İçimi kolay olur,aynen.Fakat süte mesafeliyim ben.Sütün midede beraber alındığı besinleri sarmalayıp,onlardan alınan verimi azalttığını okudum çokca makalelerde.Araştırırsanız pastorize sütün bir yararı olmadığını görürsünüz.Maalesef ne gibi büyük oyunlar dönüyor bu gıda sektöründe.Araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim.100gr yulaf + 400ml süt + 1 muz u blenderdan geçir. dik kafaya iç. kolay ve pratik
dogrudur da doğal olan şey kalmadı ki. her gıda bakterilerden arındırılacak ayağina binbir türlü işlemden geçiyor ve bakterilerle beraber değerini de kaybediyor. mümkün olduğu kadar uzak durmak lazım ama nereye kadar.. bir gün param olursa çiftlik kurarım en azından ne oldugu belli..İçimi kolay olur,aynen.Fakat süte mesafeliyim ben.Sütün midede beraber alındığı besinleri sarmalayıp,onlardan alınan verimi azalttığını okudum çokca makalelerde.Araştırırsanız pastorize sütün bir yararı olmadığını görürsünüz.Maalesef ne gibi büyük oyunlar dönüyor bu gıda sektöründe.Araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim.