yulaf ezmesi en lezzetli nasıl yenir

herkese merhabalar,

yıllardır amatör olarak basketbol ile ilgileniyorum , ara ara spor salonuna yazılıp 4-5 aylık dönemlerde antrenman yapıyorum ( genelde kışları)

çok çabuk kilo alan biri olarak sürekli diet yapma modundayım. bu yüzden yeniden ipleri elime alıp geçen seneki gibi ( hiç ölçü kaybı olmadan 7 ayda 23 kilo zayıflama ) bir düzen kurucam kendime.

sabah kahvaltıda yulaf+süt ve akşam antremandan önce yulaf+yoğurt+muz karışımı yiyorum. masa başı çalıştığım için en iyi kombinasyon bu.

yulaf ezmesi olarak herkez gibi eti lifalif yiyordum fakat yeni bulduğum bir çeşit çok hoşuma gitti. çok fazla yerde yok sanırım ama mükemmel tadı var.

yulaf ezmesi yiyemeyenler için birebir. reklam olayına giriyormu tam emin değilim ama beşiktaşta adı Ü. ile başlayan markette satılıyor.

Eklentiler

• fotograf 1.JPG
    fotograf 1.JPG
    109,8 KB · Görüntüleme: 371
  • fotograf 2.JPG
    fotograf 2.JPG
    123,1 KB · Görüntüleme: 407
  • fotograf 3.JPG
    fotograf 3.JPG
    124,5 KB · Görüntüleme: 352
valla ben her sabah 1 su bardağı yulaf ezmesi yarım muz ve 1 su bardağı süt koyuyorum öle ilçiyorum yanında tabi haşlanmış yumurta lor peyniri domates salatalık fısttık ezmesi var ama yulaf ezmesini öle yersen çok iyi olur robotla beraber karıştır

Back
Yukarı