yuksek kilomu dusuk kilomu

Arkadaslar merhaba 2 aydir bu sporla ilgileniyorum yasim 20 boy1.71 kilo 60 Kol 31 omuz 111 gogus 98 olculerim bunlar kafama takilan soru su bu spori yapan arkadaslarim genislemek istiyorsan hacimlenmek icin Kaldirabilecegin en yuksek kiloyla gir 5 tekrardan 4-5 set yap dediler forumda okuduklarim ise dogrusunun piramit sistemi oldugunu soyluyor ben hacimlenmek genislemek istiyorum sizce hangisi daha etkilidir ayrica gainer whey protein ve amino kullaniyorum haftada 4 gun antreman yapiyorum beslenmem duzenli

Düzensiz bilinçsiz supplement kullanımına başlamamalısın ayrıca 2 aylık bir süreç için gereksiz . Aynı zamanda ölçü almakta bir o kadar gereksiz 1 yıldan önce . Bunlar benim görüşlerim tabii ama bazı şeyleri deneyimleyerek görmen gerekir ayrıca antrenörün hariç KİMSENİN SÖYLEDİKLERİNİ DİNLEME ! antrenörünün seninle ilgilenmediği düşünüyorsan programını kendin hazırla . Bu tür gereksiz konular ve saçma sorular kafandan zamanla silinecektir

Bi
Düzensiz bilinçsiz supplement kullanımına başlamamalısın ayrıca 2 aylık bir süreç için gereksiz . Aynı zamanda ölçü almakta bir o kadar gereksiz 1 yıldan önce . Bunlar benim görüşlerim tabii ama bazı şeyleri deneyimleyerek görmen gerekir ayrıca antrenörün hariç KİMSENİN SÖYLEDİKLERİNİ DİNLEME ! antrenörünün seninle ilgilenmediği düşünüyorsan programını kendin hazırla . Bu tür gereksiz konular ve saçma sorular kafandan zamanla silinecektir[/quote
Düzensiz bilinçsiz supplement kullanımına başlamamalısın ayrıca 2 aylık bir süreç için gereksiz . Aynı zamanda ölçü almakta bir o kadar gereksiz 1 yıldan önce . Bunlar benim görüşlerim tabii ama bazı şeyleri deneyimleyerek görmen gerekir ayrıca antrenörün hariç KİMSENİN SÖYLEDİKLERİNİ DİNLEME ! antrenörünün seninle ilgilenmediği düşünüyorsan programını kendin hazırla . Bu tür gereksiz konular ve saçma sorular kafandan zamanla silinecektir
bilmiuorim antrenorum spor yaptigin her zaman kullanabilirsin dedi ama cok yiyorum herseyim duzenli fakat hacimlenmeyip iskeletor gibi kas olmasindan korkuyorum burdaki programlara bakincada hocaminki eksik geliyor gibi ve cok kararliyim hergun aratiriyorum d

Kendi programını hazırlayabilmek için bilgi birikimin olması gerekir. Program hazırlamak egzersizleri alt alta yazmaktan ibaret değildir. Bir sistematiği vardır. Bunun için kendi programını hazırlamayı eğer yeni başlayan biriysen deneme.

Forumda yeni başlayanlar için örnek antrenman programları, beslenme başlıkları ve supplement kullanımı ile ilgili başlıklar mevcut.

Link; Bodyforumtr kullanım kılavuzu | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

İlk iki hafta programa ve antrenmanlara hazırlık için hafif kilolar kullanmalısın. Daha sonra tekrar sayılarını 8 ila 10 arasında tutabilirsin. Piramit de deniyebilirsin.

ben ince vücut sevdiğimden çok tekrar daha iyi. sende istediğin vucuda göre çok tekrar az tekrar ayarlarsın.

Back
Yukarı