Yeniyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamun aleyküm,hayırlı bayramlar.
Benim mesleğim gereği ağır kaldırmam gerekiyor,kollarım biraz zayıf.Vücut geliştirmeye karar verdim.Yağ oranı yok kadar az,metabolizmam hızlı,ne kadar yağlı yesemde kilo almıyorum,55te sabitim.Bel kalınlık 69 cm,yağ oranı %4 Birkaç sorum olacak.

1.) Dambılla sadece kol mu çalışabilirim? Göğüste istiyorum. Futbolla ve bisiklet sporuyla uğraştığım için bacak kasım var.

2.) Sadece dambılla çalışsam herhangi bir sorun olur mu?

3.) Her gün çalışsam ilerde kasla için sorun olur mu? Bu sporu yapan bazı arkadaşlarım 1 gün gidiyor 1 gün dinleniyor.

Forumda gördüğüm uzmana soralım @FleXoR

Bugünden itibaren her ay foto çekip biriktireceğim,değişimi paylaşacağım.İyi Forumlar :)

Son düzenleme:
internetten yağ oranımı :) 100 kg biri %30 yağ oranıda olabilir %5 te
herneyse vücut ağırlığınla bile çalışabilirsin salona gitme imkanın yoksa forumda mevcut yapabileceklerin

Flexor hoca forumdan emekli olali cok oluyor. Eczanelerde vucut kitle endeksi olcen tartilar var. Forumda yeni baslayanlar icin 1-2 program var. Flexor hocayi ogrendiysen o programlarida kesin gormussundur.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Forumda evde dumbella calisma programi var.dumbell almam diyorsan vucut agirligiyla yapilacak programda var. Beslenme programida mevcut sabit basliklarda. O basliklari okuyarak bilgi sahibi olabilirsin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı