Düzensiz bilinçsiz supplement kullanımına başlamamalısın ayrıca 2 aylık bir süreç için gereksiz . Aynı zamanda ölçü almakta bir o kadar gereksiz 1 yıldan önce . Bunlar benim görüşlerim tabii ama bazı şeyleri deneyimleyerek görmen gerekir ayrıca antrenörün hariç KİMSENİN SÖYLEDİKLERİNİ DİNLEME ! antrenörünün seninle ilgilenmediği düşünüyorsan programını kendin hazırla . Bu tür gereksiz konular ve saçma sorular kafandan zamanla silinecektir[/quote
Düzensiz bilinçsiz supplement kullanımına başlamamalısın ayrıca 2 aylık bir süreç için gereksiz . Aynı zamanda ölçü almakta bir o kadar gereksiz 1 yıldan önce . Bunlar benim görüşlerim tabii ama bazı şeyleri deneyimleyerek görmen gerekir ayrıca antrenörün hariç KİMSENİN SÖYLEDİKLERİNİ DİNLEME ! antrenörünün seninle ilgilenmediği düşünüyorsan programını kendin hazırla . Bu tür gereksiz konular ve saçma sorular kafandan zamanla silinecektir
bilmiuorim antrenorum spor yaptigin her zaman kullanabilirsin dedi ama cok yiyorum herseyim duzenli fakat hacimlenmeyip iskeletor gibi kas olmasindan korkuyorum burdaki programlara bakincada hocaminki eksik geliyor gibi ve cok kararliyim hergun aratiriyorum d