MightyBody
Üye
Arkadaşlar bugün alışverişe çıktım salona başlayacağım 1 eldiven 1 adette spor ayakkabı satın aldım. Bunları sizinle paylaşıp eksi veya artı yönlerini öğrendimmi daha iyi olur diye düşünüyorum. Ne olsa bu forum yardımlaşma forumu 
Eldivenimi ucuz bir model seçtim çünkü yeni olduğum için max 15-20 kg ağırlık kaldırabileceğimi düşünüyorum..
Eldivenim Aşşağıdaki Gibi Voit Power Up Modeli 36.50 Gibi Bir Fiyata Satın Aldım.
Ve ayakkabımı göstereyim herkese alışveriş yapmasını öneririm sportive'de 100tl hediye çeki aldık bayram kampanyası sanırım.
Ayakkabım Normalde ASICS Alacaktım Ama Fiyat 400'leri Gösterdi Gereksiz Diye Düşündüm Bu Ayakkabıyı Satın Aldım
Birde Akşam Yemeğinde 3 dilim çavdar ekmeği yedim sıkıntı olurmu
[DOUBLEPOST=1442428918][/DOUBLEPOST]Birde Şort Almayı Düşünüyorum Bütçe 50-100TL Arası Önerirseniz Sevinirim...

Eldivenimi ucuz bir model seçtim çünkü yeni olduğum için max 15-20 kg ağırlık kaldırabileceğimi düşünüyorum..
Eldivenim Aşşağıdaki Gibi Voit Power Up Modeli 36.50 Gibi Bir Fiyata Satın Aldım.

Ve ayakkabımı göstereyim herkese alışveriş yapmasını öneririm sportive'de 100tl hediye çeki aldık bayram kampanyası sanırım.
Ayakkabım Normalde ASICS Alacaktım Ama Fiyat 400'leri Gösterdi Gereksiz Diye Düşündüm Bu Ayakkabıyı Satın Aldım

Birde Akşam Yemeğinde 3 dilim çavdar ekmeği yedim sıkıntı olurmu