YULAF!! (Detaylı bilgi içerde!!)

arkadaşlar bu müsli'nin tropikal meyveli olan yulaf ezmesinin lezzetide gayet yerinde. hemde yulafla beraber bir miktar fındık, kuru üzüm ve çeşitli kurutulmuş meyve parçacıklarıda var. ben kendimi sabahları sütle değilde 4-5 kaşık light yoğurtla yiyecek şekilde alıştırdım. gerçi bazılarına sabah yoğurt garip gelebilir ancak sabahları zaten 250 ml sütle bir ölçek whey almakta olduğum için yulafı yoğurtla yemeye çalışayım dedim, ve oldu :))

Şimdi evde bir kutuda eti'nin lialif'i de var. Bu bitince onu deneyeceğim. Sanırım tadı daha yavandır ama fiyat/kg ilişkisi daha makul.

Ben müsli aldım geçenlerde, meyve parçacıklı olanlardan.Yalnız ne kadar yemem gerektiğini kestiremiyorum.Şöyleki kilo porblemim olduğundan ölçüyü kaçırmak istemiyorum.Bir bilen söylerse eğer; sabah kahvaltısı olarak 2 yemek kaşığına ek olarak 2 kaşık yoğurtun kalorisi neye denk gelir?Ve doyurucu olur mu bu ölçü?

Yulaf hakkında

Kendime bir beslenme programı hazırladım yulaf yulaf diyor herkez burdaki marketlerin hiçbirinde bulamadım bende eti yulaflı pisküvi yiyorum günde 1 paket yerini tutarmı?

"eti lifalif" yulaf ezmesi almanı tavsiye ederim, bir topiktede yazmıştım. lif,protein,karbo,enerji açısından zengin bir menü. 3,5 liraya satılıo tüm marketlerde 500 mg olarak. sütle karıştırıp mama gibi yiyebilirsin fakat ben herşeyin içine- üstüne ekliyorum :)

"eti lifalif" yulaf ezmesi almanı tavsiye ederim, bir topiktede yazmıştım. lif,protein,karbo,enerji açısından zengin bir menü. 3,5 liraya satılıo tüm marketlerde 500 mg olarak. sütle karıştırıp mama gibi yiyebilirsin fakat ben herşeyin içine- üstüne ekliyorum :)

Çok saol usta ben yulaf diyodm anlamıyodu kimse marka ismi verince bulabilirim belki

Bu yulaf ne kadar pahalıymış Türkiye'de, buraya gelince anladım.

Adamlar 35 cent'e satıyorlar yarım kilosunu.

Her alanda sömürü...

Bu yulaf ne kadar pahalıymış Türkiye'de, buraya gelince anladım.

Adamlar 35 cent'e satıyorlar yarım kilosunu.

Her alanda sömürü...

Türkiye'de gerçektende bu kaliteli ve ucuzmuş dediğim hiç bir şeye rastlamadım.

arkadaşlar peki kahvaltıyı sadece yulafla yapsak olurmu ve bunu yemenin ölçüsü nedir? Kaç kaşık yulafa ne kadar süt konması ideal olur (benim yağlarımı azaltmaç amaçlı kullanmak istediğimi göz önünde bulunurarak cevaplarsanız sevinirim.)

yulaf unu buldum, baharatcıd benden başka kulanan varmı, tavsiye edermisiniz.

sabahları kahvaltı için:)

yulaf unu buldum, baharatcıd benden başka kulanan varmı, tavsiye edermisiniz.
sabah kahvaltıda 5 yumurta akı 1 tanede sarısı yulaf unuyla karıştırıp iyice cırpıp sadece sıvı yağla nemlendirilmiş tavada pişirirsen cok guzel lezzetli bir krep oluyor.... tavssiye ederim besin değeri sporcular icin ideal hem ekmekte aramıyon:)

e tabııkıde aynı yulaf ezmesının un halını dusun

ben yulaf ununu kurabıye yapmak ıcın kullanıyom

şunun için sordum sonuçta yulaf unu diyor adam yulafın tanesinimi çekmiş kabuğunumu çekmiş belkide sapını çöpünü çekmiştir yulafın değilmi sonuçta bilmem anlatabildimmi. umarım ununda yararını görürüm.

Back
Yukarı