YULAF!! (Detaylı bilgi içerde!!)

şunun için sordum sonuçta yulaf unu diyor adam yulafın tanesinimi çekmiş kabuğunumu çekmiş belkide sapını çöpünü çekmiştir yulafın değilmi sonuçta bilmem anlatabildimmi. umarım ununda yararını görürüm.

olabılır tabııkı ama guvenılır bır yerden alırsanız boyle bır endısenızde kalmaz bence

sabahları yulaf+karma proteın tozu+1 adet muz+yarım lıtre yağsız sutu karıstırıp ıcıyorum. benım yulafla ılgılı merak ettıgım sey mısal sabah nekadar yemelıyım. lıfalıf 500 gr lık bır kutu. her sabah 100 gr yeterlımıdır.

sabahları yulaf+karma proteın tozu+1 adet muz+yarım lıtre yağsız sutu karıstırıp ıcıyorum. benım yulafla ılgılı merak ettıgım sey mısal sabah nekadar yemelıyım. lıfalıf 500 gr lık bır kutu. her sabah 100 gr yeterlımıdır.
İhtiyacınıza göre değişir bu.
Yağ fazlası olmayan ve kütle kazanmaya çalışan biriyseniz vücut ağırlığınızın 4-5 katı (bazen daha da üstü) miktarda kompleks karboyu güne yayarak ve ağırlığı günün idman öncesi öğünlerine vererek tüketmelisiniz.

Kaliteli kompleks karboların 100 gramında ortalama 70-80 gram karbo olduğu unutulmamalı.

Hiç yulaf almamış biri olarak, hangi marka yulafı nereden temin edebilirim? Eti Lifalif ismini gördüm mesajlarda başka alternatif varmıdır? daha iyisi mesela?

ben diyetteyken kullanmaya başladım ve alışkanlık oldu artık sürekli yiyorum. Çok faydası var kesinlikle her sabah mutlaka bir tabak yoğut veya süt ile tüketin ;) 500gr. 3-4lira Eti lifa-lif var. Sürekli eti denmiş bendece eti diğerlerinin içinde kabukları falan var kesinlikle "eti" veya "doğa"dan başkasını almayın derim doğa biraz daha fiyatlı ama daha kaliteli.

• Like
Reactions: Ouz
Hiç yulaf almamış biri olarak, hangi marka yulafı nereden temin edebilirim? Eti Lifalif ismini gördüm mesajlarda başka alternatif varmıdır? daha iyisi mesela?

en son migrostan satın aldım... Eti Lifalif 345 gr'ı 4,5 TL.

sütle karışımını pek sevmedim ancak yoğurtla süper oluyor... tavsiye ederim! saygılar!

• Like
Reactions: Ouz
en son migrostan satın aldım... Eti Lifalif 345 gr'ı 4,5 TL.

sütle karışımını pek sevmedim ancak yoğurtla süper oluyor... tavsiye ederim! saygılar!
yoğurtmu hiç denememiştim yatarken bi bakıyım tadına
genelde ya yumurta ve lor la omlet olarak yiyorum
yada sütün içine balla karışıtırp tüketiyorum

benim aldığım meyveli olduğundan aşırı tatlı geliyor, sütle yemeyi denedim ancak pek severek yiyemedim, yoğurtla güzel oldu...

Ben yulaf içerisine nesquik+süt+meyve katıyorum,çok lezzetli oluyor.

Eti Lifalif Meyveli Müsli olarak buldum Yulaf Ezmesi olarak bulamadım hiçbiryerde mecburen onu aldım.

ben yoğurtla yiyorum
bir alman markasının yulafını buldum onu yiyorum
balla sütle karıştırınca çok şekerli oluyor
sade sütle sıkıcı oluyor
yumurtayla berbat oluyor
yumurta lorla birlikte berbat ötesi bir tadı oluyor
benim için sadece yoğurtla beraber tüketilince tadı yenilebilir bir tat
onuda 100 gr falan yemiyorum 30-50 gr falan sabah kahvaltısında yiyorum bunda abartmaya gerek yok

Back
Yukarı