Yumurta Beyazını Haşlamak yerine pişirmek?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve aliyaser tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. aliyaser
    Offline

    aliyaser Üye

    Katılım:
    7 Aralık 2018
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhaba, kilo vermeye çalışıyorum. 33 kilo verdim. Fakat artık haşlanmış yumurta beyazı yemekten gerçekten bıktım usandım. Yerken kusasım geliyor. Yumurta beyazını tamamen yağsız olarak tavada kızartsam olur mu? Protein değerinde vs kayıp olmaz sanırım. Yağsız kızartacağım için kalori de çok olmaz. Fikir verir misiniz? İnsan belli zaman sonra bıkıyor ya olmuyor. Yerken çıkartasım geliyor, yiyemiyorum eskisi gibi...
     
  2. Fortuna Favet Fortibus
    Offline

    Fortuna Favet Fortibus Üye

    Katılım:
    17 Ekim 2017
    Mesajlar:
    19
    Beğenileri:
    15
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    İnşaat Y. Mühendisi
    Yer:
    İzmir
    Selamlar. Sizin sorununuza tam çözüm olurmu bilmiyorum ama bizim mutfağımızda menemen denen cidden bir harika yemek var :) ben diyette şöyle pişiriyorum yağsız tavada 5 yumurta, (4 sadece beyazı, 1 i tam yani sarılı) ve bol biber , domates, baharat.. tiksinti vermeden yenebiliyor.. önerebilirim.
     
  3. igormami
    Offline

    igormami Üye

    Katılım:
    27 Ağustos 2018
    Mesajlar:
    879
    Beğenileri:
    250
    Ödül Puanları:
    73
    aynen bu olabilir. veya çılbır yapabilirsiniz. :)
     

Sayfayı Paylaş