Arkadaşlar 7-8 ay boyunca düzensiz beslenmeden dolayı çok kilo aldım, alkol,abur cubur derken bu işin sonu olmadığını anladım ve bir dur dedim kendime. Şuan göbek biraz fazla.
Boy: 1,86
Kilo: 07.03.2017:101,7kg 29.03.2017: 98,5kg
Daha çok kilo vermek istiyorum.
Ayın 7 sinde spora başladım ve diyete girdim. Spor da ilk gittiğimde 40dk cardio yapıyorum, daha sonra 20dk boyunca kollara yöneliyorum. Haftanın 5 günü spora gitmeye çalışıyorum.
Diyet de ise Tuzu,şekeri ve beyaz ekmeği tamamen kestim.
Sabah:
1 Bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
3-4 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tane yumurtanın beyazı
Öğlen:
Genelde salata yiyorum
Sebze yemeği vs.
(iş de yediğim için tam belli olmuyor genelde kuru fasulye,çorba,sarma,tavuk haşlama vs oluyor)
Akşam:
18.00 gibi eti lifalif'i sütün içine döküp yiyorum
19:00 gibi akşam yemeği yiyorum (Salata,haşlama türü yiyecekler veya et türü)
Spora 21.30 gibi gidip 23.00 gibi eve geliyorum, genelde yeşil çay içiyorum. Yatmadan önce zayıflamak için önerdiğiniz şeyler var mı acaba ?
Ara öğünlerde:
Badem
Ceviz
Meyve
Tüketmeye çalışıyorum.
Sizce beslenmem ve çalışmam nasıl ? Daha kolay yağ akımı ve daha kolay zayıflamam için ne önerirsiniz ?
Boy: 1,86
Kilo: 07.03.2017:101,7kg 29.03.2017: 98,5kg
Daha çok kilo vermek istiyorum.
Ayın 7 sinde spora başladım ve diyete girdim. Spor da ilk gittiğimde 40dk cardio yapıyorum, daha sonra 20dk boyunca kollara yöneliyorum. Haftanın 5 günü spora gitmeye çalışıyorum.
Diyet de ise Tuzu,şekeri ve beyaz ekmeği tamamen kestim.
Sabah:
1 Bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
3-4 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tane yumurtanın beyazı
Öğlen:
Genelde salata yiyorum
Sebze yemeği vs.
(iş de yediğim için tam belli olmuyor genelde kuru fasulye,çorba,sarma,tavuk haşlama vs oluyor)
Akşam:
18.00 gibi eti lifalif'i sütün içine döküp yiyorum
19:00 gibi akşam yemeği yiyorum (Salata,haşlama türü yiyecekler veya et türü)
Spora 21.30 gibi gidip 23.00 gibi eve geliyorum, genelde yeşil çay içiyorum. Yatmadan önce zayıflamak için önerdiğiniz şeyler var mı acaba ?
Ara öğünlerde:
Badem
Ceviz
Meyve
Tüketmeye çalışıyorum.
Sizce beslenmem ve çalışmam nasıl ? Daha kolay yağ akımı ve daha kolay zayıflamam için ne önerirsiniz ?