Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

ne9yhyra.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

3 öğün
220 gr bulgur
165 gr tavuk
100 gr yoğurt
5 adet domates bahçe
5 adet erik

ustalar mrb ben 2 gibi yatıp 10 gibi kalkıyorum
2 gibi yattığım için akşam 6 da yemek yiğiyorum 7 saat aç kalıyorum geceleri
akşam 8.30 gibi portakal elma yemekte sıkıntı olurmu sonucta meyvelerde şeker ve herzaman 150 kalori acık bırakıyorum

Akşam 6 da yiyorsun gece 2 de yatıyorsun yani bu 14 15 saat ac kalıyorsun bu cok fazla

Birazdan
10 badem
100 gr lor
Birde elma sirkesi içmeye karar verdim ılık suyun içine 1 çorba kasığı
Ve son yeşil çaylarımıda içip günü kapatıyorum bugun off gündü 1900 kalori aldım

Akşam 6 da yiyorsun gece 2 de yatıyorsun yani bu 14 15 saat ac kalıyorsun bu cok fazla

yani akşam yemek sıkıntı yaratmaz dimi ben böyle 70 kiloya indim ama hala popo baldır duruyor bel ip ince kol cok kücüldü popo inat etmiş kilom 70 lerde ama ideal kilomda 70 felan baldırların gitmesi lzm 60 larda anca kaybolur bu

Valla sağlıksız verdigin için kg yag oranında artmıştır bence günlük bazal metobolızma hızı hesaplayıp sağlıklı bir şekilde vermenizi öneririm beslenme programınızı yazarsanız antmn ile birlikte daha net yardımcı olabiliriz basarılar

benim düzenim söyle
sabah 10:00
3 yumurta beyazı
2 kibrit kutusu beyaz peynir
8 zeytin
1 domates
1salatalık kahvaltı hep böyle yaptım hiç başka eklemedim

öğlen 150 gr bulgur pilavı
1 kase yoğurt
pane harçlı tavuk 150 gr bu tarz şeyler

akşam ev yemekleri - taze fasulye -mercimek corbası -salata yoğurt- kuru fasulye-v.b şeyler

hergün 40 -1 saatlik kardiyo kardiyoda insanity warkout takvime göre yaptım 2 ay boyunca

akşam 21:00 1 elma-1 portakal felan böyle yaptım güzel sonuclar elde ettim ama şuan yağ oranım fazla geliyor kilo verme cok yavaşladı

metabolizma hızımıda bilmiyorum üsteki yazdıklarımla kilo verdim suanki yaptıklarım o diyet listesi ama + fitness yapıp akşamda insanity yapıyorum

yaş 18

boy: 1.78 felandır

kilom 120 lerdeydi ve fitnesde tartıldım 1 ay önce 80 di şimdi 73 70 felan

Beslenme sıkıntı var proteini yüksek tutup karboyuda sınırla tutup kaliteli yagı biraz artırabilirsin idmanları ayırabilirsinlz bu şekilde uygulayabilirsiniz günlüğü takıp edebilirsiniz basarılar

onmli olan caloridir, harcadıgın calori - 500 altı alırsan yani 2500 calori harcıyorsan 2000 calori alırsan 20 tane meyve ye gene verirsin.. ama meyve seker oranı yüksektir, ve bişey olmaz korkma.. meyve yiyorsan yaban mersini, yeşil elma iyi ama kesinlikle yanında yağ al, altınızı çizerek söylüyorum meyveyi tek yersen şeker oranı yüksek oldupu için meyvedeki vitamini alamazsın. o yüzden yağlara ihtiyacın var, 2 yeşil elma, 40-50 gr kuruyemis 55 gr kuruyemiş yeterlidir.

1.Öğün: 196 gr yulaf ezmesi, tarçınlı, 2 gr ceviz üstüne yarım ceviz yanı, 30 gr çilek bahcemizden topladm koydum, 4 yumurta beyazlı omlet, tarçınlı yoğurt, salata, zeytin.

2.Öğün: 215 gr tavuk gogus eti, 400 gr lapa bulgur, salata.

3.Öğün: 100 gr kepekli ekmek, 100 gr tavuk gogus eti, salata.

antrenman: plyometrich cardio, bacak pert. :)

4.Öğün: bol marul salatası, zeytin, 100 gr tavuk gogus eti.

ciko ben baya bi kilo verdimde 70 kiloya tam ulaştıgımda insanity warkoutu bırakıcam ben şimdi düşüncem söyle baldır ve kalça cok yağlı savaş hoca diyorduki en son giden yağ kiloyu almaya başladıgımız yerdir diyor bende kiloyu söyle almıstım cips kola pc cips kola pc tabiki kalçaya vurdu kilo vermekte yetmedi hocama sundum bunu hocam diyor diyet + bisiklet yapmak diyor sence diyet+kardiyomu yoksa diyet+bisiklet arada bir koşumu ideal kilom 70

Tabiki caloridir ama daha cok kompleks ürün ve lifi yüksek ürünler tercih etmelisin çikonun dediği gibi ne alırsan al calori aşmadıgın sürece kilo almazsın ama sağlıklı beslenme ve hormonlara hitap eden beslenmeliyiz

hocalar 7 ay kosturur, 8 ay agırlıga sokar daha fazla para kazanır.. dostum inan bana bu iş beslenme ile ibaret.cardionu rülü %7 yag oranının altına inmekle olur. cardıo anlık yağ yakar ama ağırlık günboyu yağ yakımını devam ettirir. o yuzden harcadıgın calorinin - 500 altı al sadece agırlık yap 2 hafta dene sonra gel buraya bize teşekkür edersin zaten. :)[DOUBLEPOST=1400748210][/DOUBLEPOST]1.öğün: 25 gr kepekli ekmek, 100 gr tavuk gogus eti, büyük kase salata, 16 adet zeytin.

Öğlen
125 gr kepekli makarna cig gali
225 gr tavuk
2 adet domates
Yeşil Cay
Sade kahve
Ara
40 gr fıstık yada
Badem yiyicem
Bugun idman
Omuz trıpses var bide karın

kalori limitim 1900 ve bugun toplam 1100 kalori yaktım
aldığım kalori 1600 Felan Karbo sınırım kaç olmalı sizce ? karbonhidrat kacıyor arada bulgur pilavı v.b şeylerden

karbonhidrat 150,83
yağ 44,69
protein 90.87

3 olmalı kalori glukojen depoları boş olması lazım ne kadar çok karbo o kadar glikojen doldurur onun için 3 geçme derim yag yakın için

Back
Yukarı