Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar bugün ikinci siparişimi verdim iherb.com dan..

Irwin Naturals, Dr. Linus Pauling, Super Multi Vitamin, with Herbs & Energizers, 120 Caplets (IRW-25315)

1 X $7.34

Twinlab, L-Arginine & L-Ornithine, 100 Capsules (TWL-00117)
1 X $13.20

Country Life, Iron-Tek, Essential Glutamine Powder, 17.6 oz (500 g) (CLF-13100)

1 X $17.83

Jarrow Formulas, Creatine Monohydrate 325, 11.4 oz (325 g) Powder (JRW-15008)
1 X $8.37

Shipping: $12.00
Grand Total: $58.74

Siparişim elime ulaşınca bilgi veririm tekrar ayrıca ilk alışverişte $5 indirim için kupon kodu isteyen arkadaşım varsa pm thums: atabilir burdan paylaşmak yasak..

kardeşim ben de online görüştüm bugun siteyle ve bana başında iki harf olan numarayı verdiler..istersen sen bir daha sor..olmadı bana mesaj at ben ilgilenirim senin için..
başında olanı bende aldım ama başında ve sonunda olması gerekiyormuş pttnin isteği bu şekilde yani o numarayla pttden sorgulama yapsanda öle bişi yok diolar

Son düzenleme:
Siparişim elime ulaşınca bilgi veririm tekrar ayrıca ilk alışverişte $5 indirim için kupon kodu isteyen arkadaşım varsa pm thums: atabilir burdan paylaşmak yasak..

bende yarın twinlab 2.5kg protein tozu ve bcaa almayı düşünüyorum. Siparişten sonra sorunsuz biçimde kapıma ulaşır umarım. Size güvenerek alışverişimi yapıcam bende eğer kuponu ö.m. olarak atabilirsen sevinirim. Teşekkürler.

bende yarın twinlab 2.5kg protein tozu ve bcaa almayı düşünüyorum. Siparişten sonra sorunsuz biçimde kapıma ulaşır umarım. Size güvenerek alışverişimi yapıcam bende eğer kuponu ö.m. olarak atabilirsen sevinirim. Teşekkürler.

siparişim şuan itibariyle kargoya verilmiş..kalamir özel mesaj olarak attım mesajlarını kontrol edebilirsin ..sağsalim alalım ürünlerimizi inş. bu 3. siparişim bitane de netrition.comdan almıştım o da sorunsuz ulaştı elime daha da türkiyeden elden supplement almam arkadaş :)

Arkadaşlar DERİN bir ohh çektim
,

iherb.com'dan DHL kargo ile sipariş verdiğim

MRM Metabolic Whey 10lbs geldi, toplam paket ağırlığı 13 lbs .

Ürün gümrükte özel olarak açılıp bakılmış. Yeşil bant gümrük bandı.

92857655.jpg

resim385.jpg

resim386.jpg

resim387.jpg

arkadaşlar iherb.com dan haziran ayı bitmeden siparişlerinizi verin bence çünkü kargo 24$ a çıkıcak..yine fazla bişi değil ama 12$ a ekstra bi supplement alınabiir...

para iadesi alabildinizi mi? bb livechat de durumu bildirdiniz mi? cevapları ne oldu..

henüz bb com a ulaşmadığı için mallar iade edilmemiş.

arkadaşlar ben de iherb ün kargo kampanyasından yararlanmak istiyorum. şu an stoğumda whey olmasına rağmen bir 10 lbs whey alayım diyorum. acaba MRM mi yoksa Now Fooda mu alsam ne dersiniz? Now Foods 20 usd daha pahalı ama protein oranı daha yüksek yağ ve şeker oranı daha düşük. ayrıca 13 servis daha fazla çıkıyor.

tek servis fiyatı
Now Foods= 0.61 USD
MRM= 0.54 USD

aslında now foods fiyat kalite bakımından mrm den daha iyi gibi duruyor ama merak ettiğim şey tat. now foods ve mrm'in her ikisini de deneyen oldu mu?

