Yulaf

Merhaba arkadaslar is yerindeki yemeklerden uzak durmak icin malum cok yagli yulaf yemek istiyorum lakin yenmiyo sicak suda 5dk beklettim. Icine muz badem attim gene yenmiyo tavsiyesi olan varmi
 
Yulaf yemek gibi bir zorunluluk yok. Evden pilavını, yemeğini koyarsın kaba olur. İlla yulaf dersen ağız tadına uygun deneme yanılma yapman lazım. Ben son zamanlarda sulu yemeklerin içine döküyorum bence güzel oluyor. Misal ıspanak yemeği var, 200gr ıspanak içine 100gr civarı yulaf, bir kutu da ton balığı 10 numara öğün oluyor. Havanda vs ezip haşlanmış tavuk/hindi ile karıştıran da vardı. Sütle haşlayıp tarçın ve kuru meyve ile yiyen var. Protein tozu kullanıyorsan onunla karıştıran var. Hayal gücüne bağlı.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Kimi insan soğuk sıcak farketmeden yiyebiliyor (misal ben) kimisi de ısıtmadan ağzına sürmüyor. Tamamen kişisel bir durum.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
benim bildiğim yulaf sütle veya yoğurtla soğuk soğuk yenir. Sıcak ta mı yeniyor? Şaşırtıcı ?!:confused:
Sıcak alternatiflerde güzel oluyor denemeni tavsiye ederim. Ağız tadı olduğundan kesin beğenirsin diyemem ama kaybedecek birşeyin yok :)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben lor ve suyla harman yapıp 50 şer gramlık kofteler yapıyorum tavada 1 hafta boyunca duruma göre yanıma alıp soguk soguk tuketiyorum 2 ser 3 er hem karb hem iyi protein kaynagı olmus oluyor ve tadı gayet guzel isteğe göre pul biber kekik ekleyebilirsiniz tavsiye ederim
 
Back
Yukarı