyatı görünüyor. eğer ödemeyi yaparsan birdaha nasıl üstüne para isteyebilirlerki.hyper_ kargo şirketi eve getirince paramı isteyecek. a32
alırken ürünün kargo fiyatını onaylatmak lazımthums:

Orası öyle ancak sitede animal cuts ve ON whey 5lbs sepete ekleyince kargo fiyatı $18.95 , ama adamın bana attığı mailde $23.95 olarak gözüküyo. Aradaki farkı bi türlü anlayamadım ben de dumbelllls

Arkadaşlar, iherb'ten Haziran kargo indirimi varya ondan FULL yararlanmak istiyorum bir daha olur mu bilmiyorum böyle indirim.

Kafamda 2 tane 10lbs seçenek var arkadaşlar ama hangisini almalıyım sizce ?

Yorumlarnız için şimdiden teşekkürler..

İkiside Isolated Whey.

MRM : Son kullanma tarihi Şubat 2013, Çikolata aromalı
NOW: Son kullanma tarihi Nisan 2012, AROMASIZ

33111968.jpg

15564390.jpg

Arkadaşlar, iherb'ten Haziran kargo indirimi varya ondan FULL yararlanmak istiyorum bir daha olur mu bilmiyorum böyle indirim.

Kafamda 2 tane 10lbs seçenek var arkadaşlar ama hangisini almalıyım sizce ?

Yorumlarnız için şimdiden teşekkürler..

İkiside Isolated Whey.

MRM : Son kullanma tarihi Şubat 2013, Çikolata aromalı
NOW: Son kullanma tarihi Nisan 2012, AROMASIZ

33111968.jpg

15564390.jpg
mrm bu protein tozunun cıkolata aromalı 2 lbs 1 kılo olanını kullandım
ınanılmaz gaz yapıyor bılgınız olsun
laktoz hassasıyetı olan
peynır sut urunlerı vs cok tuketınce gazı olan bırıysenız
now a yonelın.

daha onceden kullanmadıgınız urunun sızdekı etkılerını gormek ıcın
deneme amaclı 1 lbs 500 gr
yada en kotu ıhtımalle 2 lbs 1 kılo olanlarından alıp denemenızı onerırım
dırek 10 lbs buyuk rısk

mrm bu protein tozunun cıkolata aromalı 2 lbs 1 kılo olanını kullandım
ınanılmaz gaz yapıyor bılgınız olsun
laktoz hassasıyetı olan
peynır sut urunlerı vs cok tuketınce gazı olan bırıysenız
now a yonelın.

daha onceden kullanmadıgınız urunun sızdekı etkılerını gormek ıcın
deneme amaclı 1 lbs 500 gr
yada en kotu ıhtımalle 2 lbs 1 kılo olanlarından alıp denemenızı onerırım
dırek 10 lbs buyuk rısk

Bende MRM Kullandım Fakat Herhangi Bi Sorunla Karşılaşmadım hatta 5 lbs lik sipariş verdim bugün . :S

hocam su ılede kullandıgımda mrm gaz yaptı
twınlab yada redıs yapmıyordu

anladım. zaten bu supplementler herkese aynı etkiyi yapmıyor. bir üründen çok memnun kalan olduğu gibi o üründen hiç verim alamayanlarda oluyor. herkes kendine etki eden ürünü bulmak zorunda kalıyor buda deneme yanılma yöntemiyle oluyor malesef. ama birkaç büyük markanın birkaç ürünü bundan muaftır bence. onlarda malum bütçeyi çok zorluyor. sen hangi gainerdan memnun kaldın peki, kaç kg kaç ay kullandın ? teşekkürlerthums:

Arkadaşlar;
özellikle
osmanov34 ve McOrco
bu başlık chat başlığı değil..supplement önerileri, kullanım şekilerinin konuşulduğu yer de burası değil..!
Sadece yurt dışından supplement alımlar burda konuşulacak.!

Anahtar cümle bu. Buna göre, asıl shipping ücretinin fiyatı ürünün büyüklüğüne ve ulaşacak yere göre değişiklik gösterir yazıyor.

Ben şöyle bir mail atmıştım onlara ve onların cevabı şu:
Yani Türkiye'ye USPS Priority international ile (5-7 gün) bu sipariş için 23.95$ dedi ama daha önce kimse bu siteden alışveriş yapmadığı için ben de pasif davrandım. Ayrıca arkadaşın dediği gibi ürünler eski ambalajlı. Ama güvenilir ve fiyatları doğru bir siteyse kesinlikle iherb'in tek alternatifi olur. Hatta onu da patlatır :D
ups dhl yada fedex ıle gonderı yapıyorlarmı
sadece usps-ptt mı

ben muscltech nitrotech hardcore ürününü alacağım fakat şu kampanyalı şu anda
buy2get1free diyor 2 tane alana 1 ürün hediye yani bi tanesi 2 lbs bu ürünlerden yani toplamda 6 lbs ediyor. Bu 3 ürün hediyeyle beraber 50$ diyor kargo ise 30$ toplamda 80$ oda 126 tl ediyor gerçekten ucuz fakat sipariş etsem bu 3 ürün kapıma ulaşır mı sizce ? ulaşmamasından korkuyorumda buda linki.
http://www.bodybuilding.com/store/mt/nitro-tech-hardcore.html
biraz bilgi verirseniz sevinirim..

ben muscltech nitrotech hardcore ürününü alacağım fakat şu kampanyalı şu anda
buy2get1free diyor 2 tane alana 1 ürün hediye yani bi tanesi 2 lbs bu ürünlerden yani toplamda 6 lbs ediyor. Bu 3 ürün hediyeyle beraber 50$ diyor kargo ise 30$ toplamda 80$ oda 126 tl ediyor gerçekten ucuz fakat sipariş etsem bu 3 ürün kapıma ulaşır mı sizce ? ulaşmamasından korkuyorumda buda linki.
http://www.bodybuilding.com/store/mt/nitro-tech-hardcore.html
biraz bilgi verirseniz sevinirim..

Kampanya güzel ama iherb'te türk müşterilerin bir notu var

"do not order 3 of the same items."

Aynı üründen 3 tane sipariş vermeyin.

Son 1 ay içersinde yurtdışından ürün getirebilen varmı arkadaşlar ? Özellikle bb den kimsenin siparişi eline ulaşmamış sanırım.Bende alışveriş yapıcam hangi siteyi önerirsiniz ?

Son 1 ay içersinde yurtdışından ürün getirebilen varmı arkadaşlar ? Özellikle bb den kimsenin siparişi eline ulaşmamış sanırım.Bende alışveriş yapıcam hangi siteyi önerirsiniz ?

Dostum geçen hafta iher'ten 5lbs whey ve creating getirttim

1-2 sayfa önce gidersen foto mevcut.

Kısmetse bugünde 10lbs mrm whey sipariş edicem iherb'ten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı