Şınav hareketi diğer hareketlerdeki verimini oldukça düşürecektir bu nedenle göğüs hareketlerinin en sonuncusu olarak tercih etmen en mantıklısı . Yazdığın kol hareketleri güzel ancak ben bu hareketlerin hiç birinden barbell curl kadar verim alabileceğini düşünmüyorum bence her programda bir şekilde sabit kalması gereken bir hareket ama yine de sen bilirsin . Bacak için gördüğüm kadarıyla sadece leg extension yapıyorsun bunu da bence göğüs -biceps gününü başına koyarsan antrenman sonunda kanı bacaklara cekmemiş olursun . Sırt- Triceps günü gayet güzel . Omuz günü Stygia'nın da dedigi karın hareketlerini en son yapmalısın ve Dumbbell Shoulder press i çıkararak Lateral raise eklemelisin . Gerçekten Omuz için 1 Press hareketi çok çok yeterli oluyor . Bacak calısıp calısmamak sana kalmıs burada sana bacak calıs diye baskı yapma hakkını bize kimse vermez lakin ileride yeteri kadar hacim alamadığın zaman sorunu beslenme ve bacak antrenmanı dışında başka yerlerde aramamalısın . En kötü ihtimalle leg extension atıp 4-5 set Leg press koysan ağır girmesen de 15-20 tekrarlarla calıssan dahi çok faydasını göreceğini düşünüyorum . Leg extension aşırı saçma ve gereksiz bir hareket bana kalırsa