Yeni Basladim.Yardimlarinizi Bekliyorum

rslclk

Üye
Selam Arkadaşlar..
Yasim 27 boy 1.81 kilom 79..amacim biraz kilo vererek kas yapmak..zayif ama şekilli bir vücuda sahip olmak..
Nasil bir beslenme yapmaliyim..öğünlerde ve antrenman öncesi ve sonrasında istirahat günlerinde neler yemeliyim..antrenman saatim genelde aksam 7..
Yardimlarinizi bekliyorum...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam Arkadaşlar..
Yasim 27 boy 1.81 kilom 79..amacim biraz kilo vererek kas yapmak..zayif ama şekilli bir vücuda sahip olmak..
Nasil bir beslenme yapmaliyim..öğünlerde ve antrenman öncesi ve sonrasında istirahat günlerinde neler yemeliyim..antrenman saatim genelde aksam 7..
Yardimlarinizi bekliyorum...

Hocam konu açmadan önce foruma bir göz atmanızı önerirdim. Hızla sorunuza cevap bulmuş olacak ve vakit kazancı elde etmiş olacaktınız...

Foruma göz attim ama çeşitli fikirler gordum bunların ortak karisimi bir beslenme programı önerisi alabilirsem ii olcak

Forum kurallarını okumalısın.
3.3 Forumda, ezbere yani sıfırdan diet listesi istemek doğru değildir.
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, makaleleri ve üyelerin beslenme başlıklarını okumanızdır. Besinlerin 100gr içeriklerini inceleyip ne kadar protein-yağ-karbonhidrat-vitamin-mineral-sıvı almanız gerektiğini ilgili başlıklardan öğrenip kendi vücut tipiniz, hedefiniz, yaşam tarzınız ve ekonomik durumunuza uygun beslenme programı çıkarınız.
Hala tereddütleriniz varsa, forumda kurallara uygun başlık açarak üyelerin yorumlarına başvurabilirsiniz.

arkadaşların dediği gibi. Forumda epey kişinin beslenme programı var zaten. Bilgilene bilgilene oluyor öyle şeyler. Herkes anasının karnından bu bilgilerle doğmuyor zaten. Araştır keşfet.

Back
Yukarı