Yumurta Sarılarını Çöpe Atmayın!

Çoğu vücut geliştiricinin kahvaltısının vazgeçilmezi yumurtadır ve genelde bütün sarılar yenmez. Yumurtalarınızın sarılarını lütfen çöpe atmayın, onlarla doyacak bir sürü aç hayvan var. Sarıları ayırıp pişirerek, hatta varsa ekmekle ya da çöpe gidecek bayat ekmekleri ıslatarak yumurtayla karıştırıp kedilere ve köpeklere; sadece ekmekleri de kuşlara verebilirsiniz. Dostlarımızı unutmayalım.

upload_2014-8-10_10-59-13.jpeg

Çöpe atmayalım çünkü ; Bu sporun ilüzyonisti (Gironda) tüm yumurtayı yiyin diyor. Çinkosudur falanı filanıdır sarısında örneğin. 4 tane tam yumurta 24-25 gram arası protein içeriyor. Kolestrol, diyet zamanı düşmanı gibi kötü şeyler düşünmeyin hepsi çürütüldü. İYİ forumlar.

Tüm yumurta yemek her zaman faydalıdır 4 yada 5 tane yiyorum. Sarısını atan arkadaşlar lütfen yukarda belirtildiği şeklide yaparak çöpe atacağınıza aç hayvanlara versinler.Günlük 5 dakikanızı almaz. Susuz köpeğe su verdi diye cennete kabul edilen bir hayat kadınının hikayesini anlatmıştı bir abim ben küçükken :)

Ben genelde bütün tüketiyorum . İsraf yapmamak adına güzel bi davranış.

Her gün yumurta, 10 yumurtanın beyazını yiyorum, sarısını martılara atıyorum nasiplensin yavrucaklar. Hop basmışım aminoasidi taş gibiyim, hop bak bak bak arka kolu kes :D
Bu skeci bilenler anlar :D

Bu arada aynen bi kavanozda biriktiripte kapının önüne koyabilirsiniz.

• Like
Reactions: CCK
Her gün yumurta, 10 yumurtanın beyazını yiyorum, sarısını martılara atıyorum nasiplensin yavrucaklar. Hop basmışım aminoasidi taş gibiyim, hop bak bak bak arka kolu kes :D

Hahahha bilyom o skeci güldür güldür drn

Bende bu testere sesi nerden geliyor diyorum meğer hatun benim vücudu kesiyormuş orasına bitmiştim :D

Back
Yukarı