aynisi baska biyerde daha yazmistim tekrar belirtmek istiyorum cunku bence bu cok buyuk bir sorun insanimizin malesef medeni ceserati yok ben her antremandan once bodybuilding.com a gidip ordaki insanlarin gelismelerine bakiyorum yaptiklari inanilmaz degismeleree bakiyorum ve acaip gaza geliyorum neden aynisi bizdede olmasin Benim anlamadigim bu cesaret meselesi nasi oluyo yazilmis ya cesaret edemedim resim koymaya felan onun sebebini anlamiyorum bodybuilding.com a bakarsaniz bayanli ve erkekli olarak milyonlarca uye ve herkes resim koyabiliyor orda sorun olmuyor burdada sorun olacagini sanmiyorum hem zaten ne gibi bir sorun olabilir onuda anlamis degilim kimse koydugunuz resimden gelip sizi bulup yakaniza yapismicak cesaret edemicek bisey yok bunda umarim turkiyedede birgun bodybuilding.com gibi herkesin rahatca resim koyabilecegi birbirine destek olabilecegi ve bu koydugu resimlerle diger insanlara ilham kaynagi olabilecegi bir sitemiz olur.....
bence guruplar kuralim bilmiyorum yoneticiler ne der bu duruma ama bence cok iyi olur kategorilerde olabilir mesela kilo vermek isteyenler veya vucut gelistirmek isteyenler icin gruplar kuralim ozel bir sayfamiz olsun orda surekli o amaca yonelik bilgiler paylasilsin 12 haftalik programlar olsun herkes kizli erkekleri gelismelerini asama asama resimlerle eklesin bu diger insanlara destek versin ozellikle diyet donemlerinden tek basina olmaktansa boyle bir grubun faydalari inanilmaz derecede fazla olur gruplarin basina surekli destek olmak bilgi vermek amaciyla hocalarimiz gecsin ki burda cok degerli hocalarimiz var cogunuzunda tanidigi
hocam harika demişsinde...bak şimdi bu önayak olma işi neden bir türlü olmuyor...site üyelerinin %90 nı amatör bilgisiz yada yeterince bilgiye sahip değil diyelim..araştırması gereken konunun ne olduğunu dahi bilmiyor...soru sorana cevap veren hoca diye tabir edilen kimse yok.. ancak birbirne teşekkür eden ve üyeleri uyaran yöneticiler var...ben bir bonatchi idi sanırım birşeylere cevap verdiğini gördüm... oda okuduğum başlıklarda...hepsine yazarmı bilemem...
ciddi manada kaliteli yorum yapan yol göstermeye çalışan ve bilgili oluşunu üstünlük için değil bilgilendirmek için kullanan bir arkadaş gördüm..
D.wolf
kendisine tekrar teşekkür ederim..
insanların cesaretlenmesini istiyorsanız insanları bilgilendireceksiniz...sitede görev almışsanız milleti banlamaktan çok yardımcı olacaksınız...resim koyan insanlara profesyonel gözle bakacaksınız ve yorumlayacaksınız gerekirse yol göstereceksiniz...öyle birbirni övmeyle, teşekkür etmeyle olmaz bu iş...olmamalı...
birde "forumda var ara" klişesi....yahu var olduğunu biliyosan o versen ne olur o linki forumda var ara deyinceye kadar...
unutulmasın ki kimse doğuştan bu bilgilere sahip değil...bunları bilmek üstünlükte kazandırmaz kimseye...
ayrıca kimi arkadaşlar bunu kullandım sunu bilmem ne yaptım süper işe yaradı şeklinde topicler acıyor ve bazıları yasaklı maddeler...ben hiç müdahale görmedim bu topiclere...allah korusun bir 15 yaşındaki gencin sırf hevesle o ilaçlardan kullandığını ve çok ciddi bir rahatsızlık geçirdiğini varsayın...bunun vebali büyüktür...
kız erkek fark etmez.. kendine güvenen de koyar resmini, güvenmek isteyende...yeterki koyduları sayesinde doğru yönlendirilsin...yaptığı işi bilen insan sevecek ve daha layığıyla yapacaktır...o zaman kalite artacak ve belkide birgün bodybuilding.com gibi bir gelişşim sağlanabilecektir..
yanlış anlaşılamaması dileklerimle...
saygılar...