iherb'den ilk siparişimi verdim. Shipping adreste türkçe karakter kullanmışım, live chatten düzelttirdim biraz önce. Hadi bakalım sorunsuz ulaşır umarım :)

Gelen kargonun üstünde fatura bilgileri yazıyo mu?

başında olanı bende aldım ama başında ve sonunda olması gerekiyormuş pttnin isteği bu şekilde yani o numarayla pttden sorgulama yapsanda öle bişi yok diolar

hmm anladım..sen bizzat mı gittin yoksa internetten mi yaptın sorgulamayı..ben yarın gitmeyi düşünüyorum bahçelievlerdeki ptt ye..

ekranalnts1c.jpg

Arkadaşlar ayın 22'sinde bb'den Fedex ile vermiş olduğum kargom gelmedi.Aynı tarhite bb'den sipariş veripte ürünü eline geçen var mı acaba? Bu arada siparişimde 2,5 kg'luk ON Serious Mass idi.

Son düzenleme:

arkadaşlar ben de iherb ün kargo kampanyasından yararlanmak istiyorum. şu an stoğumda whey olmasına rağmen bir 10 lbs whey alayım diyorum. acaba MRM mi yoksa Now Fooda mu alsam ne dersiniz? Now Foods 20 usd daha pahalı ama protein oranı daha yüksek yağ ve şeker oranı daha düşük. ayrıca 13 servis daha fazla çıkıyor.

tek servis fiyatı
Now Foods= 0.61 USD
MRM= 0.54 USD

aslında now foods fiyat kalite bakımından mrm den daha iyi gibi duruyor ama merak ettiğim şey tat. now foods ve mrm'in her ikisini de deneyen oldu mu?
Ben denedim. Şu an now food kullanıyorum. mükemmel bir ürün. Mrm twinlab halt etmiş yanında. 1-2 haftada daha fazla hacim kazandı.twinlabda kullandım ben.İçlerinde en etkisizi emin olun o oldu. Now'un isolate whey'ini tek geçerim.
Ama ama tek eksisi tadı.Nasıl iğrenç nasıl iğrenç anlatamam. Nesquik le karıştırıp içiyorum bende.

Son düzenleme:
beni korkutanda tadıydı aslında :) aromasız bir ürün olduğu için değerleri bu kadar iyi sanırım. neyse alacam sanırım :)
Ben denedim. Şu an now food kullanıyorum. mükemmel bir ürün. Mrm twinlab halt etmiş yanında. 1-2 haftada daha fazla hacim kazandı.twinlabda kullandım ben.İçlerinde en etkisizi emin olun o oldu. Now'un isolate whey'ini tek geçerim.
Ama ama tek eksisi tadı.Nasıl iğrenç nasıl iğrenç anlatamam. Nesquik le karıştırıp içiyorum bende.

beni korkutanda tadıydı aslında :) aromasız bir ürün olduğu için değerleri bu kadar iyi sanırım. neyse alacam sanırım :)

ya bi protein tozunda yada herhangi bir sıvı supplement da tada hiç önem vermem gerçekten ama şuana kadar mega mass strawberry optimum double rich chocolate ve banana cream kullandım ..muzluyu zar zor içiyorum artık o kadar baydı ki anlatamam ama optimumdan memnun değilim ya bende bi now isolate deneyim bari bu kadar övdünüz hemde ucuza gelcek.

yok direk aradım bugünde aradım ancak sonuç yok oraya gelsem bişi farkeder mi dedim yok dediler. siz kaçında sipariş vermiştiniz?

8 inde sipariş vermiştim ve yanlışlıkla dhl ile verdim normalde fedex ile sipariş verecektim dalgınlığıma geldi..ben yarın bizzat gidicem bakalım ne diyecekler..

tek servis fiyatı
Now Foods= 0.61 USD
MRM= 0.54 USD

Bende 2si arasında kalmıştım MRM aldım.

Üretim Tarihi: 04.2010

Son kullanma tarihi 04.2013

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı