Yine, yeniden Yağ Yakımı - Kas İnşaası

30 40 gun olmuştur. :D[DOUBLEPOST=1397395339][/DOUBLEPOST]ben son 1 yılda 1-2 ay klaçamak yaptım okadsar.sağlıklı tyerdım fazla yerdım kondısyon uzerınde çalışırdım.

Buda yeni suplement kürüm
ubyme5us.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kardes naptin sennnn
Cardio olmadan olur mu? Cardio ya sadece kalori yakma acisindan bakiyorsun cok yanlis bence.
Cardio dayaniklilik arttirir,
Cardio yu kisa ve agir yaparsan butun gun boyunca yag yakimina etkisi olur.
Ayrıca solunumun düzenlenmesini de sağladığı için, hücre ve dokulara taşınan oksijen miktarını dolayısıyla da kas sisteminin enerji üretme kapasitesini arttırır.
Bunlar artik klise oldu ama dogru,mit degiller.
Basarilar.

dostum ben 1 gun crossfıt yapıyorum yeter bana ve tabı yoga.. yetrınce cardıo aptım fuutbol ıcın hazırım zaten..her cardıo katabolıkti. :D

son ogunumde domatesli haşlama 210 gram tavuk gugsu, 250 gram yoğurtu un ıcıne bıçakla mınık mınık dogradıgım 10 yer ıstıgı ıle karıstırdım, bol tarçın ekledım ve 120 gr salata yedım.

1.Öğün: 350 gr haşlanmış makarna, 115 gr çilek, 29 gr zeytin.

Antrenman: Göğüs, Triceps, ABS. (tek bolge benım ısım deyıl :) haftada 3 gun body 2 gun cardıo ya devam! )

Antrenman Sonrası: 24 gr %54 kakaolu bitter, BCAA 4 tablet, Whey, Gabaa, L-Glutamin, CLAA.

2.Öğün: 350 gr makarna, 7 yumurta beyazı.

3.Öğün: 200 Gr salata (soğan, domates, salatalık, çok az maydanoz), 150 gr tavuk göğüs eti.. 29 gr (1 orta dilim), kepekli ekmek.

40-45 dk snra kahve (sekersiz, kremasız)

4.Öğün: 150 gr tavuk göğüs eti, salata, yeşil çay. (daha yemedim)

Bugün yağ oranımı ölçtürmedim, karın kası kendini göçstermeye baslıyor, yakında foto yüklücem.

Back
Yukarı