Burak Sertman
Üye
Her gün 1-2 kaşık yemek özellikle kahvaltıda güne iyi başlamaya yardımcı oluyor.Kendim uzun süredir kullanıyorum güzel enerji artırıyor
Ben spordan 2 saat önce civarı yiyorum yağlanmayı en aza indirgemek için tavsiye ederim, iyi de enerji veriyorHer gün 1-2 kaşık yemek özellikle kahvaltıda güne iyi başlamaya yardımcı oluyor.Kendim uzun süredir kullanıyorum güzel enerji artırıyor
[DOUBLEPOST=1522929078][/DOUBLEPOST]Fistigin fazlası zararsa ezmesi de zararlı olabilir. Fıstığın aşırı tüketimi icinde bulunan bilmem ne maddesi yüzünden prostat kanserine yol actigini soylemisti. (Dr. Builder)Merhaba arkadaşlar, bugün markette hangi besinlerde ne kadar protein olduğunu görmek için dolandım biraz. Yer fıstığı dikkatimi çekti. Tadımın yer fıstığındaki besin değerlerini yazıyorum; (100 ggramında)
Enerji: 562
Protein: 25,25
Toplam yağ: 45,8
Doymamış yağ: 36,49
Doymuş yağ: 9.08
Kolesterol: 0
Karbonhidrat: 12.15
Diyet lif: 12.34
Protein tozu alacak bütçem olmadığı için bu tarz yollarla protein ihtiyacımı gidermek istiyorum. Peynir, yumurta, et ürünleri de tüketmeye çalışıyorum tabi.
Sormak istediğim soru şu; Bu yer fıstından yesem, mesela her gün 50 gram veya daha az, nasıl bir faydası-zararı olur sizce.? Protein ihtiyacımı karşılayım derken yağ artmasın!
Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar? Ya da ne önerebilirsiniz?
Kararında yemeği unutmamalı yararlı diye bir günde kavanozu yarılamamak lazım[DOUBLEPOST=1522929078][/DOUBLEPOST]Fistigin fazlası zararsa ezmesi de zararlı olabilir. Fıstığın aşırı tüketimi icinde bulunan bilmem ne maddesi yüzünden prostat kanserine yol actigini soylemisti. (Dr. Builder)