Yorgunluk sorunu

Merhaba arkadaşlar. Lise son sınıf öğrencisiyim sabah 8 de okula gidiyorum akşam 5de eve geliyorum. Uzanıyorum yemek yiyorum derken saat 7de fitness salonuna ggidiyorum ve haliyle yorgun oluyorum bu da ağırlık kaldırmamı engelliyor. Sizce ne yapmayalım antrenmandan önce ne yemeli veya içmeliyim dinç bir şekilde salona gidebilmem için.

Motivasyon ve kahve. Kendini motive etmessen, gaza getirmezsen, zorlamassan olmaz zaten. Ben bazen en kötü hissettiğim günde bile zorlarım giderim, ve ilginçtir ki o idman iyi geçer.

bu arada beslenmen yetersizse o yüzden de günlük tempona enerjin yetmiyor olabilir.

Beslenmem haliyle yetersiz oluyo çünkü okul saatleri içinde fazla enerjik şeyler yiyemiyorum tost poğça vb şeyler yiyebiliyorum anca. Evden bişeyler getirmek istedim ama bir türlü uygulayamadım siz bir şeyler önerir misiniz

Beslenmem haliyle yetersiz oluyo çünkü okul saatleri içinde fazla enerjik şeyler yiyemiyorum tost poğça vb şeyler yiyebiliyorum anca. Evden bişeyler getirmek istedim ama bir türlü uygulayamadım siz bir şeyler önerir misiniz
Poğaça,küt böreği yedikten sonra spora gidersen olacağı bu! Ben okula giderken kaplara pilavımı tavugumu koyar muzumu koyar öyle giderdim sende yapabilirsin yapmassan yorgunluk problemin hep devam edecek.

Sabah kahvaltıda güzel beslen. Okula götürebilirsen yumurta vs. götürmeye çalış. Olmazsa fazlı yağlı şeylerden uzak dur. Kakaolu süt gibi şeylerle tok tutmaya çalış kendini. Antrenmandan önce ise 10 dakika civarı kollarını vs. ısıt, muz ye, kahve iç ve antrenman öncesi karbonhidrat değeri yüksek olan şeyler tüket. Başarılar :)

Beslenmedendir senın yorgunluğun ozaman onu duzene sokman gerekiyor..

trance aç kendine gel
Trance ne demek oluyor anlamadım[DOUBLEPOST=1446820919][/DOUBLEPOST]Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bugün yanımda bir şeyler getirdim utanarakta olsa yedim ve gayet dinç ve tok bir şekilde spora gidicem şimdi. Bu arada son bir sorum olacak çiğköftenin herhangi bir yararı varmıdır vucüda veya zararlı mıdır çünkü arada öğlen arasında filan yiyorum

Trance ne demek oluyor anlamadım[DOUBLEPOST=1446820919][/DOUBLEPOST]Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bugün yanımda bir şeyler getirdim utanarakta olsa yedim ve gayet dinç ve tok bir şekilde spora gidicem şimdi. Bu arada son bir sorum olacak çiğköftenin herhangi bir yararı varmıdır vucüda veya zararlı mıdır çünkü arada öğlen arasında filan yiyorum
Neden utaniyorsun ki? Senin yaptigini yapmadiklari icin onlar utanmalilar :)

Kardeşim liseye giderken hergün götürürdüm yemeğimi millet imrenirdi neden utanıcakmışsınki ?

Ogle yemegimi ve saat 4 teki yemegimi saklama kabiyla is yerine goturuyorum hergun.diaarida alacagin her yemekten daha temiz ve kalitelidir.maddi olarakta rahatlarsin

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşım bende lise öğrencisiyim. Utanma, olumsuz şeyler söyleyenler olacak. Seni çekemedikleri için. Sen gözünün önüne hayallerini getir.
Arkadaşlarım kola içerken ben süt içiyorum. Dalga geçiyorlar sonra kola içmediğim için vücudum böyle diyorum öyle kalıyorlar.
Umursama! Tam gaz devam.

Yorumlarınız için teşekkürler sayenizde iyi gaza geldim:) sabahleyin evden çıkarken lorlu omlet yiyorum 3 saat sonra okulda evde yaptığım sandviçi yiyorum öğlen iki tane muz yiyorum ( veya çikolatalı süt içiyorum) şimdilik durum bu. Varsa eklemem gereken söyleyebilirsiniz

diyetini bilmiyorum ama yulaf çok tok tutar ve sana çok yardımcı olur.

Kilo almaya çalışıyorsan yulaf ve tatlı şeyler karışım yapıp mılletı kıskandırabilirsin bile :) (kahvaltımı kaba koyup yanımda gotururdum bazen, arada bir de yulaflı ve nutellalı omlet yapıyordum waffle gibi oluyordu kızlar bile imrenmişlerdi ahahahahahha) (ilk önce insanlar manyak gözüyle bakabiliyorlar, ama sonra çok saygı duyuyorlar.)

diyetini bilmiyorum ama yulaf çok tok tutar ve sana çok yardımcı olur.

Kilo almaya çalışıyorsan yulaf ve tatlı şeyler karışım yapıp mılletı kıskandırabilirsin bile :) (kahvaltımı kaba koyup yanımda gotururdum bazen, arada bir de yulaflı ve nutellalı omlet yapıyordum waffle gibi oluyordu kızlar bile imrenmişlerdi ahahahahahha) (ilk önce insanlar manyak gözüyle bakabiliyorlar, ama sonra çok saygı duyuyorlar.)
Haahahahahaha nutellalı omlet ilk defa duydum yapmaya çalışıcam ama tabiki ilk deneyişimi evde yapıcam bakalım sonuç ne olacak. Bu arada o yulaf dediğin şeyi denedim ama tok tutmadı bende bıraktım. Yanlış kullanmış olabilirim orasını bilmiyorum

Poğaça,küt böreği yedikten sonra spora gidersen olacağı bu! Ben okula giderken kaplara pilavımı tavugumu koyar muzumu koyar öyle giderdim sende yapabilirsin yapmassan yorgunluk problemin hep devam edecek.
Katılıyorum sonuna kadar. Lise 3. Sınıfım. Sabah erkenden kalkıp yulaf süt muz karışımı yanında yumurtalarımı yiyorum ve akşamdan hazırladığım yemek kabını alıp çıkıyorum evden içinde tavuk,pilav oluyor genellikle ve yanında 1 avuç kadar ceviz içi :) sanada onu öneririm ve 4.30 da eve geliyorum direk salona gidiyorum ona rağmen enerjim yerimde oluyor.

Düzenleme: utanarak yedim demişsin. Utanacak ne var beni taktir ediyorlar kızlar erkekler. Bende ilk götürdüğüm zamanlar utanırdım ama sonradan geçti. Hatta disiplinli,sorumluluk sahibi erkek olarak 1 adım öndeyim yanındada güzel bir vücut :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Yorumlarınız için teşekkürler sayenizde iyi gaza geldim:) sabahleyin evden çıkarken lorlu omlet yiyorum 3 saat sonra okulda evde yaptığım sandviçi yiyorum öğlen iki tane muz yiyorum ( veya çikolatalı süt içiyorum) şimdilik durum bu. Varsa eklemem gereken söyleyebilirsiniz
Sandviçinde kesinlikle beyaz ekmek kullanma ve mümkün oldugunca tavuklu veya ton balıklı olmasına özen göster ara öğün olarakta 1 avuç ceviz,1 avuç fındık,elma,muz vs olur ama çikolatalı süt falan böyle şeyler tüketmemeye çalış.

Back
Yukarı