Yeni Biceps Programım.

Arkadaşlar internetten bulduğum ve ileride uygulayacağım biceps programını sizinle paylaşmak istedim.
Barbell curls 4 set 12-10-8-6 ( Ağırlık her sette ağırlık attırmak şart )
Dumbell Curls 4x10
Concentration Curls 4x10
Preacher Curls 3x10

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Spor geçmişin nedir ? Barbell curldan sonra dumbell curl yapmak gereksiz olur 2 side ayni bölgeye vuruyor. Preacher curlda öyle. Bicepsi farkli bölgelere vuracak bir program hazırla. Ayni programda barbell curl ve scott curl koymak bence anlamsız. Tutuş farkliliğına göre olabilir belki.4 hareket çok bicepse. 16 set biceps gibi kücük bir kas için çok fazla. 9-12 seti geçmemeni öneririm

Biceps Antrenmanı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Benim favorim şu
Barbell curl
Scott sehpasında tek kol hammer curl
Konsantre curl

Spor geçmişin nedir ? Barbell curldan sonra dumbell curl yapmak gereksiz olur 2 side ayni bölgeye vuruyor. Preacher curlda öyle. Bicepsi farkli bölgelere vuracak bir program hazırla. Ayni programda barbell curl ve scott curl koymak bence anlamsız. Tutuş farkliliğına göre olabilir belki.4 hareket çok bicepse. 16 set biceps gibi kücük bir kas için çok fazla. 9-12 seti geçmemeni öneririm

Biceps Antrenmanı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Benim favorim şu
Barbell curl
Scott sehpasında tek kol hammer curl
Konsantre curl
1 seneden fazla oldu fitness a başlayalı bu programı internetten buldum hacım için bi faydası olmaz mı ?

Yukarda yazdığım gibi . Çok hareket var ve aynı yere vuruyor çoğu. Biceps yüksek aģirliklari seven kas grubu tekrarlaari düsük tutman daha iyi olur. Barbell curlda piramit yap

İlk hareket ez bar curl , barbell curl yada scoot curl le başa 5x8 yap 2. olarak reverse barbell curl yada hammer curl 4x8 3. olarak yani bitirci olarak concentration curl veya ismini düzgün bilmediğim galiba high pulley cable curl olcak bundanda 5x8 yap 3 hareketi aşmamaya gayret göster 2-3 haftada bi sana alternatif söylediğim hareketlerle yap değişmeli olarak 1-2 aya hacim alabilceğini düşünüyorum .

Eklentiler

• high-pulley-cable-curl-ex.jpg
    high-pulley-cable-curl-ex.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 405
Back
Yukarı